L
lebiediew
Guest
Daj.Najlepiej opisane są duże części Stanów z XVIII i XIX
Daj.Najlepiej opisane są duże części Stanów z XVIII i XIX
znowu, uważam za niemoralne sytuację gdy milioner posiadający fortunę, którą zdobył nie dzięki umiejętnością i indywidualnym geniuszem, a poprzez przypadkowe czynniki chce zachować wszystkie pieniądze dla siebie, traktujących tych biednych jako "nierobów"...
Wiesz, kiedyś, jak jeszcze szerzył się radykalny krzysizm, to by się zwyczajnie napisało, że idzie do odjebania wraz z potomstwem, dodając zarazem jakiś plastyczny obraz wnętrzności stosowanych jako girlandy itp. Teraz jednak, skoro już prawie mamy Partię Libertariańską i w ogóle poszło hasło, że mamy popracować nad zmianą wizerunku na ciepłoprawicowy bo jak tylko wygramy wybory na jesieni to, między innymi, będzie całą masa fajnych posad do wzięcia to już nie odjebujemy ale właśnie prowadzimy dyskurs w celu osiągnięcia konsensusu ...Dyskutujecie z gościem, który kleci takie zdania?
Napisz jaką moc ma ten silnik "na wode" z twojego linku. Jak chcesz poruszyć tym np. 15-tonowy pojazd? Narazie non stop trolujesz.potępiam to, z tym że biopaliwa nie muszą wykorzystywać lasów deszczowych, są inne środki napędzające, np wspomniana wcześniej woda.
państwo dowodzone przez psychicznie chorego...
wrogów u tych najbogatszych na pewno. nie ma równych szans, ale jeżeli chcemy mówić o moralności ludzkiej to uważam że nie możemy zostawić tego problemu samego sobie, mówiąc - tak widocznie musi być.
ponownie, spryt, inteligencja, zdolności, to też geny
jak chcecie przyjmować swoje poglądy jako jedyne słuszne to proszę bardzo
Skoro woda jest tak cenna, to czemu ktoś marnuje 50 tysięcy litrów wody, by wyprodukować 1 kg wołowiny za 10 dolarów?
Dwa, że ja lubię pierdolenie i czuję niedosyt więc skoro oni przestaną to zgodnie z ich własną teorią mnie powinno przybyć, chociaż nie wiem jak no ale oni chyba wiedzą