Temat ogólny - wybory parlamentarne 2015

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Pewnie masz rację, nie przeczę temu, lecz kurwa, nie nazywaj mnie państwowcem tylko dlatego, że próbuję trzymać się jeszcze tej resztki naiwnej nadziei. Przez twoją arogancką bufonadę, z trudem przychodzi przyznać ci rację. Załóż se copeckę.

Ostatnia edycja:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
krzyżykiem wyrażasz " tak chce by gostek dostał fuche w pańśtwie, coby dostał fuche w państwie musi być państwo"

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
nie po prostu jade... i mam wyjebane czy gdzieś zbudują kolejną bo ja jade i tak ino tą... a wybudować droge może każdy i ino leming jak ty wyskoczyłby z hasłem że droga = państwo

tomislav

4 777
13 003
Ale ja się zgadzam z Tobą. Nie zgadzam się jednak z argumentami GAZDY, który robi z siebie pomnik kryształowego, koszernego akapa, a wszystkich naokoło wyzywa od komuchów.
A z drugiej strony, Ciebie też - jakbym był GAZDĄ - wyzwałbym od komuchów, boś se obrał za pana osobowego Boga, ale jeszcze nie zgłupiałem, by prowadzić dyskusję w taki sposób.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
który robi z siebie pomnik kryształowego, koszernego akapa
nie robie
a wszystkich naokoło wyzywa od komuchów.
nie wszystkich ino tych co se na to zasłużą
wyzwałbym od komuchów, boś se obrał za pana osobowego Boga
dobrowolne niewolnictwo nie łamie napu i przecie nie komuszy nikomu... no chyba ze zmusza kogoś lub coś do bycia jego panem czy bogiem wbrew jego woli...

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Ale ja się zgadzam z Tobą. Nie zgadzam się jednak z argumentami GAZDY, który robi z siebie pomnik kryształowego, koszernego akapa, a wszystkich naokoło wyzywa od komuchów.
A z drugiej strony, Ciebie też - jakbym był GAZDĄ - wyzwałbym od komuchów, boś se obrał za pana osobowego Boga, ale jeszcze nie zgłupiałem, by prowadzić dyskusję w taki sposób.
Bo wiesz... dla Gazdy głosowanie to legitymowanie władzy, bo on tego nie robi, ale branie socjalu, to już nie jest legitymowanie, bo jemu się zdarzało ;)

tomislav

4 777
13 003
No już tego nie chciałem kolejny raz wyciągać, bo zaś przeczytam, że to naturalne - jak dają, to się bierze. By tak nie było, należy brać jak najwięcej, bo wtedy państwo się zawali. No i tak można młócić pianę na kilkadziesiąt stron, zamiast se coś zarobić na życie, to straszne.

Ostatnia edycja:
F

Filip

Guest
te dyskusje libków mających nadzieje, że jutro będzie już akap, oderwane od rzeczywistości mnie zalewają zawsze żenadą. Jestem agorystą, ale w obecnej rzeczywistości naprawdę jest bardzo ciężko całkowicie się odłączyć od państwa. Warto zagłosować na kogoś, kto chociaż odda trochę więcej wolności i przesunie debatę publiczną w liberalną stronę. A na Korwina chociażby dlatego zagłosuję, bo spełnił obietnicę w europarlamencie dostarczając mi inby.

Do góry Bottom