vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
LOL, sprawdziłem, to prawda. Przynajmniej wg twitter audit.
Na Twitterze to akurat dość normalne. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo rzadko aktywnie korzystam, ale zwykle nawet po kliknięciu like po kilku godzinach mam paru nowych followersów, którzy wyglądają na boty.
Hmmm... sprawdziłem Balcerowicza, Kaczyńskiego i Dodę, u całej trójki pokazuje, że większości followersów to fejki.To sobie zobacz i przeanalizuj profile jakiś znanych celebrytów. Będzie w okolicach 90% legitności, u Lisa są ewidentne i zamierzone fejki.
Hmmm... sprawdziłem Balcerowicza, Kaczyńskiego i Dodę, u całej trójki pokazuje, że większości followersów to fejki.
Więcej nie mogę sprawdzić, bo mi stronka rzuca, że wykorzystałem limit.
W każdym razie Twitter już dawno temu marudził, że większość kont u nich to fejki, więc to nie jest naprawdę nic niezwykłego.
Mieli nawet coś z tym zrobić, ale póki co poza wkurzaniem realnych użytkowników to efekty ich działań są raczej marne
Na Twitterze to akurat dość normalne. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo rzadko aktywnie korzystam, ale zwykle nawet po kliknięciu like po kilku godzinach mam paru nowych followersów, którzy wyglądają na boty.
Tak, i będzie Sommera wyzywał od komuchów w TVSzumi kiedyś zostanie akapkiem. Mówię wam.
Wygląda to trochę tak jakby ktoś wywrócił leffera na drugą strone...W systemie podatkowym, każdy kto płaci należne podatki przyczynia się do finansowania zadań i potrzeb publicznych. Ci, którzy starają się unikać płacenia podatków, czerpiąc z tego doraźne korzyści finansowe, najczęściej korzystają na równi z innymi z infrastruktury, edukacji, systemu opieki zdrowotnej etc. Jednak jeśli wszyscy przestaliby płacić podatki, system redystrybucji dóbr przestałby funkcjonować i wszyscy straciliby na tym więcej niż zyskują dzięki unikaniu płacenia. Zdrada w tym przypadku także opłaca się tylko wówczas gdy nie zdradzają wszyscy (lub przynajmniej większość).
"Święte prawo do zdrowego rozsądku" - powinien kogoś pozwaćO prawie własności w kontekście tej nowelizacji prawa łowieckiego: