Rozumu nie ma to cyce pokazujeByłbyś zadowolony jakby twoja żona pokazywała cycki, vagine na portalu jakimś, bo z tego kasa będzie?
Cyce i gołe dupska przepływają przez cały internet, są trendy
Rozumu nie ma to cyce pokazujeByłbyś zadowolony jakby twoja żona pokazywała cycki, vagine na portalu jakimś, bo z tego kasa będzie?
www.nacjonalista.pl
Wybory wygrał Andrzej Duda
Ciesze sie z tego.
Żenujący to jest jest poziom lewackich okrzyków o równych żołądkach i plucie na kapitalistów, na ludzi bogatych. Dla lewactwa kapitalizm to coś ohydnego, jest be i robią ludziom wodę z mózgów. Nie lubią wolnego rynku, bo wynagradza pracowitych a karze nieudaczników i leni.Nie wiedzą o tym, że wolny rynek eliminował dużo biedy? Mają na wszystko proste recepty a najlepiej dołożyć ludziom pieniędzy. Lewakom ktoś za te okrzyki płaci, czy oni tak z własnej woli pie...?" Wyzysk- kłamstwo-nierownosc-krwiozerczosc-upokarzanie biednych i wysysanie znich jak pijawki ,zerowanie na nich jak pasożyty-, To z grubsza wyliczone cechy kapitalizmu ,ustroju gorszego jak napisano od niewolnictwa i feudalizmu . "
Takie sprzedawanie siebie wulgarnością to nic nowego. Gdzie ty żyjesz? Na sklepie jak jesteś to nie słyszysz jak sklepowe między sobą rozmawiają i nie tylko one? A takie młode 12, 15 letnie na ulicy? bluzgi sypią się niczym z rozdartego worka z piaskiem a jak zwrócisz uwagę, że się zachowuje po chamsku to zaraz piana przy gębie, wściekłość i rzuci dwa słowa : odpier...l się ! Chłopakom młodym podobają się takie baby z kołtunem na łbie, z tarzającym się makijażem po podłodze pozbawione elegancji i kultury. Nikt takiej nie obrzuci błotem, chłopaki są rozgrzani do czerwoności na ich widok. W internecie też tak jest. No i dobierają się w pary, jak mówią, że każda potwora znajdzie swego amatora, w powiedzeniach ludowych jest mnóstwo prawdy. Oczywiście nie chcę uogólniać że wszystkim chłopakom imponują takie baby. Teraz chłopakom trudno znaleźć elegancką, sympatyczną kobietę,, tym którzy takiej szukają, to jak szukać igły w stogu siana. Tylko w banku nigdy nie słyszałem, żeby dysponentki przeklinały, może na zapleczu to robią.Agata MaksymilianaToday at 2:26 PM
Polacy to jednak pojebany naród, jestem w Auchan i są T Ł U M Y ! ! !
Koszyki wypchane po brzegi
Półki sklepów puste
Ja pierdole...
______
CiekToday at 3:37 PM
Starasz się ustalić czemu ci się ruchać nie chce?
MaksymilianaToday at 3:38 PM
Ginekolog prosił aby zbadać poziom hormonów bo od listopada nie miałam okresu
______
MaksymilianaYesterday at 10:53 PM
Jakby jej nie było
To chuj mu w dupe i bym sprzedała
byle by spadał mi z oczu
ale ona stała
@mikioli Dosłownie wybuchł
Menadzerka podeszła, powiedziała moje imie no i się zaczęło
mikioliYesterday at 10:55 PM
W sumie cię uratował
@Maksymiliana Mogła byś w Auschwitz pracować
MaksymilianaYesterday at 10:56 PM
Jako kto niby w tym Auschwitz
mikioliYesterday at 11:01 PM
@Maksymiliana Jako służba pomocnicza
Jesteś z tych ludzi co niby nie ale jakby kazali to by zabiła...
Potem by było wykonywałam tylko rozkazy
Darski kiedyś podarł Biblię, to prostackie zachowanie i został uniewinniony. Taki to jego przekaz artystyczny. Ciekawe jaki byłby wyrok gdyby podarł Tore, , byłoby gites?Cześć, tu Adaś "Nergal" Darski. Jestem buntownikiem, lewakiem i nienawidzę państwa PiS-u. No chyba że knaga zasponsoruje mój najnowszy "bluźnierczy" teledysk, to wówczas nie tylko owe pieniądze wezmę, ale jeszcze państwu PiS-u za nie podziękuję.
View attachment 8626
Wyzwolenie z biustonoszy ?Wszędzie ten żałosny feminizm
www.instagram.com
A ile ona ma lat???Niech namówi jeszcze wszystkie holywoodzkie cnoty niewieście, jak są takie.Gillian Anderson znana m.in. z "Z Archiwum X" wyznała na Instagramie :
„Pandemia mnie rozleniwiła, przestałam nosić staniki. Nie obchodzi mnie, czy moje piersi będą zwisać do pępka. Nigdy więcej nie założę stanika. To jest po prostu ku*ewsko niewygodne” – powiedziała podczas czatu na żywo.
Co za żenujący typ.Darski kiedyś podarł Biblię, to prostackie zachowanie i został uniewinniony