tolep
five miles out
- 8 581
- 15 481
Gorszym.ludzie myśleli że koniec ery telewizora i ogłupiania bo internet
i się zdziwili bo debili nikt nie zmusza do oglądania rzeczy na poziomie i pozostają na takim samym poziomie co jakby oglądali tv
Gorszym.ludzie myśleli że koniec ery telewizora i ogłupiania bo internet
i się zdziwili bo debili nikt nie zmusza do oglądania rzeczy na poziomie i pozostają na takim samym poziomie co jakby oglądali tv
Bez przesady, w wieku gimnazjalnym jednostka jest już w stanie świadomie wybierać na co przeznacza czas. To zależy od determinacji. Ja lawirowałem pomiędzy zainteresowaniem amfetaminą a literaturą i dzięki wysiłkom woli wygrała ta druga, z czego do dziś jestem zadowolony. Nie róbmy z nastolatków bezwolnych marionetek kształtowanych przez otoczenie, jak to nam wmawiają różni kolektywiści.
zgadza się mój drogi kapłonie - tak jest z nimi.Przyszłość to miejsce, gdzie można spokojnie dyskutować o aborcji bo twoje ciało - twoja sprawa, ale za brak podjazdu dla niepełnosprawnego we własnym sklepie pozwą cię do sądu.
zgadza się mój drogi kapłonie - tak jest z nimi.
NŚ to typowy bully - jeżeli kogoś nie poniży i nie umniejszy względem siebie, to nie będzie mógł spokojnie spojrzeć w lustro.
nie znam sytuacji ale jakby ktos stracil fason bo ktos mu cos napisal w internecie- to wtedy by zostal cipa
nikt by mnie nie przyjmował w towarzystwie
To raczej masz z głowy. Jedyne towarzystwo, to wyimaginowane towarzystwo, zawsze będzie cię podziwiać.