tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
"Otóż ja chcę kultury różnorodnej. Bo chcę różnorodnego świata. Takiego, w której przeplatają się postawy i dążenia odmiennie, sprzeczne ze sobą, niektóre wzniosłe, inne destrukcyjne. Gdzie jest miejsce na promiskutyizm i na prokreację podkołdrową katolicką. Gdzie są nastoletnie szmule, ale i niezdobyte księżniczki. Gdzie są piękne historie miłosne, gdzie są opowieści staruszków, jak to jest być z tą samą osobą 50 lat. Gdzie jest kurwa John Galt o złotych włosach i gdzie jest najebany kierowca ciężarówki na parkingu przy krajowej 17. Dlaczego monogamia jest tak powszechna? Może się jednak sprawdza? A może nie, żyj sobie jak chcesz, wsadzaj w co chcesz, jak chcesz. Lepsze opcje i tak zawsze wygrywają, jeśli się nie zaburza wolnego rynku zachowań seksualnych. A przy tym pozostają marginesy, każdy znajdzie coś dla siebie. Z kolei na pewno NIE CHCĘ lewackiego szpitala psychiatrycznego, gdzie każdy szczegół musi mieć swoją mundrą nazwę i być zbadany pod kątem dyskryminacji i wyzysku przez małych i drobnych przedsiębiorców"
- @TeeM -
- @TeeM -
Ostatnia edycja: