Crov
Well-Known Member
- 558
- 1 557
pizdosejm w natarciu
Nie promujcie tego, to przybudówka GW publikująca na jej łamach, tak samo jak ASZDziennik jest przybudówką NaTemat pod patronatem Tomasza Lisa. Pod płaszczykiem humoru powielają zawsze "oficjalne" poglądy - ze swoich śmiejemy się absurdalnie, wymyślając coś, co każdy wie że jest zmyślone, ale u przeciwników uwypuklamy ich prawdziwe wady i nagłaśniamy niekorzystne dla nich wydarzenia. Linkowalibyście tam samo do artykułów Wyborczej, gdyby ich autorzy rzucali czasem kawałami?Jak jesteśmy przy Zandbergu:
Nie promujcie tego, to przybudówka GW publikująca na jej łamach, tak samo jak ASZDziennik jest przybudówką NaTemat pod patronatem Tomasza Lisa. Pod płaszczykiem humoru powielają zawsze "oficjalne" poglądy - ze swoich śmiejemy się absurdalnie, wymyślając coś, co każdy wie że jest zmyślone, ale u przeciwników uwypuklamy ich prawdziwe wady i nagłaśniamy niekorzystne dla nich wydarzenia. Linkowalibyście tam samo do artykułów Wyborczej, gdyby ich autorzy rzucali czasem kawałami?
Ja tylko przypomnę absurdalną wypowiedź, że jak wprowadzimy 3x16 to będzie jak w Rosji.
Po pierwsze kompletny brak związku wysokości stawek podatkowych i zamordyzmu.
Ano:
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-o...-sondaz-wyborczy-do-sejmu-pis-przed-po/3ejse3
Korwin za podium, a tuz za nim komsomolce z Razem, ktore do tej pory 1% nie mialy. Ja pierdole. Jesli Razem wejdzie do Sejmu, a Korwin nie to ja zaczne sie dowiadywac jak sie wyrabia paszport jak sie nie ma zadnego obywatelstwa, bo mi bedzie kurwa wstyd sie polskim legitymowac.
Chętnie wierzę, ale zobacz co dalej:Nie wytrzymam. .
Spod kamieni masowo wypełzają jacyś eksperci i ogłaszają typa objawieniem. Co ten komsomolec zrobił, że tak mu obciągają?