- Moderator
- 3 626
- 4 810
Naprawdę zajebisty. W zasadzie podpisuję się pod tym co nawinął w 100%, co rzadko mi się zdarza.To jest kanał Tomasza Agenckiego, nie mój, aczkolwiek kilka razy się w podcaście w roli gościa pojawiałem.
Naprawdę zajebisty. W zasadzie podpisuję się pod tym co nawinął w 100%, co rzadko mi się zdarza.To jest kanał Tomasza Agenckiego, nie mój, aczkolwiek kilka razy się w podcaście w roli gościa pojawiałem.
Nie zauważyłem by ktoś postulował zmuszać YT do wycofania się z cenzury, karania go itd. Po prostu warto wyciągać z tej lekcji wniosek i wiedzieć, że proceder ma miejsce na ogromną skalę, będzie się nasilał i zataczał szersze kręgi. Dodam, że o ile hosting tekstu i (od biedy) filmików można zrobić bez oglądania się na lewackie korpo, to fatalnie wypada sprawa z wyszukiwarkami. tzn. niepożądany przez władze materiał staje się ekstremalnie trudny do znalezienia, bo ginie w wynikach albo jest zupełnie banowany. Mnie akurat wali czy mój komentarz czytają 3 osoby czy 5, ale generalnie publicystyka i oddolne przekazywanie info przestają mieć sens bez pewnej masy krytycznej odbiorców.Rozumiem, że tosia ma prawo do banowania, tylko ze względu na niską popularność strony, i gdyby okazało się, że co trzeci polak ma tu konto, to będąc naturalnym monopolistą, straciłby prawo do decydowania o zawartości?
Jest nawet Stefan Michnik, ciekawe co powie Adam...https://jewishdeathcamps.com
Bardzo ładne dolewanie oliwy do ognia, a wszystko okraszone zdjęciami i filmami.
Szanuję gościa za jego opis siebie na TT. Anti-SNP FTW!Scottish YouTube personality Count Dankula — real name Mark Meechan — was found guilty at Glasgow Sherrif Court Tuesday of a hate crime, and potentially faces two months in prison after recording a video of his girlfriend’s dog doing Nazi salutes.
http://www.breitbart.com/london/2018/03/20/youtuber-count-dankula-found-guilty-in-shtposting-case-by-british-court/
Czyżby to początek upadku tego "monopolisty" co miał być na wieki niezniszczalny? Co prawda dojeżdża go rząd amerykański, więc to nie jest ultra koszerna sytuacja. Jednak dojeżdża go przecież z powodów, które raczej można uznać za koszerne same w sobie: podpierdalali dane bez zgody użytkowników. I jeśli w umowie z facebookiem było napisane, że tego nie zrobią, to jest to sytuacja niedopuszczalna również na czystym wolnym rynku.Ponoć Cukierberg i Sorosz wysprzedają swoje akcje Facebooka - generalnie przez tę całą cenzurę i inwigilację biznes przestaje się kręcić.
Za co go zdjęli? Dla mnie kanał p.Gracjana, to jeden z najbardziej konformistycznych kanałów na Youtube, system chwali w co 2 filmiku. Być może to co robi jest przeciwskuteczne, i jest faktycznie bardzo akapowe/antysystemowe. Najlepszy filmik anty-reklamujacy zakaz posiadania broni w sieci:LOL, yt zablokował streamy Gracjana Roztockiego:
Podobno za ten stary film "gratka w błocku", ale to są doniesienia komentujących, więc nie wiem na ile legitne. Po aferze z Guralem i rozkręcaniu sie gówno burzy z kolejnym ZUOem społecznym jakim są tzw. pato-streamy być może youtube postanowił przekosić z nadwyzką streamy ogólnie.Za co go zdjęli?