bombardier
Well-Known Member
- 1 413
- 7 091
Czym się podniecacie, bo nie bardzo rozumiem?
Czym się podniecacie, bo nie bardzo rozumiem?
"robię to tylko w celach edukacyjnych, abyście mogli pokazać nauczycielom"
Ja nie rozumiem popularności większości polskich jutuberów.
Zażenowanie jest zrozumiałe. Troska nie - jest zastanawiająca. U libertarianina?Nie podniecam, tylko odczuwam zażenowanie kretynizmem jegomościa. Nie trzeba być Einsteinem, żeby skapować, że nie warto publicznie chwalić się podróżami po pedo, czy innej hardcorowej stronie w darknecie. Ba - nie sądzę, by w ogarnięciu tego było potrzebne trzy cyfrowe IQ.
To niczyja wina.Nie lubię takich opinii. W sensie, rozumiem, że nie rozumiesz, ale wygłaszasz je, jakby to była ich wina. A to twoja wina.
(...)prezentuje przy tym ekscytację wczesnego gimnazjalisty i na takim też poziomie się wysławia.
no kurwa, ponad DWA I PÓŁ MILIONA SUBÓW?
Tego właśnie nie rozumiem.
Z nich jest też najlepsza kasa, bo nie mają adblocków.
Ale oni nie mają kasy. Ja wiem że YT to coś zupełnie innego niż telewizja, ale chyba nieprzypadkowo w wynikach oglądalności TV "grupą komercyjną" nazywa się ludzi w przedziale 16-49.
Co jeszcze mnie zainteresowało w rankingu - w pierwszej SETCE są TRZY kanały które subskrybuję: Wardęga, Abstrachuje i Historia Bez Cenzury. Z czego dwóch pierwszych nie oglądałem od roku co najmniej. Oglądam też od czasu do czasu SciFun, ale nie subskrybuję, bo gość mnie wkurwia ryjem i ogólną antypatycznością.
Ja. I patrzcie jak na tym wyszedłem...Zresztą, kto w wieku gimnazjalnym interesował się czymś poważnym.
10/10Ja. I patrzcie jak na tym wyszedłem...
To niczyja wina.
Odczytałem Twojego posta po dokończeniu serii o Układzie Słonecznym na kanale Astrofaza (hasło "Dla głodnych Kosmosu" - lekko żenujące, ale kanał ciekawy tak czy siak), czyli po sześciu czy siedmiu ostatnich odcinkach. Z rzędu.
Odpisuję po wykonaniu następujących czynności:
1. google "ranking polskich youtuberów"
2. http://ranking.vstars.pl/
I tak: z pierwszej dziesiątki Wardęgę widziałwem, moze trzy filmy Abstrachujów i dwa "5 sposobów na". Pozostałe 7 miejsc na liście - nic mi nie mówią. Może "słyszałem" gdzieś nicka "Blowek".
3. No to losowo zaznaczam "Stuu Games", prawy klik i Google ponownie
View attachment 3875
4. Pierwszy wynik:
Żenujący wstęp, po mniej niż 10 sekundach skok do 2:30 i widzę że gośc gra w przerobione Mario i prezentuje przy tym ekscytację wczesnego gimnazjalisty i na takim też poziomie się wysławia.
No kurwa, jak bardzo pasuje do tego wątku. Nie zdołałem tej żenady oglądać dłużej niż minutę.
no kurwa, ponad DWA I PÓŁ MILIONA SUBÓW?
Tego właśnie nie rozumiem.