Slavic
Wolnorynkowiec
- 577
- 1 693
Zażenowanie, ale też ROTFL roku. Warszawa 2020.
A mówią, że psy w mieście trzeba trzymać na smyczy...znowu kapitan państwo zawiódł
Zażenowanie, ale też ROTFL roku. Warszawa 2020.
Pomysł żeby tylko płacący podatki mieli prawa jest całkiem fajny jak dla mnie. Pamiętam że Korwin mówił że ci co w budżetówce pracują nie powinni mieć prawa głosować w wyborachSośnierz: Zwierzęta nie powinny mieć praw, ponieważ nie płacą podatków
Niegrzeczny portal informacyjny.polityczek.pl
SOŚNIERZ: ZWIERZĘTA NIE POWINNY MIEĆ PRAW, PONIEWAŻ NIE PŁACĄ PODATKÓW
21 września 2020
Dobromir Sośnierz (Konfederacja) wypowiedział się na temat praw zwierząt. Wszystko w kontekście zwierząt futerkowych.
Konfederacja należy do tej siły politycznej w Sejmie, która najostrzej krytykuje ustawę polityków PiS ws. zakazu hodowli zwierząt futerkowych, jak i ograniczającą ubój rytualny.
Konfederaci określają planowane zmiany w prawie - ustawa znajduję się w Senacie, a później trafi na biuro prezydenta Andrzeja Dudy - jako atak na polskie rolnictwo.
- Zwierzęta nie są obywatelami, nie są ludźmi. Nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy bronić zwierząt przeciwko ludziom. To odwrotnie, powinniśmy bronić ludzi przeciwko zwierzętom, albo przeciwko lewicy - mówił na antenie Polsat News Dobromir Sośnierz.
Do sieci trafiły medialne zbitki wypowiedzi polityka Konfederacji na temat zwierząt. Sośnierz mówi m.in. że zwierzęta nie mają praw, ponieważ nie płacą podatków czy że zwierzęta to tylko maszyny zrobione z mięsa.
Płody i dzieci też nie płacą, rozumiem że według sośnierza nie mają żadnych praw?
Na wykopie pięknie go zaorano:
ooooPomysł żeby tylko płacący podatki mieli prawa jest całkiem fajny jak dla mnie. Pamiętam że Korwin mówił że ci co w budżetówce pracują nie powinni mieć prawa głosować w wyborach
View attachment 7537
Prostactwo sięga krawężnika. Ten co napisał ten tekst najprawdopodobniej sam jest poje**ny. Idealnie pasuje do kanału { Warsaw Shore | Tak nie mówi się do Małej!} który jest temacie.Agata MaksymilianaToday at 2:26 PM
Polacy to jednak pojebany naród, jestem w Auchan i są T Ł U M Y ! ! !
Koszyki wypchane po brzegi
Półki sklepów puste
Ja pierdole...
______
CiekToday at 3:37 PM
Starasz się ustalić czemu ci się ruchać nie chce?
MaksymilianaToday at 3:38 PM
Ginekolog prosił aby zbadać poziom hormonów bo od listopada nie miałam okresu
______
MaksymilianaYesterday at 10:53 PM
Jakby jej nie było
To chuj mu w dupe i bym sprzedała
byle by spadał mi z oczu
ale ona stała
@mikioli Dosłownie wybuchł
Menadzerka podeszła, powiedziała moje imie no i się zaczęło
mikioliYesterday at 10:55 PM
W sumie cię uratował
@Maksymiliana Mogła byś w Auschwitz pracować
MaksymilianaYesterday at 10:56 PM
Jako kto niby w tym Auschwitz
mikioliYesterday at 11:01 PM
@Maksymiliana Jako służba pomocnicza
Jesteś z tych ludzi co niby nie ale jakby kazali to by zabiła...
Potem by było wykonywałam tylko rozkazy
Wręcz przeciwnie, żartuje. Ale często lubi powiedzieć coś, co wzbudza kontrowersje.. Facet jest po prostu chodzącą maszyną do klepania bzdury za bzdurą.
Zdaje mi się trochę że wśród klasycznych liberałów czy libertarian nikt nie atakuje nacjonalizmu bo te grupy po prostu są anacjonalistyczne (nie czują tego plemiennego uczucia) i nonjudgementalistyczne (nie krytykują osobistych przekonań bo to nietolerancyjne). Nie są świadomie i zdecydowanie przeciwko kolektywizmowi etnicznemu. I dlatego to nacjozjeby atakują klasycznych liberałów i libertarian a klasyczni liberałowie i libertarianie to ignorują. A i krytyka nacjonalizmu generalnie pochodzi o lewaków.Apoteoza „wolności” to jeden z elementów charakterystycznych gimbazy. To tłumaczy bardzo wysokie poparcie dla liberalnych bredni różnych odcieni wśród uczniów i studentów. Marsze Równości, Marsze Wolnych Konopi, internetowi zwolennicy Korwina – różnice w szczegółach, podobny duch. Życie na szczęście szybko weryfikuje „ekonomiczne” opowieści koliberałów/libertarian. „Nieroby” na utrzymaniu rodziców, korzystające z „socjalistycznej” państwowej edukacji i służby zdrowia, po rozpoczęciu pracy przeżywają spotkanie bliskiego stopnia z rzeczywistością. Zachwyty nad Singapurem znikają po ustaleniu faktów. Korwinizm i libertarianizm można porównać do trądziku. Czasami ma on ostry przebieg, ale przemija. Zabawne są dyskusje z adeptami schorzenia, w których używają oni nieśmiertelnego straszaka faszyzmu/nazizmu. „Przerabiane w Niemczech i Włoszech w latach 30. XX wieku”, atakują nacjonalistów i ich podejście do kwestii gospodarczych. Cóż, można odpowiedzieć, że libertariańskie brednie znakomicie sprawdziły się w Somalii lub na Haiti, bo tam rozpad struktur państwa jest zjawiskiem charakterystycznym. Tylko po co w sumie znęcać się nad liberalnym plebsem, którego horyzonty to memy i kilka oklepanych zaklęć.
Korwinizm i libertarianizm – choroby wieku młodzieńczego | Nacjonalista.pl - Dziennik Narodowo-Radykalny
Już wybitny włoski myśliciel Julius Evola zauważył, że marksizm i liberalizm to dwie strony tej samej monety. Oto podkarpacki oddział młodzieżówki Partii KORWiN zrelacjonował dosyć niecodzienne spotkanie z udziałem swojego przedstawiciela. Rozmawiał on mianowicie z młodzieżowymi organizacjami...www.nacjonalista.pl