D
Deleted member 6610
Guest
Może ta "kobieta" ma Zespół Tourette'a ?Nie chce się wierzyć, że teksty kobiety ....
....
Może ta "kobieta" ma Zespół Tourette'a ?Nie chce się wierzyć, że teksty kobiety ....
....
Rozumu nie ma to cyce pokazujeByłbyś zadowolony jakby twoja żona pokazywała cycki, vagine na portalu jakimś, bo z tego kasa będzie?
Wybory wygrał Andrzej Duda
Ciesze sie z tego.
Żenujący to jest jest poziom lewackich okrzyków o równych żołądkach i plucie na kapitalistów, na ludzi bogatych. Dla lewactwa kapitalizm to coś ohydnego, jest be i robią ludziom wodę z mózgów. Nie lubią wolnego rynku, bo wynagradza pracowitych a karze nieudaczników i leni.Nie wiedzą o tym, że wolny rynek eliminował dużo biedy? Mają na wszystko proste recepty a najlepiej dołożyć ludziom pieniędzy. Lewakom ktoś za te okrzyki płaci, czy oni tak z własnej woli pie...?" Wyzysk- kłamstwo-nierownosc-krwiozerczosc-upokarzanie biednych i wysysanie znich jak pijawki ,zerowanie na nich jak pasożyty-, To z grubsza wyliczone cechy kapitalizmu ,ustroju gorszego jak napisano od niewolnictwa i feudalizmu . "
Takie sprzedawanie siebie wulgarnością to nic nowego. Gdzie ty żyjesz? Na sklepie jak jesteś to nie słyszysz jak sklepowe między sobą rozmawiają i nie tylko one? A takie młode 12, 15 letnie na ulicy? bluzgi sypią się niczym z rozdartego worka z piaskiem a jak zwrócisz uwagę, że się zachowuje po chamsku to zaraz piana przy gębie, wściekłość i rzuci dwa słowa : odpier...l się ! Chłopakom młodym podobają się takie baby z kołtunem na łbie, z tarzającym się makijażem po podłodze pozbawione elegancji i kultury. Nikt takiej nie obrzuci błotem, chłopaki są rozgrzani do czerwoności na ich widok. W internecie też tak jest. No i dobierają się w pary, jak mówią, że każda potwora znajdzie swego amatora, w powiedzeniach ludowych jest mnóstwo prawdy. Oczywiście nie chcę uogólniać że wszystkim chłopakom imponują takie baby. Teraz chłopakom trudno znaleźć elegancką, sympatyczną kobietę,, tym którzy takiej szukają, to jak szukać igły w stogu siana. Tylko w banku nigdy nie słyszałem, żeby dysponentki przeklinały, może na zapleczu to robią.Agata MaksymilianaToday at 2:26 PM
Polacy to jednak pojebany naród, jestem w Auchan i są T Ł U M Y ! ! !
Koszyki wypchane po brzegi
Półki sklepów puste
Ja pierdole...
______
CiekToday at 3:37 PM
Starasz się ustalić czemu ci się ruchać nie chce?
MaksymilianaToday at 3:38 PM
Ginekolog prosił aby zbadać poziom hormonów bo od listopada nie miałam okresu
______
MaksymilianaYesterday at 10:53 PM
Jakby jej nie było
To chuj mu w dupe i bym sprzedała
byle by spadał mi z oczu
ale ona stała
@mikioli Dosłownie wybuchł
Menadzerka podeszła, powiedziała moje imie no i się zaczęło
mikioliYesterday at 10:55 PM
W sumie cię uratował
@Maksymiliana Mogła byś w Auschwitz pracować
MaksymilianaYesterday at 10:56 PM
Jako kto niby w tym Auschwitz
mikioliYesterday at 11:01 PM
@Maksymiliana Jako służba pomocnicza
Jesteś z tych ludzi co niby nie ale jakby kazali to by zabiła...
Potem by było wykonywałam tylko rozkazy
Darski kiedyś podarł Biblię, to prostackie zachowanie i został uniewinniony. Taki to jego przekaz artystyczny. Ciekawe jaki byłby wyrok gdyby podarł Tore, , byłoby gites?Cześć, tu Adaś "Nergal" Darski. Jestem buntownikiem, lewakiem i nienawidzę państwa PiS-u. No chyba że knaga zasponsoruje mój najnowszy "bluźnierczy" teledysk, to wówczas nie tylko owe pieniądze wezmę, ale jeszcze państwu PiS-u za nie podziękuję.
View attachment 8626
Wyzwolenie z biustonoszy ?Wszędzie ten żałosny feminizm
A ile ona ma lat???Niech namówi jeszcze wszystkie holywoodzkie cnoty niewieście, jak są takie.Gillian Anderson znana m.in. z "Z Archiwum X" wyznała na Instagramie :
„Pandemia mnie rozleniwiła, przestałam nosić staniki. Nie obchodzi mnie, czy moje piersi będą zwisać do pępka. Nigdy więcej nie założę stanika. To jest po prostu ku*ewsko niewygodne” – powiedziała podczas czatu na żywo.
Co za żenujący typ.Darski kiedyś podarł Biblię, to prostackie zachowanie i został uniewinniony