Szumlewicz oraz inne lewackie przypały

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
123123-png

F

Filip

Guest
Co do traktowania medycznej konopi jak pretekstu - czysty debilizm (jest obecnie sporo mocno uzależniających leków na receptę, chociażby benzo, ganja jest o wiele bardziej bezpieczniejsza według badań naukowych w tym aspekcie).
Co do wypowiedzi Kopacz - dla mnie to pokazuje za jakich ludzi uważają oni wyborców, to jest kurwa nie poważne, daruje sobie wypowiedzi wprost...

The Silence

Well-Known Member
430
2 595
Młodzi wykształceni z wielkich ośrodków znowu dają raka.

http://pikio.pl/mlodziezowka-po-w-polsce-kolejki-sa-dzis-tylko-po-ajfony-video/

Młodzieżówka PO, czyli Stowarzyszenie Młodzi Demokraci, w asyście Joanny Muchy rozpoczęła nową akcję, w której w koszulkach Kocham Polskę dziękuje kombatantom oraz osobom zasłużonym dla wolności. Internautów zainteresowało podziękowanie za kolejki tylko po ajfony, czyli jedne z najdroższych telefonów na rynku.

Zastanawiam się czy ci ludzie serio żyją w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, w której Polandia jest wolnym krajem mlekiem i miodem płynącym.
Skoro za wolność uważają to, że państwo pilnuje, aby dzieci nie były grubaskami to boję się myśleć kto jest dla nich człowiekiem zasłużonym dla wolności.

tomky

Well-Known Member
790
2 038
W audycji radia TOK FM, szef „Wiadomości” TVP1 Piotr Kraśko apelował o to, by Polska przyjęła więcej uchodźców: Naprawdę wstyd, żeby kraj który dał światu Jana Pawła II i Lecha Wałęsę uważał, że 2 tys. imigrantów to naprawdę cała pomoc na jaką nas stać – powiedział Kraśko

Dziennikarz przyznał, że zdaje sobie sprawę z tego, że część uchodźców to mogą być „cwaniacy” szukający socjalu, ale dodał też, że wśród nich są osoby które rzeczywiście potrzebują pomocy, ponieważ uciekają przed wojną i szukają azylu. Swoją tezę uargumentował dramatyczną opowieścią o małym chłopcu, który podczas bombardowań stracił rodziców i nie miał żadnego dobytku poza garstką ubrań. W porównaniu z wieloma miejscami na świecie, żyjemy w raju na ziemi – stwierdził dziennikarz mówiąc o Polsce

Jeżeli chcemy, żeby Polska była krajem bogatym, gdzie ludzie traktowani są równo, gdzie panuje sprawiedliwość, to miejmy świadomość, że za 5 lat dziesiątki, a może setki tysięcy ludzi będą się chciały dostać do Polski. I pomyślmy o tym, jak zbudować system, w którym oni będą się czuli dobrze i Polakom będzie dobrze z tymi ludźmi. Bo też za lat 20-30 będziemy potrzebować tych ludzi, żeby mogli w Polsce pracować, bo nas może będzie za mało. I 2 tys. to chyba naprawdę nie wystarczy, choć wiem, że w kampanii wyborczej nikt nie powie, że przyjmie więcej – mówił Piotr Kraśko

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 044
Dosłownie dziś rano oglądałem odcinek "Tak czy Nie" z tym pojebem, w którym dyskutował z jakąś posłanką PO o finansowaniu partii politycznych. I ostrzegał, że zlikwidowanie subwencji to będzie koniec demokracji, państwo upadnie, a partie polityczne będą się sprzedawać lobbystom za grosze. Idąc tym tropem, jednym z pierwszych projektów towarzysza Piotra powinno być zwiększenie finansowania partii z budżetu państwa i znaczące podniesienie diet poselskich, żeby biznesmeni nie mogli go przekupić, a on sam nie dał się skusić jakimś milionom złotych z prywatnych kieszeni.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Rakotwórczy koment z fesja PL (o imigrantach):

"40k oficjalnie, około 200k nieoficjalnie i wszystko było by nadal ok gdyby nie omijali wszystkich możliwych podatków i opłat tworząc w ten sposób nieuczciwą konkurencję dla reszty (która nie może omijać tychże opłat bo z punktu widzenia urzędnika da się łatwo rozróżnić Kowalskiego od Kowalskiego, ale już Wonga od Wonga nie)"

F

Filip

Guest
PL czyli czego? Chyba nie partii libertariańskiej?
Tak poza tym, ten co forsował Szumiego jako coś do poprawy humoru popełnił ogromny błąd....

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Rakotwórczy koment z fesja PL (o imigrantach):

"40k oficjalnie, około 200k nieoficjalnie i wszystko było by nadal ok gdyby nie omijali wszystkich możliwych podatków i opłat tworząc w ten sposób nieuczciwą konkurencję dla reszty
Ja pierdolę. Wiedziałem że PL lewaczy, ale nie przypuszczałem, że są tam aż takie spierdoliny ludzkie. Huj im w dupę i pies ich jebał.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Napisał to ktoś na fejsbuku PL, nie wiem jakie mają tam struktury i czy to zwykły troll, czy ktoś od nich, ale nie został zaorany.

Do góry Bottom