Wujaszek Ilicz
Well-Known Member
- 231
- 706
już po wszystkimGościowi zostało góra kilka miesięcy życia. Bez diagnozy lekarzy że nie ma szans nie rezygnowalby z leczenia.
już po wszystkimGościowi zostało góra kilka miesięcy życia. Bez diagnozy lekarzy że nie ma szans nie rezygnowalby z leczenia.
już po wszystkim
Otóż nie, gdyż poprzez tamtą emotkę nie wyrażałem swoich emocji związanych ze śmiercią J. McC.(nie mam żadnych) tylko zdziwienie wynikłe z tego że można jednego dnia zrezygnować z leczenia i umrzeć następnego. Biorąc pod uwagę kim był nieboszczyk to w zasadzie jestem przekonany że taki przebieg jego śmierci będzie, jeśli już nie jest, obiektem spekulacji osób z odchyłem spiskowym.Poprawiłem
Otóż nie, gdyż poprzez tamtą emotkę nie wyrażałem swoich emocji związanych ze śmiercią J. McC.(nie mam żadnych) tylko zdziwienie wynikłe z tego że można jednego dnia zrezygnować z leczenia i umrzeć następnego. Biorąc pod uwagę kim był nieboszczyk to w zasadzie jestem przekonany że taki przebieg jego śmierci będzie, jeśli już nie jest, obiektem spekulacji osób z odchyłem spiskowym.
Muszę sprawdzić kiedy po raz ostatni pisał na Twitterze.Otóż nie, gdyż poprzez tamtą emotkę nie wyrażałem swoich emocji związanych ze śmiercią J. McC.(nie mam żadnych) tylko zdziwienie wynikłe z tego że można jednego dnia zrezygnować z leczenia i umrzeć następnego. Biorąc pod uwagę kim był nieboszczyk to w zasadzie jestem przekonany że taki przebieg jego śmierci będzie, jeśli już nie jest, obiektem spekulacji osób z odchyłem spiskowym.