Temat ogólny - wybory parlamentarne 2015

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Czyli, że odbywa się to bezwiednie za pośrednictwem gogli?

Ostatnia edycja:

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Spierdolenie umysłowe, poziom ultra. Tym razem warszawka.

Po chuj Korwin stąd w ogóle startuje? Wątpię żeby w ogóle dostał wymaganą ilość głosów.

A co do jebanych lemingów - dużo popierdoleńców waha się między nowoczesną a razem... No wiecie, bo są programowo podobne... Najlepszy młodzieniaszek pizduś o wyglądzie ala Pezet. Jakiś jebnięty stary dziad krzyknął że PO to liberały... Serio, jestem o krok od uznania, że glosowanie to łamanie napu...

Za to spoko murzyn z końca kulturka, zrobił na mnie najlepsze wrażenie z całej tej bandy miotu spierdolin. Jego bym ocalił.

Ostatnia edycja:

military

FNG
1 766
4 727
Ludzie to są kurwa, ja pierdolę. "Jeszcze się zastanawiam... ten pan z brodą, taki nowy...". Kurwa ja pierdolę, no kurwa. Pamięć złotej rybki i totalny brak jakiegoś, no nie wiem, kurwa, jakiegoś szczątkowego myślenia. Nieważne poglądy, ważne że fajny pan z brodą. W ogóle liczy się tylko to, co powiedzą na końcu. Czyjś kandydat może cały rok mówić dokładnie to, co ci odpowiada, ale w ostatniej chwili puści na wizji bąka - nie, odpada, na niego nie głosuję. Albo nie wiem - popełni gafę, albo zostanie w ostatniej sekundzie przegadany - ZMIENIAM MÓJ WYBÓR! Co za głąby, co za tępe chuje, co za debile, co za bezmózgie, sterowane radiem małpy.

Kurwa ja pierdolę, głosowanie to jest akt agresji przeciwko wszystkim innym ludziom.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
"mam dwóch kandydatów - albo nowoczesna albo razem" - ja pierdolę co za głąb, albo bankierzy albo marksiści :rolleyes:

Moze nie az taki glab. Wlasnie moze tylko prosty czlowiek jest wstanie zauwazyc, ze tak naprawde nie ma miedzy nimi roznicy bo wszelkie deklarowane poglady politykierow to LIPA. Czyli ten jelop jest na swoj sposob racjonalny! Najwieszymi idiotami sa ci, ktorzy patrza na dwie takie same partie: PO i PiS...a widza jakies wyrazne roznice! Toc dopiero totalny kretyznim hehe

D

Deleted member 5360

Guest
Wg jednej z teorii wyborców w systemie demokratycznym cechuje racjonalna ignorancja, tak więc w pewnym sensie wszyscy ludzie w tym filmiku postępują racjonalnie, bo koszty zdobycia wiedzy na temat tego, jaka polityka byłaby skuteczna w realizacji ich celów, znacząco przewyższałyby zyski z posiadania tej wiedzy. Co bowiem dostaliby w zamian? Przeświadczenie, że głos, który oddadzą w wyborach, będzie racjonalny. A przecież i tak tych kilka racjonalnych głosów, zdobytych kosztem czasu, który można by przeznaczyć na inne, ciekawsze sprawy (np. na pracę zarobkową), utonie w morzu głosów oddanych przez nieracjonalnych jełopów. Ani jednego głosu na jakąkolwiek partię!

http://stanislawwojtowicz.pl/2015/10/piec-powodow-dla-ktorych-demokracja-nie-dziala/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Zandberg, z czymś mi się to nazwisko kojarzy.....

Cthulu+why+not+zoidberg+_d21921398f15182f12a18fa163b3b0a4.png

Crov

Well-Known Member
558
1 557
lol

12107161_722724181165887_5978432161105707248_n.jpg

"Stop wybieraniu mniejszego zła! Wybierz większe zło!"

"Czym jest demokracja?
Rządami większości? Nie. Gdyby tak było, demokracja byłaby patologią.
Demokracja jest rządami większości, ale z poszanowaniem praw mniejszości. Dzisiaj tego zabrakło.
Dzisiaj ucierpiały osoby transseksualne i jeśli obecny parlament nie zdąży odrzucić prezydenckiego weta, zostanie to dla parlamentu powołanego przez nas w nadchodzących wyborach. Czy jest szansa, że wtedy uzbiera się 3/5 posłów, którzy pokażą prezydentowi Dudzie, gdzie jest jego miejsce w szeregu? Że powinien służyć wszystkim obywatelom, a nie tylko grupce, do której sam należy: biały, heteroseksualny katolik?
Dzisiaj transseksualiści. Kto będzie następny? Kto się nie spodoba PiSowi i Dudzie?
Homoseksualiści?
Ateiści?
Ludzie innych wyznań?
Ci, którzy mają tylko jedno dziecko albo nie chcą mieć dzieci wcale?
Ci, którzy są za refundowaniem antykoncepcji dla najbiedniejszych?
Kobiety zgwałcone, które nie chcą codziennie patrzeć w lustro i przypominać o gwałcie, dlatego chcą mieć prawo do usunięcia ciąży z gwałtu?
Rodzice, którzy dowiadują się, że ich dziecko urodzi się tylko po to, żeby umrzeć w wielkim cierpieniu niedługo po narodzinach i chcą jemu i sobie zaoszczędzić tych cierpień?
Ci, którzy upominają się o zagwarantowany konstytucyjnie rozdział państwa od kościoła?"

Razem reprezentuje feministki trzeciej fali, jak widac. Spalić to. Prędko.

Ostatnia edycja:

Łukash

Well-Known Member
261
531
Ból dupy układu w sprawie niezadowolenia atakuje dziś zewsząd.
Szmatławiec Gówno wybiórcze :

Odpalam radio tam 3. i ten typ co w piątek zaprasza różnej maści typów i postawy godne naśladowania ( :D )
Dziś jakiś wietnamczyk imigrant ( sic !) ale ok pracuje to ma, chociaż redaktorek pitoli 3 po 3 , przerywa mu kiedy gada że igranci ok ale trzeba dać coś od siebie , co dalej - okazuje się że ten imigrant przebierał się za drag queen...
Wyłączam radio.
Niech się przebiera, lata mi to ale ewidentnie pałują uszy "poprawną politycznie" mową ....

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Ja mam takie wyborcze pytanie:

Na kogo glosuja wasze babcie i dziadkowie???

Pytam bo podobno starsi glosuja na PiS, wiec chcialbym ta teorie sprawdzic.

P.S. Moi dziadkowie glosuja tak jak im mowie, albo nie glosuja wcale. Wiec teoria z PiS-em sie w moim przypadku nie sprawdza.

Łukash

Well-Known Member
261
531
Powiedział mi to też kumpel. Natomiast jednych moich dziadków nie jestem pewien na co pójdą, podejrzewam że na Pisiorów ale jak sie z nimi widziałem ostatnio ze 2-3 tygodnie temu to byli niezdecydowani , ale babka na odpowiedź mojej żony że zagłosuje na Korwę dziwnie popatrzyła :D ;)

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Ja mam takie wyborcze pytanie:

Na kogo glosuja wasze babcie i dziadkowie???

Pytam bo podobno starsi glosuja na PiS, wiec chcialbym ta teorie sprawdzic.

P.S. Moi dziadkowie glosuja tak jak im mowie, albo nie glosuja wcale. Wiec teoria z PiS-em sie w moim przypadku nie sprawdza.
Moja babcia na Korwina, bo ją przekonałem. Mój dziadek na SLD, bo go nie dałem rady. Musze zajrzec do nich jutro, zeby poagitować dla pewności. ;)

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
To całe zasrane razem na bank złapie się na subwencje partyjne, za to jak korwin uzyska te magiczne 5% to będzie kurwa wyczyn.

Do góry Bottom