Śmieszne newsy z rana

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Jak dla mnie bomba - niech montypythonowski bajzel skończy z babą z kutasem jako prezydentem. Widziałbym jeszcze jakieś zwierzę na stanowisku premiera i można ze spokojem oglądać przez przypalone szkiełko nadciągającą zza horyzontu atomową pożogę, pogryzając psylocybinowe grzybki. Niech ten antyludzki potwór ma twarz potwora.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Ortodoksyjna żydowska gazeta wycięła ze zdjęcia czołowych polityków z marszu w Paryżu wszystkie osoby nie będące mężczyznami. Wycięli m.in. kanclerz Angelę Merkel oraz Donalda Tuska.

Jedno z ujęć w oryginale:

1837454-5.jpg

po edycji:

B7KKNKxCAAAFRMH.jpg:large

R

Ronbill

Guest
Pewnie narobi wstydu Korwinowi zdobywając więcej głosów od niego a jeśli przejdzie do 2 tury, to może nawet powalczyć z Bul-Komorowskim.
SLD to partia przegrana a ich kandydatka nie przejdzie nawet do drugiej tury
Bo co o niej wiemy ,jaki ma dorobek ,kim jest ,w jakich wyborach startowała a może wygrała?
Bo co ,bo ładna to ciemny lud kupi??
To może kogoś z z Big Brothera niech wystawią albo z tych "tańczących na lodzie" par?
Takich co fachowo majtają łapskami sporo juz było.
Moim zdaniem jej wynik będzie około 5% .Nie więcej

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
SLD to partia przegrana a ich kandydatka nie przejdzie nawet do drugiej tury
Bo co o niej wiemy ,jaki ma dorobek ,kim jest ,w jakich wyborach startowała a może wygrała?
Bo co ,bo ładna to ciemny lud kupi??
To może kogoś z z Big Brothera niech wystawią albo z tych "tańczących na lodzie" par?
Takich co fachowo majtają łapskami sporo juz było.
Moim zdaniem jej wynik będzie około 5% .Nie więcej

Bo jest ładna, nie pluje w studio, nie macha rewolwerem, nie drapie stołu, na pewno nie da się tak łatwo sprowokować jak Korwin. W Polsce jest wciąż dużo ludzi o lewicowych poglądach. Jej słabą stroną jest monotematyczność, zna się chyba tylko na kościele. W debatach na inne tematy może być mało przekonująca.

R

Ronbill

Guest
Bo jest ładna, nie pluje w studio, nie macha rewolwerem, nie drapie stołu, na pewno nie da się tak łatwo sprowokować jak Korwin. W Polsce jest wciąż dużo ludzi o lewicowych poglądach. Jej słabą stroną jest monotematyczność, zna się chyba tylko na kościele. W debatach na inne tematy może być mało przekonująca.

Jest ładna ,ale co poza tym?Tutaj nadmienię,że matka mojego dziecka jest od niej ładniejsza:D
A jakie ona ma poglądy ,czy w ogóle jakieś ma?Milczy, może z woli nieba?
Ja myślę ,że to będzie totalna kompromitacja SLD.Bo takie sztuczki,że ciemny lud kupi nigdy nie zadziałały.Polacy jacy są tacy są ale na takie numery nie dają się złapać

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
W pierwszym sondażu Ogórek ma 6% (Palikot 2%, JKM 4%).
Nie mam tylko zielonego pojęcia skąd te 6%. Za nazwisko? Za szyld SLD (jeśli był)?

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Nie będę się silił na zabawny komentarz, żeby nie zepsuć tego niusa.

Kanclerz Niemiec Angeli Merkel przydarzyło się nieprzyjemne przejęzyczenie. W oświadczeniu rządowym ws. zamachów w Paryżu powiedziała dziś w Bundestagu, że „antysemityzm jest naszym państwowym i obywatelskim obowiązkiem” - informuje agencja dpa.

Co gorsza, następne zdanie oświadczenia brzmiało:

To samo dotyczy także ataków na meczety

http://wpolityce.pl/swiat/229832-fr...tysemityzm-jest-naszym-panstwowym-obowiazkiem

Do góry Bottom