Ból dupy Układu w/s Korwina!

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_Xdi3Gas3zqWZMBh7tiVwIcF5n32cwKn2,w400.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Bez krzyku nic się nie zdziała, a osoby proszące o spokojne tłumaczenie w polityce są pożytecznymi idiotami lub pożytecznymi agentami mającymi na celu zniszczenie ruchu wolnościowego i pozostawienie go w podziemiu oraz praktykowaniu przez wąskie grono ludzi.

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
@pampalini, żeby nie było. Ja Cię doskonale rozumiem, wiem o co biega, ale dostrzegam różnicę między Twoją konstruktywną krytyką, a stanowiskiem kolesia, który przy każdej okazji wbija szpile zamiast wspierać i jednocześnie zdrowo krytykować. Nic Lechowicza nie usprawiedliwia w tym konkretnym przypadku, bo wyraźnie widać, że uprawia notoryczny trolling - czy jest okazja czy jej nie ma. Zwłaszcza wówczas, gdy Korwie rosło poparcie, grajek zaczynał swoje.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
@pampalini, żeby nie było. Ja Cię doskonale rozumiem, wiem o co biega, ale dostrzegam różnicę między Twoją konstruktywną krytyką, a stanowiskiem kolesia, który przy każdej okazji wbija szpile zamiast wspierać i jednocześnie zdrowo krytykować. Nic Lechowicza nie usprawiedliwia w tym konkretnym przypadku, bo wyraźnie widać, że uprawia notoryczny trolling - czy jest okazja czy jej nie ma. Zwłaszcza wówczas, gdy Korwie rosło poparcie, grajek zaczynał swoje.
Nie, spoko, nawet nie znam typa tak naprawdę. To jest jakaś wpływowa osoba, czy coś? Tak się dzielę po prostu swoimi obawami.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
1). Mam wielką nadzieję, że KNP nie przyjmą w swoje szeregi hordy koniunkturalistów, która od wczoraj łasi się i mizdrzy. Ufam, że Korwin zdaje sobie sprawę, że wielu z nich będzie kretami. Nie wolno pozwolić, żeby ktokolwiek z Układu wszedł do KNP! Żadnych piesków systemu!

2). Zapowiadano dziś rano, że o 18:00 będzie podsumowanie wyborów. Spóźniają się już 1,5h. Ciekaw jestem jak Polacy głosowali w UK. Nikt nic nie mówi w mainstreamie. Może ktoś z Was coś wie?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Dlatego trzeba być w kontakcie z Korwinem i kontrolować sytuację dla dobra ruchu wolnościowego. Korwin raczej ma łeb na karku, ale lepiej nie ryzykować i dmuchać na zimne.

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
1). Mam wielką nadzieję, że KNP nie przyjmą w swoje szeregi hordy koniunkturalistów, która od wczoraj łasi się i mizdrzy. Ufam, że Korwin zdaje sobie sprawę, że wielu z nich będzie kretami. Nie wolno pozwolić, żeby ktokolwiek z Układu wszedł do KNP! Żadnych piesków systemu!
Nonsens. Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale swoich wrogów jeszcze bliżej.

2). Zapowiadano dziś rano, że o 18:00 będzie podsumowanie wyborów. Spóźniają się już 1,5h. Ciekaw jestem jak Polacy głosowali w UK. Nikt nic nie mówi w mainstreamie. Może ktoś z Was coś wie?
http://pe2014.pkw.gov.pl/pl/wyniki/gminy/view/149901

W Londynie faktycznie Janusz pozamiatał: http://pe2014.pkw.gov.pl/pl/wyniki/protokoly/92011

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
@Grzechotnik, mógłbyś rozwinąć to co napisałeś? Z chęcią poczytam, bo nie kumam, co w takiej profilaktyce nonsensownego. Już w UPR miał kretów. Rozumiem, że to jakaś metoda na trzymanie potencjalnych wrogów za pysk? Ja tego nie popieram. Szkodników należy się pozbyć, a nie mieć przy sobie, bo narobią smrodu.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Trzymanie wrogów w swoich szeregach jest ciekawym, ale za bardzo ryzykownym działaniem.

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
@tomkiewicz, jak JKM nie będzie się godził na żadne kompromisy to nie jest w stanie nic sensownego przepchnąć w sejmie, bo ONI, w przeciwieństwie do NAS, zawiążą każdy sojusz, żeby tylko zachować ryje przy korycie. A żeby otrzymać 51% to głosy musiałyby liczyć same kuce. Polityka to nurkowanie w gównie. Jak nurkować w gównie nie oblepiając się nim choćby powierzchniowo?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jaki kompromis? Przecież sprawa jest jasna... Będą mogli sobie kraść, ale taka ustawa i taka ma zostać uchwalona i tyle.

Natomiast kompromis w ramach przyjęcia kretów do partii? Haha.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Sojusz to co innego, ale przyjmowanie buców do partii to patologia.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Hehe, dwa miesiące temu zastanawiałem się, co Łukasz Gibała robi w "Twój Ruch" skoro w studio Polsat Biznes, w dyskusji z Jackiem Wilkiem - przytakuje gospodarczym postulatom KNP (to samo miało miejsce w studiu Polska Live, gdzie dyskutował wielokrotnie z Jackiem Wilkiem w audycji "Bezmiar Niesprawiedliwości" i zgadzali się wzajemnie co do deregulacji i konieczności m.i.n likwidacji dochodowego)

Dziś od jednego z działaczy PRJG otrzymałem takie info: "chodzą ploty, że Gibała od Palikota dogadany z KNP. Jeśli sie potwierdzi to naprawdę jesień sie szykuje..."

ibH7atnuCYdqn.jpg

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale co to za gadka? JKM mówił o tym "kompromisie" od dawna... A temat był o czym innym, bo o przyjmowaniu kretów do partii.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
A ja tam uważam, że ma trochę racji. Głosowałem na KNP, ale nie wiem, jaki będzie tego bilans. Czy JKM nie odstraszy od wolnego rynku (tak jak kiedyś Reagan albo Thatcher).
Będąc w Parlamencie UE nie będzie w stanie tego zrobić!
Odstraszyć od wolnego rynku, może zrobić będąc w Sejmie.

A ja uważam pampalini, że Martin robi za kreta. Roszczenia wobec posługiwania się językiem spokojnym i gładkim, to w tych czasach kuriozum w środowiskach wolnościowych, a w mainstreamie obowiązująca linia.
Albo złapali go na czymś i przecwelili do współpracy, albo sam poszedł dla marchewki. Mnie podpadł od czasu podłego ataku na Kel'Thuza.

Zerknij na Gowina. Wygładzona, kurtuazyjna szuja. Jego zadaniem było odebranie elektoratu korwinistów i to zadanie - znów uważam - wyznaczył mu Tusk.
Może nie tyle Tusk wyznaczył, bo jemu kto inny przydziela zadania. Najprawdopodobniej obiecano mu jakąś marchewkę. Dla mnie z samej mordy, gadki i postawy nie może być nikim innym jak nie mendą...

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Albo złapali go na czymś i przecwelili do współpracy, albo sam poszedł dla marchewki.
Nie chciałem walić niesprawdzonymi informacjami, ale już był w psiarni (padło oskarżenie o jakąś nielegalną zbiórkę pieniędzy, o ile pamiętam), a jak wrócił, mocno ich chwalił, że mają ciężką pracę, mało płatną. Nawet w KS była audycja, w której bronił ostro mendowni. Kolesia nie cierpię pasjami, po prostu mam alergię na niego.

Do góry Bottom