simek
Well-Known Member
- 1 367
- 2 122
Niby prawda, ale przecież każdy trzeźwo myślący obywatel zdawał sobie chyba sprawę z tego, że PiS nie chce uciąć gałęzi na której siedzi sobie "układ", tylko chce zająć ich miejsce.
http://wmeritum.pl/rzad-wprowadzi-cene-minimalna-alkohol-nawet-40-zl-05-l-wodki/155494
Jak to wprowadzą to chyba im poparcie trochę spadnie![]()
to sa dyletanci ekonomiczni. im sie wydaje ze zwiekszajac podatki wplyw ten takze bedzie sie zwiekszac
bardziej bedzie sie oplacalo pedzic bimber na handel, i przemycac alkohol z obwodu kalingradzkiego, ukrainy, i bialorusi.
Czy chorzy wkrótce będą mogli korzystać w kraju legalnie z medycznej marihuany? Ważną deklarację w tej sprawie złożyła na łamach "Super Expressu" Krystyna Pawłowicz.
![]()
Krystyna Pawłowicz i Jarosław Kaczyński/Piotr Bławicki /East News
Posłanka Prawa i Sprawiedliwości opowiedziała się za pomocą dla osób potrzebujących medycznej marihuany.
"Opierając się na opiniach specjalistów, myślę, że marihuana medyczna faktycznie wykazuje pozytywne działanie. Jeśli można komuś pomóc w cierpieniu, to trzeba to zrobić" - przyznała w rozmowie z "SE".
Pawłowicz przekonała prezesa PiS
Legalizacja wykorzystywanej na potrzeby medycyny marihuany to oczko w głowie Piotra Liroya Marca, posła ruchu Kukiz’15. Krystyna Pawłowicz zapowiedziała, że poprze projekt klubu Pawła Kukiza, rozmawiała nawet na ten temat z Jarosławem Kaczyńskim.
"Będziemy jako PiS popierać rozwiązanie przygotowane przez klub Kukiz’15, ale z gwarancjami, że ta marihuana nie przedostanie się do jakiegoś dalszego obrotu. Jarosław Kaczyński jest przychylny takiemu rozwiązaniu" - zadeklarowała posłanka Prawa i Sprawiedliwości.
Dzieje się to za pełną wiedzą i zgodą Jarosława Kaczyńskiego. Co więcej. Prezes PiS swoją wolę w tej sprawie przekazał na tyle wyraźnie, że nikt już nie może mieć żadnej wątpliwości.
To byłoby kuriozum! Likwidacja czegoś, co nie istnieje.Kurwa, zlikwidujcie w końcu ten wolny rynek, jeśli to same patologie rodzi.
Jak bezrobocie.To byłoby kuriozum! Likwidacja czegoś, co nie istnieje.
RAZEM-owcy zyskują przez zamieszanie z aborcją. Wejdą dziady przy następnych wyborach. Ja nie mam złudzeń co do tego. Nowoczesna to już w ogóle będzie pruła że hej. Obawiam się nawet że tacy Kukiz-owcy będą tracić na rzecz jeszcze większych spierdolinek.
No ale PIS-owi będzie spadać tak czy inaczej. Takie małe pocieszenie....