Ból dupy Układu w/s Korwina!

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Sorry, staram się pisać poprawnie, ale niestety jestem grafomanem i dysortografem i błędy dostrzegam dopiero jak nacisnę "wyślij", a i to nie zawsze jak widać. Jak szybko piszę, to potrafię napisać takie rzeczy jak "żecz" i to wysłać, chociaż wiem, że to źle.

Att

Manarchista
286
495
Hej, Volvek, Ty nazisto ortograficzny, sam w swoim poprzednim poście zapomniałeś zamknąć przecinkiem zdania podrzędnego!!1
on sam musiał tak przebudować swój grafik spotkań sądowych, żeby być dostępnym i wpakował w to kupę swojego czasu
I co teras! :eek:
No już bez przesady; czy lib ma słuchać ustaleń jakichś "czterech panów siedzących w ciasnym ciemnym pomieszczeniu" (że zacytuję klasyka)? To samo się tyczy dochrzaniania się do pisowni goreanek i jessod. Mamy Gazdę, który również nie podporządkowuje się zasadom Rady Języka Polskiego, i Jego nikt się nie czepia. Czy to dlatego, że Gazda ma zdrowe poglądy? o_O

Ludzie, jak Wy przetrwacie w akapie! Tam każdy będzie stosował własny alfabet, walutę, prawo, symbolikę, religię i td. :D

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Myślę, że można to zaliczyć w poczet bólu dupy Układu. Wilk MUSI ZOSTAĆ WYRZUCONY z KNP i to jak najszybciej, póki nie nabruździ jeszcze więcej.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
skw4f7.jpg

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
Też nie widzę nic takiego w jego wypowiedzi, raczej łagodził konflikt niż go jątrzył. Można mu tylko zarzucić, że trochę protekcjonalnie wypowiadał się o Wiplerze, ale Wipler też nie jest bez winy skoro nazwał sąd skostniałym (nawet jeśli to prawda).

Ostatnia edycja:
OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Amel, to tylko kolejny przykład, co się dzieje wokół osoby Wilka. Niebawem go kanonizują. Wciąż interesuje mnie, czy dogadał się z Tymochowiczem lub z kimś innym na rozwalanie KNP.

Do góry Bottom