Caleb
The Chosen
- 511
- 271
Motłoch uważa, że tak po prostu musi być a ja (my) narzekamy nigga.
Biernacki chce być jak Cameron
Jak mnie wpienia ta manipulacja "Polska zablokuje". Nie ma takiego materialnie istniejącego bytu, pod tytułem Polska, który by mógł coś zablokować. Mogą to (próbować) zrobić państwowi funkcjonariusze z policji obyczajowej. A największe spustoszenie w głowach młodych (i starych) sieje właśnie propaństwowa propaganda i manipulacja.
że co?W uzasadnieniu postanowienia sądu czytamy również, że „z ustaleń OPS małoletnia Julia nie ma w dokumentacji medycznej żadnych szczepień”:
Nie mam słów i nie mam pytań policyjna kurwo zdychaj.W tym momencie funkcjonariusze policji przewrócili mnie na ziemię wraz z dzieckiem. W wyniku upadku zostałam, zraniona w łokieć, a głowa Hani została rozbita.
Teoretycznie szczepienia są obowiązkowe, a Sanepid od zawsze się odgrażał, że będzie karać za brak szczepień grzywnami. Jaka jest podstawa prawna do naliczenia takiej grzywny, nie wiem i w sumie nie chce mi się szukać nawet. Wiem tylko, że w zeszłym roku przejebali jakąś sprawę przed NSA i przez jakiś czas był spokój. Natomiast to, że nie szczepi dziecka niewątpliwie może być w oczach sądu dowodem, że nie dba o dzieciaka i w ogóle .że co?
Ciekawe czego kolesie używali?"Pisząc maile do jednego z podejrzanych śledztwie, Brunon K. posługiwał się tajnym szyfrem. "