simek
Well-Known Member
- 1 367
- 2 122
Niby prawda, ale przecież każdy trzeźwo myślący obywatel zdawał sobie chyba sprawę z tego, że PiS nie chce uciąć gałęzi na której siedzi sobie "układ", tylko chce zająć ich miejsce.
http://wmeritum.pl/rzad-wprowadzi-cene-minimalna-alkohol-nawet-40-zl-05-l-wodki/155494
Jak to wprowadzą to chyba im poparcie trochę spadnie
to sa dyletanci ekonomiczni. im sie wydaje ze zwiekszajac podatki wplyw ten takze bedzie sie zwiekszac
bardziej bedzie sie oplacalo pedzic bimber na handel, i przemycac alkohol z obwodu kalingradzkiego, ukrainy, i bialorusi.
Czy chorzy wkrótce będą mogli korzystać w kraju legalnie z medycznej marihuany? Ważną deklarację w tej sprawie złożyła na łamach "Super Expressu" Krystyna Pawłowicz.
Krystyna Pawłowicz i Jarosław Kaczyński/Piotr Bławicki /East News
Posłanka Prawa i Sprawiedliwości opowiedziała się za pomocą dla osób potrzebujących medycznej marihuany.
"Opierając się na opiniach specjalistów, myślę, że marihuana medyczna faktycznie wykazuje pozytywne działanie. Jeśli można komuś pomóc w cierpieniu, to trzeba to zrobić" - przyznała w rozmowie z "SE".
Pawłowicz przekonała prezesa PiS
Legalizacja wykorzystywanej na potrzeby medycyny marihuany to oczko w głowie Piotra Liroya Marca, posła ruchu Kukiz’15. Krystyna Pawłowicz zapowiedziała, że poprze projekt klubu Pawła Kukiza, rozmawiała nawet na ten temat z Jarosławem Kaczyńskim.
"Będziemy jako PiS popierać rozwiązanie przygotowane przez klub Kukiz’15, ale z gwarancjami, że ta marihuana nie przedostanie się do jakiegoś dalszego obrotu. Jarosław Kaczyński jest przychylny takiemu rozwiązaniu" - zadeklarowała posłanka Prawa i Sprawiedliwości.
Dzieje się to za pełną wiedzą i zgodą Jarosława Kaczyńskiego. Co więcej. Prezes PiS swoją wolę w tej sprawie przekazał na tyle wyraźnie, że nikt już nie może mieć żadnej wątpliwości.
To byłoby kuriozum! Likwidacja czegoś, co nie istnieje.Kurwa, zlikwidujcie w końcu ten wolny rynek, jeśli to same patologie rodzi.
Jak bezrobocie.To byłoby kuriozum! Likwidacja czegoś, co nie istnieje.
RAZEM-owcy zyskują przez zamieszanie z aborcją. Wejdą dziady przy następnych wyborach. Ja nie mam złudzeń co do tego. Nowoczesna to już w ogóle będzie pruła że hej. Obawiam się nawet że tacy Kukiz-owcy będą tracić na rzecz jeszcze większych spierdolinek.
No ale PIS-owi będzie spadać tak czy inaczej. Takie małe pocieszenie....