vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 809
Gazda, nie pierdol, bo jesteś pierwszy, aby każdego nazywać komuchem. A skad wiesz, że komuchy złe są? Może oni też chcą orać jak mogą? Muslimy przecież dobre, to i komuchy też - każdy przypadek indywidualnie trzeba rozpatrywać.
Szczególnie kiedy mowa o Polakach pijakach co czczą bożka jahwe...
Odnośnie finansowania IS przez USA powtarzasz teorie spiskowe. Proponuję pozostać przy faktach.
Fakty są takie:
http://www.mintpressnews.com/isis-c...-in-iraq-uses-them-in-suicide-bombing/206167/
Ooops, Amerykanie stracili sprzęt warty 1 miliard dolców. Przejęte przez ISIS. Przypadek?
Ale nawet uznajmy że finansowanie przez USA to brednie. Co to kurwa zmienia? Fakty są takie że FSA i ISIS to jedno i to samo gówno.
Nigdzie nie napisałem, że dekapitacja niewinnych osób to nie problem. Część bojowników może i przeszła ale po pierwsze wielu prawdopodobnie nie miało wyboru (czy raczej mieli - bycie odjebanym) a po drugie co to ma do rzeczy w przypadku tego konkretnego muzułmanina? Masz dowód na to, że on przeszedł? Ma pan dowód?
Ale mieli już wybór bez konsekwencji uciec z isis i poprzez Turcję (która wspiera isis), przedostać się do Europy??
Mam dowód że był w FSA, skrajnie pojebanej organizacji. Co więcej jest duże prawdopodobieństwo że był w konszachtach z ISIS, to można łatwo wywnioskować. Więc nie wiem o co się przypieprzasz, dla mnie jest jasne że w tej grupie uchodźców przemykają skrajne pojeby z isil, ilu ich jest - tego nie wiem, ale jest to kurwa pewne, jak amen w pacierzu. Ty się z tym nie zgadzasz jak mniemam? Oo