Szumlewicz oraz inne lewackie przypały

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
NIEMOŻLIWE!!! SZUMI ROZUMI I JESZCZE MASAKRUJE!!!
11870776_984543608262733_5813136017968950171_n.png

Ostatnia edycja:

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Pewien komentarz spod tego artykułu w wyborczej (zaczerpnięte z wątku o osiągnięciach gospodarczych socjalizmu).

galt.john to tutaj typowy leseferysta, który machnął duży komentarz z błędami ortograficznymi, nic czego nie znamy. Ale odpowiedzi do komentarza! Po prostu cud. Nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, obwinianie obywatela o urzędniczą korupcje, zarzucanie braku argumentacji ad rem tylko dlatego że rozmówca wyprodukował jeden akapit słusznego ad personam, lepsza znajomość poglądów liberalnych od samych liberałów...

I ponad wszystko - zero argumentów.

Lewactwo w swoim naturalnym środowisku :).

HSXiDWM.png

Ostatnia edycja:

Annihilation

Well-Known Member
170
327
@up

Pewnie komentarze caly urzad pisal wiec dlatego tyle tego, jak by tam byl artukul o tobie sam bys siedzial z milionem multikont.
btw czesto czytacie takie artykuly z wyborczych? ja wgl na to nie wchodze.

@down
Ale nie zaprzeczysz ze jest to bardzo prawdopodobne.

Ostatnia edycja:

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Pewnie komentarze caly urzad pisal wiec dlatego tyle tego, jak by tam byl artukul o tobie sam bys siedzial z milionem multikont.
No nie wiem czy by mi się chciało :D.

btw czesto czytacie takie artykuly z wyborczych? ja wgl na to nie wchodze.
Skądże, na artykuł trafiłem tu, zainteresował mnie bo część jego treści była wyjątkowo prowokująca. Jak już zaglądam na prowokujący artykuł to zwykle patrzę w komentarze, bo tam jest gwarantowana gównoburza, te natomiast czytuje bo mam taką potrzebę (chyba mnie to po prostu bawi).

Poza tym, sama wyborcza nie chce żebym czytał ich artykuły:
GrKIw5K.png

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Trochę w temacie: socliberały bóldupią bo im hipsowskiego Burning Mana opanowali bogaci:
Burning Man will be remembered more as the model for Google CEO Larry Page’s dream of a libertarian state, than as the revolutionary Situationist space that it could have been.

As such, it is a cautionary tale for radicals and utopianists. When “freedom” and “inclusion” are disconnected from democracy, they often lead to elitism and reinforcement of the status quo.

http://www.salon.com/2015/08/27/why_the_rich_love_burning_man_partner/

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
Weźcie obczajcie pisemny komentarz w 11:55 - głos ludu.
Kurwa ten komuszy cwel z wyżelowaną grzywką i manierą mówienia innym, jak mają żyć, wygląda jak jakiś pierdolony komsomolec, który, co roku na obozie koministycznej młodzieży, wygrywa nagrodę za najlepszy wiersz o Leninie. W 1:36 widać wyraźnie, że rośnie już koleje, jeszcze bardziej fanatyczne pokolenie komsomolców. Komusze społeczeństwo i tak będzie się cieszyć, że ktoś zajął się ich dziećmi i zakazał im jedzienia parówek...

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 044
"Wierzę w zdrowy wolny rynek. Jeżeli sklepikarz chce prowadzić w szkole swój mały własny biznes, to szybko się do tego dostosuje" - Joanna Kluzik Rostkowska

Dżizsaskurwajapierdole

W ogóle mamy nowy rodzaj wolnego rynku od dziś - "zdrowy wolny rynek" - wolny rynek na którym są tylko zdrowe produkty.

Do góry Bottom