Śmieszne newsy z rana

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_1bNdAJCHihOE8PjKR4cDedRz3AFsQxWW,wat.jpg

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Walić hipotezy na temat rodowodu bycia homo! TU-NIE-O-TO-CHODZI!

Chodzi o o-d-g-ó-r-n-e forsowanie określonych idei/interesów przez grupy w taki czy inny sposób kolaborujące z państwem i korzystające z jego potencji i ochrony urzędników.

Zupełnie więc niepotrzebny jest wyjazd typu "to co kto robi na chacie, to jego sprawa", bo to jest truizm, jesteśmy przecież na lib-forum. Czy już każdy homo-temat, musi od razu skutkować prewencyjnym samousprawiedliwianiem się, że nie chodzi o próby kastracji czyjejś wolności?

To miałem na myśli. Po prostu forsowanie różnych dziwactw zaczyna mi już działać na nerwy. Nie obchodzi mnie to czy ktoś jest homosiem czy nie, ale jeżeli pojawia się ruch lgbt ze swoją własną flagą, który promuje gdzie się da tych dziwoląow, czuję się jak na przymusowym pokazie freak show.

D

Deleted member 4683

Guest
Ciekawe, czy ludzie głosujący na to monstrum gdzieś wewnątrz na dnie czują głęboko skrywany sprzeciw i tylko udają w imię wyznawanych zasad czy też rzeczywiście traktują typa od początku do końca normalnie, najwyżej ze zdziwieniem. Czy intensywnie urabiając ludzi za pomocą szkoły, telewizji, internetu, gazetek, ploteczek kreowania mody i wszelkich cudów inżynierii społecznej da się ich tak wytresować aby patrząc na coś całkowicie sprzecznego z naturą nie doznawali choćby podświadomego stresu ?

D

Deleted member 427

Guest
Też się zastanawiam. No chyba że ta brodata laska naprawdę miała głos jak Whitney Houston za najlepszych lat i dała czadu na Eurowizji. Ale wątpię. Druga rzecz: zastanawiam się jak głosowali faceci. Bo kurwa nie uwierzę, żeby normalny samiec zagłosował na brodatą laskę.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
No jest w naszym kraju trochę zboków, skoro Kiełbasa miała 4 miejsce w głosowaniu widzów.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Chajzer też dorzucił do pieca, dowalając Kuźniarowi. Widać tzw. "common sense" jeszcze nie umarł..

comment_FgE1tn2FJP56KE8y3rEs20Q0uoZSV5iA,wat.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ostatnia edycja:

Hitch

3 220
4 876

military

FNG
1 766
4 727
To oficjalne: żyjemy w uniwersum Paragrafu 22.

http://regiomoto.pl/portal/mazowiec...ci-zamiast-pouczen-mandaty-komendant-drogowki

Polucja zapowiada, że koniec z pobłażaniem kierowcom - za byle gówno wystawią mandat.

Przypomniał mi się rozdział Paragrafu, w którym rozwieszono ogłoszenia odwołujące niedzielną defiladę, a żołnierze się dziwili, "dlaczego nie będziemy mieć defilady akurat w tę niedzielę, skoro nigdy w niedzielę nie mieliśmy defilady?"

Do góry Bottom