Ból dupy Układu w/s Korwina!

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Wygląda czy nie, to jednak doskonale radzi sobie z klarowaniem pryszczatego obozu anty-Wiplerowego, a liczą się przecież efekty. Wipler się niewiarygodnie zaangażował, jest skuteczny, prężny, gna na pełnej kurwie jak przecinak, a tu nagle jeb i Wilk z powrotem wraca na stołek wiceprezesa.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Moja teoria - Wilk tego obozu nie tworzy w sposób świadomy i wyrachowany. Wszystkie listy pochwalne w jego stronę bardziej szkodzą mu niż Wiplerowi. Pewni ludzie chcą wykorzystać Wilka, bo może być pożyteczny i można nim łatwo manipulować(emocjonalność, naiwność).
Być może ten ból dupy po wyborach jest wynikiem oddziaływania na Wilka przez głosy mówiące: "Zostałeś oszukany, nie docenili, zasługujesz na coś lepszego".
Albo Wilk jest rzeczywiście masterem, idealnie odgrywa rolę zagubionego we mgle i dyma wszystkich jak leci z wyrachowaniem. Ale wtedy jest już chyba szefem wszystkich szefów i powinien już dawno odwinąć większy numer z takimi umiejętnościami i doświadczeniem, którego nie widać na pierwszy rzut oka.

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Powiedz mi w jaki sposób klaruje ten obóz anty-Wiplerowy? Nic takiego nie odczułem słuchając ostatnich wypowiedzi Wilka.
Przejrzałeś te wszystkie komenty na fejsie? Jest tego mnóstwo, a KNP rządzi w internecie, więc odpowiedź nasuwa się sama, ale tylko pod warunkiem zapoznania się z treścią. Nieważne, czy to są wynajęte trolle czy nie, ważne, że Wipler to pijak, bitus i karierowicz. Ferment w KNP jest? Jest.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Ferment w KNP i wokół KNP jest cały czas, a to jakiś Jagiełło przyjdzie, a to jakiś Mikke zaśnie, a to Dziambor zostanie wyruchany w debacie, a to jakiś Wilk zostanie wych*jany, albo jakiś tomkiewicz przypierdoli się do Wilka. Dzień jak co dzień.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
W KNP są krety, na pewno. Ktoś podrzucił broń białą i alkohol do skrytki sejmowej. I tak sobie dywaguję ;), że ktoś chciał, żeby to zostało znalezione przez pracowników Sejmu po Konwencie KNP i żeby z tego była afera.

comment_jsbRHp0pB1014WmykXwQMR4NuFGx7quZ.jpg

Gie

Libnetarianin
219
492
Tak:
A ja właśnie mam zamiar złamać jakieś prawo. W tym faszystowskim państwie człowiek źle się czuje, gdy któregoś dnia nie złamie jakiegoś prawka.
Funkcjonariusze państwowi łamią je nawet dwa razy dziennie.
Więc na początek wezmę się za głoszenie kłamstwa oświęcimskiego.
Jak wiadomo karze podlega kwestionowanie tego, że podczas Holokaustu zginęło 6.000.000 Żydów. Na początek wysuwam więc tezę, że jest to nieprawda, że zginęło ich co najwyżej 5.999.999.
A jutro posunę się o krok dalej.
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/2009/06/06/cicho-sza-i-siedzec-w-kucki/
Słyszałem też, że lubi Hitlera.

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
To zdjęcie i podpis pod nim mówią: "teraz to ja wam dopiero zrobię prawdziwy holocaust, nie to co ten słabeusz Hitler, który nawet do 6 mln nie doszedł". Widać pierwszorzędni propagandziści pracują w tej gazetce dla snobów.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Ostatnia edycja:
Do góry Bottom