- Moderator
- 8 902
- 25 803
TVN akurat bardziej się niedolą zwierząt chyba interesuje, niż ludzi - więc raczej by Cię tam pochwalili za przykładny akt wymierzania sprawiedliwości wobec braci mnieszych niż obsztorcowywali.
Choroba psychiczna.Ciekawi mnie, co lewaków tak ciągnie do ochrony zwierząt? Jakaś podstawa ideologiczna czy tylko fetysz?
Ludzie ogólnie nie lubią znęcania się nad istotami słabszymi i pozbawionymi możliwości obrony. Kotki, pieski, dzieci - w zasadzie ta sama kategoria.Ciekawi mnie, co lewaków tak ciągnie do ochrony zwierząt? Jakaś podstawa ideologiczna czy tylko fetysz?
Nie mają. Po prostu, różne siły polityczne po II Wojnie umieściły tu sporo kapusiowatego barachła, by kontrolować ten naród. Jak się przetrzebi to barachło, wtedy zdrowe odruchy powrócą.polacy to mają chyba komunizm we krwi...
Ale nie każdy katolik to Polak, nie każdy Polak to katolik i nie każdy katolik popiera jakieś stronnictwo katolickie, a nawet jak popiera to niekoniecznie zgadza się z nim we wszystkich kwestiach. Po prostu jakaś porypana mniejszość katolicka, zaczęła wykorzystywać innych katolików, by spopularyzować swój pogląd. Tak jak ta Fronda. Niestety, władze Kościoła Rzymskiego w 99% przypadków nie mają woli udupić takich pokurwieńców.jebane stronnictwa katolickie z galicji... czyli polaki...
Gdyby taki zamordystyczny światopogląd był wtedy bardzo popularny, to do blokowania liberalizacji rynku nie byłyby wykorzystywane galicyjskie stronnictwa katolickie.dokładnie, przed 1 wojną też tak było, kto blokował reformy gospodarcze w ck monarchii jak chcieli wedle szkoły austriackiej liberalizować?
Za wyjątkiem Śląska Cieszyńskiego, gdzie było i jest nadal dużo protestantów.wtedy w galicji to katolik oznaczało że jest to polak...
Ja też widzę.widze u polaków (większosci) taką właściwość zwaną zawiść, i jak ktoś ma lepiej to przecietny polak nie bedzie starał sie coby też było u niego lepiej ino ściągnie tego innego do swojego niskiego poziomu, a to jest cecha wspólna z socjalizmem...
Tu zgoda.więc jakiekolwiek działania typu edukowanie i czekanie aż wybiorą jakąś partie wolnosciową i nastanie wolność w kraju uważam za bezsensowne...
Oczywiście. Jednak by nam się żyło lepiej w tych warunkach, należy dać niektórym szansę, by się mogli organizować w określonym celu. Drugim działaniem, który ułatwia życie w tych warunkach jest apartheid. Wyizolować jebane czerwone kurwy i ubeckich cweli z otoczenia w którym przebywasz. Niech kurwy i cwele są tam, osobno. Bez propagandy tego zrobić się nie da.większosć to komuchy i trza z tym żyć, są to po prostu warunki naturalne jakie sie tutaj ma i tyle... trza to uwzględnić i robić mimo to swoje...
księstwo cieszyńskie to nie galicjaZa wyjątkiem Śląska Cieszyńskiego, gdzie było i jest nadal dużo protestantów.
mówie po prostu jak jest i jak to widze i na tym koniec... to co napisałeś tłustym tekstem znam nawet z tego wolnościowego forum...Tu zgoda.
Jednak propaganda musi być, bo gdy jej nie będzie, to jebane czerwone kurwy będą mówić, że tego czegoś takiego nie ma, że jesteś głupi, bo to jest niemożliwe i nierealne.
ja sie wyapartheidowałem od reszty, uznałem to za łatwiejsze do zrealizowania...Oczywiście. Jednak by nam się żyło lepiej w tych warunkach, należy dać niektórym szansę, by się mogli organizować w określonym celu. Drugim działaniem, który ułatwia życie w tych warunkach jest apartheid. Wyizolować jebane czerwone kurwy i ubeckich cweli z otoczenia w którym przebywasz. Niech kurwy i cwele są tam, osobno. Bez propagandy tego zrobić się nie da.