Volvek
Well-Known Member
- 797
- 1 919
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja pierdole.
Ja pierdole.
Orliński - komuszy przypał, który istnieje niemal od początku polskiego internetu.
Oszukiwanie na podatkach jest obowiazkiem kazdego libertarianina, jak placisz podatki i chociaz lekko nie przykombinujesz to mam powazne watpliwosci co do czystosci ideowej:>
Wyjaśnijmy - miała pani wynająć mieszkanie u tego człowieka, ale zamiast odebrać klucze, usłyszała pani “to coś”.
Tak. Chciałam wynająć apartament dla odwiedzającej mnie rodziny. Nie wiedziałam, że osoba, z którą rozmawiałam przez telefon, nie wynajmuje osobom transseksualnym. Na miejscu, gdy spotkaliśmy się przed budynkiem, właściciel mieszkania, nie wiem jakim prawem, stwierdził, że może mnie dyskryminować. Może dla niego, tak jak kiedyś czarnoskórzy mieli oddzielne wejścia, autobusy, byli inna kategorią ludzi, tak ja jestem inna kategorią? Nawet nie człowiekiem, tylko “czymś”. Zostałam zdegradowana i obdarta z człowieczeństwa.
Jak pani myśli, jakie będą efekty tej bójki, tego wydarzenia. Co to nam da?
Część ludzi z obrotu sprawy się cieszy. A część ma ochotę mi przyłożyć. Mało tego. Ten pan może wejść na drogę sądową i jestem na to gotowa. Nie wymiguje się od tego, co zrobiłam. Z drugiej strony, ja go spoliczkowałam, a nie pobiłam. Wolałabym dostać w twarz i żeby popiekło i znikło, niż mieć sińce psychiczne, które zostają na znacznie dłużej. Zresztą on chyba zrozumiał, że zrobił źle, bo mnie przeprasza. Czyżby to był tylko chwilowy przebłysk normalności? Chciałabym, żeby ci wszyscy cholerni agresorzy, czy to dresiarze czy narodowcy, poczuli, że tez mogą stać się ofiarą. Smutna prawda jest taka, że raz komuś "da się w ryj", to następnym razem się powstrzyma. Bo już nie czuje się taki bezkarny.
Czy możemy tłumaczyć agresję tego pana?
Nigdy nie zrozumiem takich ludzi, jestem zbyt wyzwolona i zbyt mądra, więc daleko mi od tak głupiego i ograniczonego myślenia.
To transseksualista nie transwestyta. Nie wiem czemu ludzie ciągle mylą te pojęcia.
Przemysław Pintal napisał:Przeważnie normalny człowiek, wolny od zboczeń, nie jest znawcą tematu . Tu i tu oboje przebierają się za baby, przy czym trans chce sobie porobić operacje plastyczne.
Kontynuując wątek;
Ja bym to tu zostawił. Bo konflikt ewidentnie zaczął lewak (bezpodstawne roszczenia w stosunku do właściciela, który nie chciał mu wynająć mieszkania), w dodatku męska dziwka (Rafealla kasuje 200 zł za usługe). Poza tym lewackie media teraz zaczną bronić transa, a spoliczkowanie nazwą "symbolicznym wymierzeniem ciosu w pełzający faszyzm".