GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
jak typowy komuch gado to co mu sie wydaje że da mu większe poparcie... zasiali strach przed islamem więc teroz jest modne komuszenie na islam, zakazywanei islamu, nie wpuszczanie na granicy i inne komusze fantazje...
a widzisz różnice między swoim a nieswoim?Bo ja nie widzę specjalnej różnicy pomiędzy komuchem a islamistą.
a widzisz różnice między swoim a nieswoim?
w sumie odpowiedziałem, jeśli nie widzisz odpowiedzi to twój problem...A odpowiesz na pytanie o komuchów?
ale coś mi sie zdaje, że też stałeś sie zwolennikiem selektywnego komuszenia, więc pradopodobnie ta odpowiedź, nie bedzie cie satysfakcjonować...
nie zgaduje, ino zdaje mi sie na podstawie tego co piszesz, a chcesz decydować o nieswoim kto może tam wjeżdżać i przebywać... bo zakładam, tym pytaniem czy wolno wpuszczać komuchów, nie miałeś na myśli swojej posesji czy mojej... moge ino zgadywać bo nie napisałeś dokąd wpuszczaćA ty stałeś się zwolennikiem zgadywania co tam komu w głowie siedzi, zanim jeszcze ten to wypowie.
przecie jesteś otoczony milionami komuchów...Dobra, załóżmy - co robisz, gdy zamiast miliona islamistów podąża teraz ku nam milion prawdziwych komuchów?
swoje zaczną komuszyć to bede sie bronił... ale puki nie są na moim a sąsiad nie prosi o pomoc bo komuszą to co mam robić niby? przecie nie jestem komuchem coby sie mieszać w nieswoje sprawyNie takich z forum, co to dostają tę łatkę, gdy się z nimi nie zgadzasz, ale takich zdeklarowanych, co to nam tu będę komunę wprowadzać.Co powinno się teraz robić?
jeśli wchodzą na moje i komuszą to strzelaćI nie odpowiadaj, że nie wpuszczasz ich na swoje, bo to nie jest odpowiedź na problem, ale ucieczka od niego. Co uważasz, że powinno się zrobić?
nie zgaduje, ino zdaje mi sie na podstawie tego co piszesz, a chcesz decydować o nieswoim kto może tam wjeżdżać i przebywać...
a i jak chcesz weryfikować że ktoś jest islamista? na granicy pytać sie każdego "dzień dobry, jest pan islamistą?"
jeśli wchodzą na moje i komuszą to strzelać
Mam brodę i nie jem wieprzowiny, czy mam się zacząć bać?Na oko. Albo będę karmił wieprzowiną.
Kup sobie koszulkę ze świnką Pigi, czy jakimś dzikiem i będzie dobrze.Mam brodę i nie jem wieprzowiny, mam się zacząć bać?
Jesteś gotów "na oko" strzelać do ludzi, którzy będą chcieli przekroczyć granicę państwa polskiego?
Ale nie możesz zrównać islamisty do komucha, który jedzie wprowadzać zamordyzm. Bo nie posiadasz takiej wiedzy.
No i teraz te lewackie rządy sprowadzają sobie armię ludzi do powiększenia kółka wzajemnej adoracji. Armię, która idzie właśnie po lewacki socjal i będzie wspierała wszystkie lewackie pomysły totalizacji państwa i ograniczania własności by było na zasiłki. Do tego w razie poważniejszego konfliktu ideologicznego stanie po przeciwnej stronie niż wolnościowa.Ja serio nie widzę poważnego problemu Islamu. Nie w Polsce i nawet nie w Szwecji. Problem jest z lewackimi rządami.
wyciągam wnioski na podstawie tego co piszesz...Skoro ci "się zdaje", to zgadujesz.
aha, ja poznaje komucha po komuszeniuBędę poznawał ich w taki sam sposób, w jaki poznajesz komuchów.
ustawisz sie na granicy i bedziesz podawał wieprzowine? żydzi też są islamistami? wegetarianie też? czy dziecko abo sąsiad islamisty też jest islamistą?Albo będę karmił wieprzowiną.
jak lubisz strzelać z dupy i uważasz to za dobry pomysł to se strzelaj z dupy, co mi do tego czym sie bronisz przed agresjąZ czego? Z dupy?
mamw których nie ma masz możliwości się bronić
ja sie nie pytam o zgode i nikt mi też nie zakazuje(bo ktoś to prawo uzurpuje w twoim imieniu, ale nie wywiązuje się, choć jednak wciąż tobie bronić się nie pozwala)
nie utrzymuje komuchównie masz możliwości odmówić utrzymywania tych komuchów
nie posiedam żadnej własności wspólnejnie możesz decydować o "własności wspólnej"
nie płace za czyjąś własność, bo niby z jakiej racjiza którą jednak musisz płacić.
nie wobec mnie, ja traktuje każdego tak samoCo wiecej, komuchy owe mają mnóstwo przywilejów, także w kontekście dokonywania agresji.
już pisałem...Co uważasz, że powinno się w tej konkretnej sytuacji zrobić?
wole być libertariańskim idiotą niż etatystąto jesteś libertariańskim idiotą
to po chuj w ogóle zaczynasz dyskusje ze mną?Nie spodziewałem się zresztą niczego innego, co tylko potwierdza moje przekonanie, że dyskusje z tobą pozbawione są sensu.
jedyną sensowną alternatywą jest spakować sie zborić sie i robić swoje... olać ten syf... na państwowych zasadach nie bedzie wolnościDlatego trzeba stworzyć alternatywę, a nie się wycofywać.
co za różnica jak już większosć autochtonów ich wspiera w komuszeniu?No i teraz te lewackie rządy sprowadzają sobie armię ludzi do powiększenia kółka wzajemnej adoracji.
tak jak i większość lemingów autochtonów...Do tego w razie poważniejszego konfliktu ideologicznego stanie po przeciwnej stronie niż wolnościowa.
Chyba za mało zgłębiasz temat islamu (o ile w ogóle), jeśli tak twierdzisz. Mniej kusz i cp, więcej orientacji co się dookoła ciebie dzieje.Ale nie możesz zrównać islamisty do komucha, który jedzie wprowadzać zamordyzm. Bo nie posiadasz takiej wiedzy.
a ty ile filmików o muzułmanach obejrzałeś żeś taki fachowiec?Chyba za mało zgłębiasz temat islamu (o ile w ogóle), jeśli tak twierdzisz. Mniej kusz i cp, więcej orientacji co się dookoła ciebie dzieje.
a ty ile filmików o muzułmanach obejrzałeś żeś taki fachowiec?