kompowiec
freetard
- 2 579
- 2 645
Albo po prostu stali się mniej kreatywni w jebaniu państwa, jak kto woli. Bądź co bądź to męczące zajęcie.Ps. Widzę, że niektórzy libnetowcy coraz bardziej wierzą we wszechmoc państwa. Państwo=Bóg...
Albo po prostu stali się mniej kreatywni w jebaniu państwa, jak kto woli. Bądź co bądź to męczące zajęcie.Ps. Widzę, że niektórzy libnetowcy coraz bardziej wierzą we wszechmoc państwa. Państwo=Bóg...
Bzdury - ta agencja w ogóle się nie zajmuje drzewami, urzędasy odpowiedzialni za pomiar do wycinki drzew to PIOR. To jest niemożliwe aby wszystkim zdjęcia robili, poza tym zdjęcie to taki sam dowód jak zdjęcie satelitane. Inna sprawa, że faktycznie czasem pomierzą drzewa na Waszej działce. Ale to rzadkość, musicie mieć jakieś baardzo rzadkie/nietypowe drzewo. Znacie kogoś komu urzędasy PIORu pomierzyły drzewa?
W sumie tak, ale jest sporo obostrzeń. Można sprawdzić tutaj.
Ps. Widzę, że niektórzy libnetowcy coraz bardziej wierzą we wszechmoc państwa. Państwo=Bóg...
Szef resortu infrastruktury i budownictwa poinformował, że uchwała Rady Ministrów w sprawie przyjęcia Narodowego Programu Mieszkaniowego jest już przygotowana. "To nie jest tylko i wyłącznie dedykowanie instrumentów, które umożliwiają budowę mieszkań na wynajem, na wynajem z dojściem do własności, czy mieszkań na własność (...), ale mieszkań, których cena będzie dużo niższa na poziomie najmu, czy też zakupu aniżeli dzisiaj obowiązujące średnie ceny na rynku" - mówił minister.
Przeceniasz państwo, wydaje mi się, że po prostu zrobili te zdjęcia po Twoim podaniu, aby większy szoker był... Znam osoby, które wycinały drzewa i nikt się do niczego nie przyczepił. Oczywiście wyrywali z korzeniami...Tak się składa że rok temu wycinałem u siebie drzewa i pisałem podanie z jakiego powodu
chcę je wyciąć "poproszono" nakazano o podanie nr działki i wiesz co mi dali
zdjęcie z powietrza nie satelity z zaznaczonymi drzewami których chciałem się pozbyć.
Na swoją obronę dodam tylko że mam życzliwych sąsiadów milicjanta i urzędasa ze skarbówki
to wolałem nie ryzykować.
Po co wcześniej podałem link możesz sobie obejrzeć swoją działkę jak chcesz
Fakt geoportal jest do sprawdzania granic działek co nie zmienia faktu że zdjęcia robiąNa tej stronce geoportal, to nie ma domow ktore kilka lat juz stoja, tak samo drzewek
Ja nie wiem kto to pisał, ale musiał być ciężko upalony i zapominał po kilkunastu sekundach co pisał wcześniej.
Najpierw piszą, że zakazana, później walą wyjątek za wyjątkiem, później znów piszą, że jest zakazana, żeby na koniec dojebać, że o dopuszczalności orzeka sąd. RP w pigułce po prostu.
Są gotowi na sprzedaż suwerenności"- Są tacy, którzy chcą sprzedać polską suwerenność. Jesteśmy ostatnią siłą polityczną w Polsce, która jest na to gotowa - powiedział dziś Jarosław Kaczyński."
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-polska-musi-pozostac-suwerenna/z71qje
Jasne, są. Np. brat Kaczyńskiego, sygnatariusz Traktatu Lizbońskiego i sam Jarkacz sprowadzający tu amerykańskie wojska i nie mający najmniejszej ochoty na wyjście z UE.