Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Czy przypadkiem żonka nie zażądała wcześniej rozwodu lub ma taki zamiar? Znam faceta, którego żona podjebała go na rozprawie rozwodowej (lub alimentacyjnej - już sam nie pamiętam, działo się to w tym samym czasie), że mąż dorabia sobie na lewo, chociaż szmata wcześniej dzięki temu miała co jeść.Kolejna dedykacja: żonie, która doniosła policji na męża, bo miał woreczek z marihuanen.
http://www.pomorska.pl/wiadomosci/c...sla-ze-maz-ma-w-spodniach-marihuane,id,t.html
To chyba koniec małżeństwa.
To ewidentnie wygląda na z góry zaplanowaną akcję. Mąż poszedł sobie wypić z kumplami, a żonka w tym czasie podrzuciła mu do kieszeni woreczek, po czym zadzwoniła na psiarnię. Nie sądzę, aby zrobiła to, bo tak bardzo lubi podpierdalać ludzi. Zrobiła to raczej dla konkretnych zysków.Kobieta zadzwoniła na policję, gdy znalazła w kieszeni spodni męża woreczek strunowy z zawartością zielonego suszu. Policjanci pojechali do domu kobiety. Po zabezpieczeniu i zbadaniu znaleziska okazało się, że jest to około 0,5 grama marihuany. Podczas interwencji policji, do domu wrócił mąż, który znajdował się pod wpływem alkoholu. Mieszkaniec Ciechocinka jeszcze tego samego dnia trafił do aresztu.
To był żart. Kpiłem raczej z Korwina, który powiela jakieś rasistowskie brednie. 63 średnie IQ? Chyba u niego w domu.
To faktycznie miarodajne badania. Nie wiem jak było w przypadku Etiopii, pewnie IQ tam nie jest wysokie, ale mimo wszystko wydaje mi się, że 63 średnie(!) jest trochę zaniżone.The IQ figure is based on one study in 34 nations, and two studies in 30 nations. There were actual tests for IQ in 81 nations. For 104 nations there were no IQ studies at all and IQ was estimated based on IQ in surrounding nations.[2] The limited number of participants in some studies has also been criticized. A test of 108 9- to 15-year-olds in Barbados, of 50 13- to 16-year-olds in Colombia, of 104 5- to 17-year-olds in Ecuador, of 129 6- to 12-year-olds in Egypt, and of 48 10- to 14-year-olds in Equatorial Guinea, all were taken as measures of national IQ
Być może ten egzemplarz szympansa był wybitny.Czyli JKM mial racje cytujac iq Etiopki, ale walnal glupote co do szympansa ktory ma srednie iq rowne ok. 40.