PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

Norden

Well-Known Member
723
901
ojej strasznie biednych koptów prześladujo... kogo to obchodzi kuwa... jak ich tak strasznie mordujo to z jakiej racji po tyluset latach islamu nadal istnieją?
no tak podatek dla niewienych jest gorszy niż podatek dla każdego hehe
wszędzie gdzieś jakieś oszołomy prześladują... nad wisła jest w chuj narodowo komuszych odpadów co kolektywnie traktują całe grupy bo przyjado i coś zrobio, coś wprowadzo, i łby ucinać bedo...
kurwa ile by tego musiało przyjechać do burakostanu by państwo szariat wprowadziło?
A co Cie obchodzi, że biednych muslimów nie wpuszczą do Europy?
Podatek dla niewiernych jest jak najbardziej gorszy bo selektywnie dyskryminuje daną grupę populacji. W Europie sytuacja jest odwrotna - dyskryminowana przez państwo jest większość (oskarżenia o rasizm w przypadku starcia biały-arab, socjal itp. pisałem w innym wątku).
Jeżeli dana organizacja/ludność jest ekonomicznie preferowana (przez państwo) zawsze budzi to niechęć drugiej strony. Jest to również złamanie NAP jeżeli preferowana(przez rząd) strona wykorzystuje ten aparat przymusu.
Podobnie jak istnienie korporacji chronionych przez państwo .

Koptowie nie mają pieniędzy. A jak ktoś nie ma pieniędzy, to zawsze jest trochę prześladowany. Chrześcijańscy Polacy wyjeżdżający na wczasy nie są prześladowani, bo je majo. Powinniście to zrozumieć. Zawsze się atakuje biednych, dlatego taka nagonka na ekonomicznie ubogich uchodźców.
Nie prawda, do czasu kiedy prześladowania się nasiliły (lata 50'-60') Koptowie byli elitą ekonomiczną kraju.

tomky

Well-Known Member
790
2 039
W Egipcie nie tylko Koptowie są dyskryminowani, ale nawet świnie, których tam nie można oficjalnie posiadać.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Sorry, ale nie kupuję tego. Piszesz o chrześcijańskich "pojebach i religinych fanatykach" w opozycji do "biednych, obcych islamistów". To jest jakaś na maksa moralność kalego. Pokaż mi państwa chrześcijańskie, które mordują za konwersje. Pokaż mi chrześcijan, którzy w oparciu o swoją religię zarzynają, topią i palą żywcem wszystkich innych.
gdzie coś takiego pisałem, wkurwia mnie ino ta wasza jebana hipokryzja, ze obcy = islamista = jedzie obcinać głowy...
każdego trza traktować indywidualnie a nie jak jebany stalinista odpowiedzialność kolektywna...
chrześcijanie mieli swoją faze odjebywania za wiare...
czasy sie zmieniają a pojeby zawsze jakieś są...
Gadanie o Karolu Młocie jako przeciwwadze to nie ma sensu nawet odpowiadać. Co mnie obchodzi Karol Młot, Saladyn czy kto tam jeszcze?
nie ja pierwszy wspomniałem o karolu młocie, i nie pisałem o nim jako przeciwwadze...
Piszesz bo masz jakichś kolegów islamskich, zupełnie jak panna, która poznała Araba i jest zachwycona, a potem się dziwi, że dostaje wpierdol, jak z nim zamieszka.
nie wiem nawet jak to skomentować... pojebało cie czy co, myślałem że da sie z tobą normalnie gadać...
ty piszesz że każdy obcy = islamista = odjebuje głowy...
no to zaorałem twój pseudoargument faktem ze znam wiele obcych i nie kazdy jest muzułmanem, a ci wśród nich co są nie odjebali mi głowy, nie narzucali szariatu i nigdy nie próbowali mnie nawracać na islam...
więc twoje pierdololo jest z dupy wziętym bełkotem dla lemingów...

A co Cie obchodzi, że biednych muslimów nie wpuszczą do Europy?
mnie obchodzi ino jebana hipokryzja komunistów co uważają sie za wolnościowców, a pierdolą kto gdzie może jechać iść mieszkać...

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
gdzie coś takiego pisałem, wkurwia mnie ino ta wasza jebana hipokryzja, ze obcy = islamista = jedzie obcinać głowy...

To nie żadna hipokryzja, ktoś moze być po prostu uprzedzony. No i uprzedzenie do muslima że ucina głowy jest bardziej legitne od uprzedzenia do polaka, rzekomego pijaka i złodzieja.

każdego trza traktować indywidualnie a nie jak jebany stalinista odpowiedzialność kolektywna...

W świetle prawa należy traktować ludzi indywidualnie. A to jak ludzie oceniają w swoich "umysłach" to już ich sprawa...

chrześcijanie mieli swoją faze odjebywania za wiare...

Twoim jedynym argumentem przeciwnym kolektwynemu ocenianiu "muzułmańskiej fazy odjebywania za wiarę" jest wyskok z kolektywnym ocenianiem chrześcijan??? W tym momencie dyskusja schodzi na poziomy absurdu i sprowadza się do wyliczania kto więcej odjebał...

czasy sie zmieniają a pojeby zawsze jakieś są...

I jak wyłania się jakaś grupa notorycznych pojebów, to wygodnie jest ich oceniać poprzez działania kolektywne. Np. muslimki lub wyznawcy bożka jahwe, komuchy, policjanci, itp. itd...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Ech. Vast ładnie odgrywa rolę imama, który traktuje swoich wiernych (muzułmanów) jako jednolitą masę. Jestem za tym, żeby wszystkich wierzących w Jahwe traktować w podobny sposób i wtedy ocenimy, kto ma bardziej kryminogenne owieczki. Osobiście będę dumny, jeżeli jednak to my wygramy. Przypominam, że cała Ameryka Południowa jest NASZA. Jeżeli mamy schodzić do poziomu absurdu prezentowanego przez vasta i kontynuowanego przez niektórych, to zróbmy to na maksa i oceńmy według podobnych wyznaczników.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
nie wiem nawet jak to skomentować... pojebało cie czy co, myślałem że da sie z tobą normalnie gadać...
ty piszesz że każdy obcy = islamista = odjebuje głowy...

Może się tak zdarzyć, że mnie pojebało i napisałem, że każdy obcy = islamista = odjebuje głowy. Z chęcią przyznam, że mnie zamroczyło i napisałem głupotę. Dla porzadku tylko podaj, w którym wpisie.

tomky

Well-Known Member
790
2 039
Ostatnia edycja:

Król Julian

Well-Known Member
962
2 125
Ciekawe dane:

mapa_625b.jpeg

Okazuje się że Syryjczycy to mniejszość wsród przybłędów. Niemal równie liczne sa Afgany a ponad 23 tyś. to "uchodźcy wojenni" z całkiem spokojnego, choć rządzonego przez mafię Kosowa.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 119
W świetle prawa należy traktować ludzi indywidualnie. A to jak ludzie oceniają w swoich "umysłach" to już ich sprawa....
Ciekawe dane:

mapa_625b.jpeg

Okazuje się że Syryjczycy to mniejszość wsród przybłędów. Niemal równie liczne sa Afgany a ponad 23 tyś. to "uchodźcy wojenni" z całkiem spokojnego, choć rządzonego przez mafię Kosowa.

Czyli do nas ida glownie Wietnamczycy i Afganczycy. Ciekawe. No coz, bedzie wiecej barow z Sajgonkami i taniego opium ;-).

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
ale po chuj mi to wrzucasz? wiem że sporo ludzi z ukrainy przyjeżdża...

Po to, żeby Ci wykazać, że ani w Polsce, ani tu na forum nie ma samorodnych nastrojów: obcy=zło. I że odpierdalasz to co wyborcza wmawiając ludziom, którzy mają zdrowy odruch oporu przed nieludzkimi kurwami z UE, że są z tego powodu ciemnymi lemingami-polaczkami.

W tej kwestii ciemni, pojebani ludzie to ukształtowani przez zachodnie rządy zombies, których chcieliby ulepić nad Wisłą typki pokroju Żakowskiego. Współcześni Niemcy zaczynają budzić śmiech.

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Ale to są dalej kategorie kolektywne - Ukraińcy dobrzy, Murzyni źli, Rumuni kradnom itd. Ludzie, którzy w to wierzą są ciemni.

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Co się wyrabia na tym forum. @Rattlesnake - mógłbyś na uogólnienie nie odpowiadać drugim uogólnieniem? Skrytykowałeś GAZDĘ za kolektywne postrzeganie Polaków, a na koniec walnąłeś kolektywny tekst w stosunku do Niemców. Kurwa, te szkoły to od dziecka urabiają ludzi. Nie wspominając o przedszkolu, w którym kolektywizm jest religią.

Do góry Bottom