- Admin
- 4 881
- 12 264
Ich teren - ich zasady.
Plany zakładają w pierwszej kolejności uwolnienie od systemu, poprzez uniezależnienie się od niego, bowiem wolność zaczyna się wtedy, kiedy człowiek bezwarunkowo zapewnione ma podstawowe potrzeby.
Ich teren - ich zasady.
wolność zaczyna się wtedy, kiedy człowiek bezwarunkowo zapewnione ma podstawowe potrzeby
Ich teren - ich zasady.
E, tam, marketing dźwignią handlu. To trochę tak jakbyś się skarżył, że cię jakaś instytucja finansowa puściła w skarpetkach, a przecież obiecywała najlepszy kredyt na rynku. Masz obiecaną wolność? Masz, tylko drobnym druczkiem jest, że to wolność w ich rozumieniu, nie w twoim. Jak widać wolność można rozumieć różnie, jedni definiują to jako możliwość podsuwania dzieciakom cukierków heroinowych, a drudzy jako prawo kurczaka do bycia nie odjebanym na obiad Jak się nie dopytasz to twoja strata - Minister Zdrowia ostrzega - sekty zagrażają tobie i twoim bliskim, przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki lub skonsultuj się z farmaceutąNie miałbym nic przeciwko, gdyby nazywali rzeczy po imieniu. A tak udają wolnościowców i myślą, że się nikt nie skapnie.
A dlaczego tak się dzieje? Dlaczego takimi działaniami władza się nie interesuje, a projektom jak e-gold lub bitcoin przyglądają się bardzo dokładnie?Ponadto jest jeszcze wiele miejsc na ziemi na terutorium państw, gdzie władza nie interesuje się takimi działaniami, ba nawet im sprzyja oraz takie, w który państwo nie posiada żadnych aparatów do monitorowania lub jest też neutralne.
Mam nadzieję. Taki Karl Stromberg by się przydał.Demokracja jest kolektywizmem, a kolektywizm... eh każdy wie, jak to dalej leci. Nie skorzystam z waszej hipisowskiej utopii. Ciekawe, kogo tu przywieje następnego. Budowniczego podwodnego miasta?
Czyli zasada liberum veto? A ja mogę zawetować jak ktoś będzie chciał zjeść warzywo?Nie ma możliwości postawienia budy z kebabem, jeżeli wszyscy nie wyrażą na to zgody, lub nie dojdziemy do wspólnego konsensusu.
BoundlessFreedom napisał:Nie ma możliwości postawienia budy z kebabem, jeżeli wszyscy nie wyrażą na to zgody, lub nie dojdziemy do wspólnego konsensusu.
Broń na potrzeby samoobrony jest uwzględniona.
Kotlet stanął mi w gardle jak doszedłem do tych 36 miliardów morderstw rocznie, wyplułem go i postanowiłem, że od dziś będziemy z Kotletem przyjaciółmi