Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Przy tęczowej armii padłem ze śmiechu...
Brakowało tylko Naprzód Gender!
Przy tęczowej armii padłem ze śmiechu...
A co na temat LGBT sądzi Jacek Sierpiński?
kr2y510 napisał:Ja zwróciłem uwagę na coś innego, na stopkę w końcówce filmu.
"Materiał sfinansowany ze środków Komitetu Wyborczego Demokracja Bezpośrednia."
Przypadek?
A co może sądzić libertarianin? Wszystko jest OK jeśli dzieje się w ramach własności prywatnej, umów i bez agresji. Pary gejowskie, lesbijskiej, heteroseksualne, etc. Mają mieć prawo posiadać broń, by bronić swojej plantacji marihuany lub punktu skupu narządów, by móc skutecznie bronić się przed złodziejami.
Wybiórcza w formie..
Tak, official. Przy okazji mogłem sprawdzić, ile mam w wirtualnych znajomych etatystycznych łajz będących za utrzymaniem status quo (jeden znajomy lubi to). Etatystów będących za jakąkolwiek zmianą darzę jednak większą estymą, mają przynajmniej instynkt samozachowawczy, jak zwierzęta.
Lajki można zawsze kupić. W końcu Boni od cyfryzacji, to się znaMało tego. W proponowanych do polubienia stronach był boni i polubiło go ponad 2000 osób na FB.
Prowadzenie profilu Platformy Obywatelskiej na facebooku to jest w pizdu misja samobójcza Pozytywne komentarze występują w ilościach śladowych. A ci jeszcze dokładają do pieca:
Tak, official. Przy okazji mogłem sprawdzić, ile mam w wirtualnych znajomych etatystycznych łajz będących za utrzymaniem status quo (jeden znajomy lubi to). Etatystów będących za jakąkolwiek zmianą darzę jednak większą estymą, mają przynajmniej instynkt samozachowawczy, jak zwierzęta.
Pojeby nie wygrywają wyborów! To są szczwane, inteligentne lisy, którym należy się odjebka......Naprawdę jakiś niewiarygodny pojeb to pisał.
Zanotuj kto.Mało tego. W proponowanych do polubienia stronach był boni i polubiło go ponad 2000 osób na FB.
Te skurwiele - tak, ale fiskus równie chętnie sięga np. po pieniądze polskich pokerzystów (mimo że gra w pokera jest w Polsce, oficjalnie - zakazana), a ostatnio również polskich przedsiębiorców, rejestrujących firmy np. w Anglii - i nikogo nie dyskryminujeCi którzy wyciągają łapy po stypendia rządowe i samorządowe i biegają do pana premiera prosić o więcej kasy z budżetu, żeby mogli trenować w "godnych" warunkach, jak najbardziej powinni się dzielić
Te skurwiele - tak, ale fiskus równie chętnie sięga np. po pieniądze polskich pokerzystów (mimo że gra w pokera jest w Polsce, oficjalnie - zakazana), a ostatnio również polskich przedsiębiorców, rejestrujących firmy np. w Anglii - i nikogo nie dyskryminuje