tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 006
Od wielu miesięcy pijam tylko i wyłącznie te cztery litewskie żywe niefiltry, a raczej trzy, nie licząc ciemnego Butautu - to z rzadka.
Ciechan na propsie. Ale jaram się tym...
w
Piwoszem nie jestem, a od czasu jak zwiedziałam się, ze dla otrzymania smaku goryczki dodaje się żółci zwierzęcej, ograniczyłam jeszcze bardziej spożycie tego napitku
Niestety jego argumenty wymagają samodzielnego sprawdzenia, bo nie podał konkretnych źródeł. Ile dodaje się ekstraktu chmielowego? Ile on kosztuje? Ile kosztuje żółć? Jakie ma właściwości barwiące czy "smakowe", czyli ile trzeba by jej dodać?argumentuje sensownie
Jak się je wyleje, a wleje piwo, to i owszemBo są pyszne.
Ja jestem z nizin społecznych i piję to co piję a jakie trunki szlachta pije?Dlaczego pijecie takie puste w smaku, bez aromatu, nadające się może do podlewania kwiatów, koncernowe wytwory?