szeryf17
"No reason it's a good reason"
- 800
- 2 764
Tak jak grają od 15 min to sami dostaną
Tak jak grają od 15 min to sami dostaną
Masz racje, ale trzeba przyznać, że czasem Lewy z powodu odcięcia od gry, jak dostaje piłkę to z powodu frustracji szczególnie jak druzyna jest nieskuteczna, sam zaczyna grzać głowę.Mam inne zdanie co do Lewandowskiego. Na nim skupia się najwięcej uwagi obrońców, dlatego mu trudniej, a i tak wykonuje dobrą robotę jako pierwszy stosując pressing przy wyprowadzaniu piłki przez rywali. Odbierze piłkę albo dostanie, przepchnie się z obrońcą jednym, drugim i nie ma do kogo podać. Messim nie jest więc w końcu ją traci. Może denerwować, że jego morda wyskakuje z każdej reklamy, ale to jest klasa sama w sobie.
Nie pasuje mi Mączyński w pierwszym składzie, za słaby jest, ale to pupilek Nawałki, a Zieliński bez formy. Postawiłbym na Linettego, jest duży lepszy.
Nie żebym się czepiał złośliwie, po prostu się czepiam. Mnie też ciekawi to zjawisko. Generalnie można uznać je za przejaw więzi narodowej, no bo za cóż innego? Ja tego nie czuję w ogóle. Może to jest coś, co powinno niepokoić?Wygraliśmy Teraz tym bardziej damy radę, będziemy dumni z naszego zespołu. wiele przemawia za naszym awansem.
No i fajnie. A czyjąś może być reprezentacja Hiszpanii lub Włoch, bez względu na bycie "Polakiem".Dla mnie to żaden przytyk, czuję, że to "moja" drużyna i w sumie nie widzę powodu, żeby się tego wstydzić.