Śmieszne newsy z rana

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Kusza w dłoń i są już dwa Walthery P99 z garścią amunicji. Nówki sztuki, nieużywane :)
O tak, jakbym mógł gwizdnąć im broń w takiej sytuacji to byłaby niemalże pełnia szczęścia:
-państwowy aparat przymusu straciłby jakiś promil swojego uzbrojenia.
-ja mógłbym włożyć do sejfu dwie pukawki - bez żadnych wścibskich pytań, bez zezwoleń, bez wiedzy państwa, za darmo w ramach odszkodowania za przymusem ściągnięte podatki za które kupili broń.
-niebiescy mieliby przewalone w pracy, że zgubili broń, ciekawe co by wymyślili, żeby nie przyznać, że spali i jakiś gówniarz im buchnął :) Jedyny minus, że nie mógłbym tego zobaczyć.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Unia chce zakazać cynamonu. Korwę będzie miał następny przykład, obok żarówek i wędzonych wędlin, do wykazywania absurdów unijnych.

Inicjatywa ograniczenia użycia popularnej przyprawy w unijnej żywności zrodziła się po badaniach amerykańskich i saudyjskich naukowców. Stwierdzili oni, że cynamon chiński, stosowany również w przemyśle, ma dużą zawartość kumaryny i negatywnie wpływa na wątrobę.

Badania są amerykańskich i saudyjskich naukowców, ale oczywiście tam nikt nie myśli o zakazie, taka myśl mogła zrodzić się tylko w głowach komuchów z UE.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Inicjatywa ograniczenia użycia popularnej przyprawy w unijnej żywności zrodziła się po badaniach amerykańskich i saudyjskich naukowców. Stwierdzili oni, że cynamon chiński, stosowany również w przemyśle, ma dużą zawartość kumaryny i negatywnie wpływa na wątrobę.

Badania są amerykańskich i saudyjskich naukowców, ale oczywiście tam nikt nie myśli o zakazie, taka myśl mogła zrodzić się tylko w głowach komuchów z UE.

Raz jedna Amerykanka zaprosiła ekipę do siebie na obiad. Żarcie jak najbardziej hamerykańskie, jakie się dało zrobić w Polsce z dostępnych składników. Ku mojemu zdziwieniu udało jej się. Ale do kompotu to przywaliła cynamonu ostro. Oni tego cynamonu walą 20 razy tyle co u nas.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Unia chce zakazać cynamonu. Korwę będzie miał następny przykład, obok żarówek i wędzonych wędlin, do wykazywania absurdów unijnych.

Ja naprawdę zaczynam tak nienawidzić tej zasranej unijnej Europy, że aż trudno to wyrazić slowami. Więcej normalności uświadczysz w krajach muzułmańskich, mimo pojebanych fanatyków i w Afryce, mimo anarchokomunistycznych buszmenów. Już dupy sobie nie będzie można podetrzeć, bo ktoś ci się z rewolucją wpierdoli. Właśnie w takich zacofanych krajach możesz posmakować normalności, wbijasz na targ i sobie kupujesz co chcesz. W tej zawszonej Europie regulacja jest potrzebna do każdego gówna i jeszcze dopierdolą ci się antyseksistowskie feminazistki itp. Normalnie nic tylko spierdalać jak najdalej od tego gówna.

D

Deleted member 4683

Guest
Mam nadzieje, że ta cała banda skurwiałych polityków w towarzystwie dziennikarzy wsiądzie do swojego pendolino i widowiskowo rozpierdoli się w drobny mak przy 250 km/h

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_ehRAsyxJKtbBVhEWw4I1L9Ory0DL0Cde.jpg

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_mlSuGlF0ZlWX5cHt8Q531cyNrWbmbBsv.jpg

komentarz z wykop.pl: "Insane Spraydowns - na filmiku Bart pokazuje jak strzelał to partyzantów"

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
http://bandycituska.pl/ - nawet nie wiem co o tym sądzić, takie to dziwaczne.
W DDR-ówku i Rosji było wiele podobnych przypadków.
Ja słyszałem wiele o tym, jak w Katowicach ubeckie kurwy niszczyły Kazimierza Świtonia, doprowadzając go do stanu paranoi...
Czy znany jest Tobie termin Zersetzung?
Adam Golański napisał:
Słynna NRD-owska organizacja wywiadowcza Stasi znana była z opanowania do perfekcji sztuki psychicznego łamania swoich ofiar, znanej jako Zersetzung (degradacja, w sensie chemicznym). Zamiast otwartego zastraszania czy przemocy, agenci Stasi krok po kroku wpędzali prześladowanych w paranoję, włamując się do ich domów tylko po to, by podmienić zdjęcie w ramce na ścianie, przysłać dziwny prezent członkowi rodziny, czy podmienić lekarstwa w apteczce.
...za http://www.dobreprogramy.pl/Zersetzung-NSA-wpedza-swiat-IT-w-paranoje,News,51156.html

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Muszę przyznać, że trafili na bardzo podatnego osobnika, bo paranoja w rozkwicie. Według niego w samej Warszawie nękaniem jego osoby zajmuje się 35 tysięcy ludzi.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Muszę przyznać, że trafili na bardzo podatnego osobnika, bo paranoja w rozkwicie. Według niego w samej Warszawie nękaniem jego osoby zajmuje się 35 tysięcy ludzi.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jakie to jest skuteczne. Dawno temu gdy byłem w Szwecji, postanowiliśmy z jednym Finem zrobić Szwedowi psikusa. Dowcip polegał na zflipowaniu horyzontalnie (król był lustrzanym odbiciem) portretu króla Szwecji (Szwed był monarchistą), który u niego wisiał w pokoju. Wydruk się odbył na tej samej drukarce laserowej, na której był robiony oryginał. Po 2 dniach dowiedziałem się (byłem już w PL), że koleś nic w pracy nie zrobił i zaczął wariować, choć w stosunku do znajomych zachowywał się jak zwykle. Cały czas spoglądał na ten portret i nic nie mógł w pokoju znaleźć. Poprosiłem, by portret natychmiast przywrócić i poinformować ofiarę o dowcipie.

Ja od tamtego czasu, do każdego takiego przypadku podchodzę poważnie.

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229
Nie przeczytałem jeszcze całości z linka Tosi ale przypomina mi to na dzień dobry tę kobitę:
(na swoich kanałach miała setki tego rodzaju filmików)

Jest i wątek o kaszlu itd.
Nawet fizycznie są do siebie zaskakująco podobni (mają nawet takie same fryzury) - co może wskazywać na podobne objawy w przechodzeniu choroby psychicznej.

military

FNG
1 766
4 727

– Oni chcą mnie zabić – powiedział spokojnie Yossarian.
– Nikt nie chce cię zabić – krzyknął Clevinger.
– To dlaczego do mnie strzelają? – spytał Yossarian.
– Oni strzelają do wszystkich – odpowiedział Clevinger. – Chcą zabić wszystkich.
– A co to za różnica?

D

Deleted member 4683

Guest
Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jakie to jest skuteczne. Dawno temu gdy byłem w Szwecji, postanowiliśmy z jednym Finem zrobić Szwedowi psikusa. Dowcip polegał na zflipowaniu horyzontalnie (król był lustrzanym odbiciem) portretu króla Szwecji (Szwed był monarchistą), który u niego wisiał w pokoju. Wydruk się odbył na tej samej drukarce laserowej, na której był robiony oryginał. Po 2 dniach dowiedziałem się (byłem już w PL), że koleś nic w pracy nie zrobił i zaczął wariować, choć w stosunku do znajomych zachowywał się jak zwykle. Cały czas spoglądał na ten portret i nic nie mógł w pokoju znaleźć. Poprosiłem, by portret natychmiast przywrócić i poinformować ofiarę o dowcipie.

Ja od tamtego czasu, do każdego takiego przypadku podchodzę poważnie.

Na studiach włożyliśmy najebanemu kolesiowi kondona w dupę z ta różnica, ze jak sie obudził to nikt mu nic nie wytłumaczył i koleś faktycznie bardzo to przeżył.

Do góry Bottom