GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
po chuj sie z nimi zadajaesz w ogóle...
Ha, ja raz miałem przygodę z ZUSem, zadzwoniłem, podałem PESEL, na moje pytanie czy coś się da zrobić, pani powiedziała: jak pan zarabia [tu kwota, zgadzała się], to na pewno nie.No dobra, to pytam, ile dostanę z ZUS-u łaski - niestety, tego nie mówimy przez telefon.
Chwila, chwila - czyli zidentyfikowała mnie anonimowa urzędniczka, zmuszając do podania wrażliwych danych, ale już nie poda mi samej KWOTY, jaką mi łaskawie przekażą z opóźnieniem?
Odpowiednio wysoki wynik pewnych kandydatów wywoła choćby ból dupy w niektórych środowiskach. Jak dla mnie jest to dość dobry powód aby poświęcić temu 5 minut na przechadzkę do lokalu wyborczego.T Przecież to wygląda żałośnie, biorąc pod uwagę fakt, że wybory tak naprawdę nic nie zmienią oraz to, że jest to forum libertarian. Zostaliśmy wciągnięci, wmanipulowani w ten etatystyczny rytuał.
Dokładnie, ja od zawsze głosuję, żeby cebulacy mieli ból dupy, bo dobry wynik osiągnął ktoś, kto chce, żeby ludzie umierali na ulicach. Nie rozumiem dlaczego niektórzy userzy mają spinę, że ktoś idzie głosować. Zaraz krzyczą "Boże! Zdrada! Chcą wybrać sobie nowego pana! Co to za liby!?". Kurwa, więcej luzu. Po co dorabiacie do tego jakąś teorię? Przecież nikt na tym forum nie wierzy, że te wybory cokolwiek zmienią. Każdy wie, że wyrok zapadł już dawno, teraz to już jest tylko agonia i oczekiwanie na śmierć...Odpowiednio wysoki wynik pewnych kandydatów wywoła choćby ból dupy w niektórych środowiskach. Jak dla mnie jest to dość dobry powód aby poświęcić temu 5 minut na przechadzkę do lokalu wyborczego.