D
Deleted member 427
Guest
I taka riposta zmasakrowałaby Zawiszę. Zaorany na wieczność. Byłaby to riposta roku, a może i dekady.
A Zawisza to niby nie dziwka?
Powinien być wykluczony z debat publicznych.
Edukacja młodego pokolenia w zakresie praw zwierząt, ze szczególnym uwzględnieniem praw koni.
No tak, prawa bandytów, prawa komuchów, prawa kapusiów, prawa płodów, prawa zwierząt, prawa drzew i krzewów...O kurwa [emoji1] Cele akcji ze strony ratujmykonie.pl
Prowokowanie przypałów, by sami demaskowali swój brak mózgu i nienawiść do wszystkiego co inne, strategią przyszości?
-- cytat z komentarza z fronda.pl, pod artykułem o Rothbardzie.Liberalizm i kolektywizm to w zasadzie dwie strony tego samego medalu. Tylko dlaczego i tu i tam tak często widzimy Żydów?
O kurwa [emoji1] Cele akcji ze strony ratujmykonie.pl
To tak jak "adopcja" przez pary gejowsko-lesbijskie, dzieci odebranych biologicznym rodzicom przez państwo.Możesz sobie na "niby" zaadaptować płód. W mojej podstawówce pamiętam jak kiedyś "niby" zaadaptowaliśmy jakieś murzynki z afryki
To tak jak "adopcja" przez pary gejowsko-lesbijskie, dzieci odebranych biologicznym rodzicom przez państwo.
To przyszło od mormonów, którzy modlą się za swych przodków i inne osoby, po to by nawrócić ich dusze. Po specjalnej ceremonii wybrane osoby zmarłe są uznawane za mormonów. Stąd mormoni nawrócili już niemal całą elitę intelektualną, wynalazców i ludzi nauki wszystkich znanych cywilizacji. Nie wiem tylko, czy udało im się nawrócić Lao Tsy.
Ależ tacy ludzie muszą krytykować to co proste i radykalne, bo jeszcze te ich humanistyczne heglowanie przestanie się sprzedawać.Nie wiem, czy ten wpis już się tutaj pojawił: Jan Hartman w najwyższej formie: http://hartman.blog.polityka.pl/2014/08/12/do-mlodych-korwinistow-raz-jeszcze/ Już myślałem, że będzie orał wszelkiej maści wolnościowców(zawsze chętnie czytam nieporadne argumenty przeciwko wolności), ale on ograniczył się do powtarzania, że proste rozwiązania(czyli np: niech państwo się odczepi) nie mogą być skuteczne, bo są proste, a jak wiadomo świat jest skomplikowany, koniec wywodu - prawda, że genialne? Sami zobaczcie:
Na drugim końcu osi znajdują się poglądy libertariańsko-anarchizujące (...). Jeśli ktoś sytuuje się blisko jednego z końców osi (lewego lub prawego), mówi się w języku politologii, że jest „radykałem”. Generalnie radykalizm jest na bakier z mądrością i odpowiedzialnością, więc zdecydowana większość polityków, chcąc wykazać się roztropnością, radykałami nie jest. (...) Radykalizm – socjalistyczny czy anarcho-kapitalistyczny, czy jeszcze inny – jest po prostu głupi sam przez się. Dlatego, że jest radykalizmem właśnie.