Rebel
komunizm warstwowy
- 679
- 822
serio? wkładanie typowi czegoś do dupy to cweloza.
"Urzędnicy Narodowego Funduszu Zdrowia wzięli pod lupę pacjentów, którzy nie mieli ubezpieczenia zdrowotnego, a skorzystali w 2013 r. z bezpłatnej pomocy medycznej" - pisze "Rzeczpospolita". Od kilku miesięcy prowadzą setki takich postępowań windykacyjnych.
Na studiach włożyliśmy najebanemu kolesiowi kondona w dupę z ta różnica, ze jak sie obudził to nikt mu nic nie wytłumaczył i koleś faktycznie bardzo to przeżył.
k.., teraz mi się przypomniało, ze temu samemu gościowi sprzedaliśmy gluta wyskrobanego z trampków jako hasz.
A, jak laska to ok, pozdrów koleżankę. Studenci, elita intelektualna, kurwa wasza mać.wsadzała laska, więc bez obaw
k.., teraz mi się przypomniało, ze temu samemu gościowi sprzedaliśmy gluta wyskrobanego z trampków jako hasz.
Studenci, elita intelektualna, kurwa wasza mać.
Skoro studenci to cioty więc dostał kondona w dupe. Ciebie tez to spotka jak nie zamkniesz ryja.
"kondon (...) osłona w kształcie woreczka z pęcherzyny, obwójka".
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nfz-sciga-pacjentow-bez-ubezpieczenia,nId,1428619
Bezpłatna pomoc medyczna...
Setki postępowań windykacyjnych...
Bezpłatna pomoc medyczna...
Zobaczyłem wcześniej. W żadnym słowniku w którym sprawdzałem takiego słowa nie było. Za to kondom - już tak.se do słownika zobacz hehe
kondom to sie chyba od niedawna gado...
bo kiedyś każdy ino kondon mówił...
i nawet w słownikach jest napisane...
w starszych jest, jak pisałem teroz to sie inaczej mówi niż kiedys...Zobaczyłem wcześniej. W żadnym słowniku w którym sprawdzałem takiego słowa nie było. Za to kondom - już tak.
Skoro studenci to cioty więc dostał kondona w dupe. Ciebie tez to spotka jak nie zamkniesz ryja.