inho
Well-Known Member
- 1 635
- 4 518
Na nagraniu nie słychać, żeby lasce było do śmiechu albo żeby mu groziła. IMHO było to w pełni świadomie popełnione morderstwo a nie samoobrona. Ponadto, pomiędzy zastrzeleniem chłopaka i dziewczyny minęło ok. 10 minut. Koleś się tłumaczy, że nie chciał przeszkadzać policji w obchodach święta dziękczynienia...
Koleś strzelił, dziewczyna upada/uderza w coś, krzyczy "oh my God..."
Koleś ponownie naciska spust ale zacięła mu się broń. Mówi spokojnym głosem: "sorry about that". Nie brzmi jakby był dalej zagrożony.
Koleś oddaje kolejne trzy strzały jeden po drugim, w trakcie których dziewczyna piszczy i powtarza "oh my God!". Koleś mówi: "You`re dying!".
Kolejny strzał, "Bitch".
Koleś ciągnie dziewczynę po podłodze, pada ostatni strzał. "Bitch".
Jego wypowiedzi w trakcie zdarzenia oraz własna ocena nagrana po zdarzeniu według mnie świadczy o tym, że jest psycholem i świadomym mordercą.
Gdyby miał takie wątpliwości, to dlaczego tuż po zastrzeleniu chłopaka nie zadzwonił i nie zgłosił tego na policję? Nawet gdyby zabił go pierwszym strzałem to naturalnym byłoby niezwłoczne zgłoszenie tego i nie byłoby żadnych wątpliwości, że była to samoobrona. Gdyby obawiał się, że dziewczyna dalej jest zagrożeniem, to nie zbliżyłby się na odległość np. dziabnięcia nożem.Do piwnicy domu kolejno włamuje się dwoje ludzi w kilkuminutowych odstępach czasowych. Skąd wiadomo że zaraz nie wejdzie trzeci? Skąd wiadomo że trzeci nie będzie uzbrojony? Co gdyby pozostała dwójka też była uzbrojona i odpowiedziałaby ogniem mimo odniesionych ran, zanim zostali dobici, albo w momencie włamania potencjalnego trzeciego?
Koleś strzelił, dziewczyna upada/uderza w coś, krzyczy "oh my God..."
Koleś ponownie naciska spust ale zacięła mu się broń. Mówi spokojnym głosem: "sorry about that". Nie brzmi jakby był dalej zagrożony.
Koleś oddaje kolejne trzy strzały jeden po drugim, w trakcie których dziewczyna piszczy i powtarza "oh my God!". Koleś mówi: "You`re dying!".
Kolejny strzał, "Bitch".
Koleś ciągnie dziewczynę po podłodze, pada ostatni strzał. "Bitch".
Jego wypowiedzi w trakcie zdarzenia oraz własna ocena nagrana po zdarzeniu według mnie świadczy o tym, że jest psycholem i świadomym mordercą.
Ostatnia edycja: