vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Typowe pierdololo intelektualYsty. Nie wiem jak jest w Skandynawii, ale w UK, o czym już kiedyś pisałem nielegalne, tańsze fajki (często polskie ) można kupić spod lady w małych sklepach osiedlowych. I to nie jest jeden przykład, bo sprawdzaliśmy to z kumplem w randomowych sklepach. Nie wiem jak jest teraz, ale wchodzisz i mówisz, że chcesz "polish fags" i koleś je wyjmuje DOSŁOWNIE spod lady. U nas to by jakby to wykryli to jak już też chyba pisałem wpierdoliłoby się ABW w trzydziestu w kominiarkach a TVN by nakręcił sześciogodzinny reportaż o szarej strefie z mroczną muzą w tle.Jan Czarzasty z Zakładu Socjologii Ekonomicznej SGH: - W Polsce wciąż mamy do czynienia z podejściem na zasadzie "my i oni". "My" to: ludzie, rodzina, bliscy, znajomi, a "oni" to: państwo i inne instytucje, czyli nikt, zjawiska abstrakcyjne, system.
Kiedy stworzę kapelę punkową, choć tego nie zrobię, bo nie znoszę punk-rocka, to nazwę debiutancki album "Zesrał się naczelnik sanepidu"."Inspektorzy powiatowej stacji sanepidu w Lublinie w asyście policji weszli do jednego z mieszkań w bloku. Było podejrzenie masowego wypieku ciast - podaje "Gazeta Wyborcza"."
Typowe pierdololo intelektualYsty. Nie wiem jak jest w Skandynawii, ale w UK, o czym już kiedyś pisałem nielegalne, tańsze fajki (często polskie ) można kupić spod lady w małych sklepach osiedlowych. I to nie jest jeden przykład, bo sprawdzaliśmy to z kumplem w randomowych sklepach. Nie wiem jak jest teraz, ale wchodzisz i mówisz, że chcesz "polish fags" i koleś je wyjmuje DOSŁOWNIE spod lady. U nas to by jakby to wykryli to jak już też chyba pisałem wpierdoliłoby się ABW w trzydziestu w kominiarkach a TVN by nakręcił sześciogodzinny reportaż o szarej strefie z mroczną muzą w tle.
No i w Polsce dochodzi do takich tragikomicznych sytuacji jak tutaj (jeśli wierzyć Wyborczej):
"Inspektorzy powiatowej stacji sanepidu w Lublinie w asyście policji weszli do jednego z mieszkań w bloku. Było podejrzenie masowego wypieku ciast - podaje "Gazeta Wyborcza"."
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/767915,Masowy-wypiek-ciast-w-mieszkaniu-Sanepid-interweniuje
"Masowy wypiek ciast" - to brzmi jak jakaś nazwa zespołu punkowo prześmiewczego.
U Was, czyli gdzie? w USA?Co do Fajek z przemytu, u nas Kroluja ruskie szlugi, i tez mozesz kupywac z pod lady, doslowanie, ale jeszcze czesciej sie kupuje szlugi normalnie w mieszkaniu u handlarza, a rope z pod garazu lub domu
a no a jezeli o alkohol chodzi, to z tego co wiem butelki pol litrowe ruskiej vody sa podarbiane i jest chujowa, wiec tylko menele pija to ci nie powiem z czym to sie je. Pozdro
Forum Borussi Dortmund, śledzę regularnie. Trochę lewaków jest, ale w ankietach zawsze wygrywa Korwin. Nie jest źle, Borussia ma sporo normalnych kibiców. Miałeś kłopoty komu kibicować, gdy Dortmund grał z Realem?Z innego forum, na którym się udzielam. Nie musicie znać całej rozmowy, wystarczy przeczytać ostatnie zdanie:
"Dorobek ćwierćwiecza" xDD Ten gość głosował na Nowoczesną, a wcześniej na PO.
U Was, czyli gdzie? w USA?
Forum Borussi Dortmund, śledzę regularnie. Trochę lewaków jest, ale w ankietach zawsze wygrywa Korwin. Nie jest źle, Borussia ma sporo normalnych kibiców. Miałeś kłopoty komu kibicować, gdy Dortmund grał z Realem?
nawet mnie nie wkurwiaj, silny będziesz tylko z klamką w łapie i granatem w drugiej.Panstwo ma sie zbroic, maja sie go bac.. ZRESZTĄ nalezy postepowac tak jak inni postepowali by wzgledem nas.. nalezy byc silnym i bezwzglednym