PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

F

fidelio

Guest
W całej sprawie co mnie najbardziej szokuje to jak łatwo ludziom tacy jak Polacy, którzy muzułmanina znają tylko w postaci fanatyka terrorysty albo leniwego klienta pomocy społecznej wyprać mózgi z pomocą takich właśnie medialnych klisz nie mających zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.

chelioss

Well-Known Member
129
420
Mi się wydaje że media przedstawiają tych muslimów jako najbardziej pokrzywdzonych. Czy nie? Może to libnet sprał mi mózg.
No ale czekamy na twóją wersje - czemu tak entuzjastycznie wszystkie muslimy krzyczą GERMANY, GERMANY.

F

fidelio

Guest
Mi się wydaje że media przedstawiają tych muslimów jako najbardziej pokrzywdzonych. Czy nie? Może to libnet sprał mi mózg.
No ale czekamy na twóją wersje - czemu tak entuzjastycznie wszystkie muslimy krzyczą GERMANY, GERMANY.
Pewnie z tego samego powodu dla którego Polacy wybierają ENGLAND.

F

fidelio

Guest
To czemu musli nie wybierają ENGLAND?

Może się do tego jakoś odeniesiesz bo wstawiasz nic nie wnoszący cytat nie związany bezprośrednio z tematem i nie wiadomo jak go interpretujesz...
Wiesz, oni już mają troszkę w nogach. Jednak do Niemiec bliżej.

Problem z cytatem być może polega na tym, że nie potrafisz z niego nic wynieść i dlatego nic nie wnosi.

chelioss

Well-Known Member
129
420
Problem z cytatem być może polega na tym, że nie potrafisz z niego nic wynieść i dlatego nic nie wnosi.
Marna obrona, postaw jakąś tezę. No chyba że się boisz kompromitacji? Cytat do tematu nic nie wnosi bo se go mogę interpretować na kilka sposób. No i wiem po co go wstawiłeś, no ale przecież nie będę Cię odrazu orał zanim jeszcze tezy nie postawiłeś...

Wiesz, oni już mają troszkę w nogach. Jednak do Niemiec bliżej.
Hehe, jaka logika, to niech sobie zostaną nawet na Węgrzech :p A nie... tam socjalu nie ma? O kurwa, czyli jednak to jebane nieroby. ?

F

fidelio

Guest
Marna obrona, postaw jakąś tezę. No chyba że się boisz kompromitacji?

Hehe, jaka logika, to niech sobie zostaną nawet na Węgrzech :p A nie... tam socjalu nie ma? O kurwa, czyli jednak to jebane nieroby. ?
Czyli Polacy emigrujący do innych krajów to jebane nieroby bo przecież mogli zostać w Polsce albo pojechać do Rumunii.

Stawiam taką tezę, że cytat jest klarowny, ma charakter uniwersalny i nie trzeba go tłumaczyć. Każdy z niego wyniesie tyle ile zdoła :) Życzę koledze, żeby wyniósł z niego jak najwięcej :)

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
to już lemingi sie nie bojo że ukryci banderowcy i jak bedzie ich dużo to wprowadzą cyrylice i stworzą zakierzoński kraj i resztce polaków zrobią wołyń?

Znowu jakieś pierdolenie o kolektywnych lemingach co się boją określonych rzeczy.

ale to nie ich wina, jak jest socjal to sie ciągnie bo czemu nie, jak jest demokracja to większość decyduje kto może innym pierdolić co i jak mają robić jak zyć, każdy orze jak może, ma sie narzędzie w formie demokratycznego państwa to sie go używa...

problem jest za każdym razem ten sam: państwo...

Skoro każdy orze jak może, demokratycznie może decydować kogo okraść i komu dać socjal poprzez państwo, to ja (przykładowo ja) również mogę sobie orać i demokratycznie, poprzez państwo - używając go jako narzędzia - realizować swoje interesy. W tym przykładowym przypadku: Wypierdolenie muslimów z obrębu rzeczpojebanej. Więc to też nie moja wina, skoro jest państwo to można go używać, więc STFU. Każdy orze jak może.

chelioss

Well-Known Member
129
420
Stawiam taką tezę, że cytat jest klarowny, ma charakter uniwersalny i nie trzeba go tłumaczyć. Każdy z niego wyniesie tyle ile zdoła :) Życzę koledze, żeby wyniósł z niego jak najwięcej :)

To jest odrębny temat na cytaty, a nie zaśmiecasz ten wątek. Nie na tym polega dyskusja że się wstawia jakieś cytaty z dupy.

Czyli Polacy emigrujący do innych krajów to jebane nieroby bo przecież mogli zostać w Polsce albo pojechać do Rumunii.
Jadą tam gdzie się im podoba albo gdzie zarobią więcej. Oczywiście są też tacy co socjal ciągną zapewne.

F

fidelio

Guest
Znaczy tak - żebyście mogli tu pierdolić głupoty o państwie - państwo zbudowało drogi, zadbało żebyście nie zdechli przy porodzie, zbudowało infrastrukturę żebyście nie zdechli z głodu oraz zadbało o waszą edukację żebyście mogli tu stukać głupoty.

F

fidelio

Guest
To jest odrębny temat na cytaty, a nie zaśmiecasz ten wątek. Nie na tym polega dyskusja że się wstawia jakieś cytaty z dupy.

Jadą tam gdzie się im podoba albo gdzie zarobią więcej. Oczywiście są też tacy co socjal ciągną zapewne.
Znaczy Polacy mogą jechać tam gdzie chcą, ale inni to już nie. Słodkie.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Znaczy tak - żebyście mogli tu pierdolić głupoty o państwie - państwo zbudowało drogi, zadbało żebyście nie zdechli przy porodzie, zbudowało infrastrukturę żebyście nie zdechli z głodu oraz zadbało o waszą edukację żebyście mogli tu stukać głupoty.

To serio czy ironia? - bo się pogubiłem.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
To serio czy ironia? - bo się pogubiłem.

To jest socjalliberalizm, czyt. zjebizm.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
To jest realizm.
Każdy socjalliberał tak mówi. Twoim ideałem są współczesne Niemcy, czyż nie? Powinny być, bo realizują politykę zgodną z twoimi poglądami dotyczącymi charakteru państwa i zakresu jego działań.

F

fidelio

Guest
Każdy socjalliberał tak mówi. Twoim ideałem są współczesne Niemcy, czyż nie? Powinny być, bo realizują politykę zgodną z twoimi poglądami dotyczącymi charakteru państwa i zakresu jego działań.
Tu nie chodzi o moje poglądy, chodzi o fakty. Państwo stworzyło Ci warunki bez których byłbyś pastuchem na dzikiej prerii, albo byś zdechł przy porodzie. Byłoby dobrze gdybyś o tym pamiętał za każdym razem kiedy snujesz swoje gimbusiarskie teorie.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Tu nie chodzi o moje poglądy, chodzi o fakty. Państwo stworzyło Ci warunki bez których byłbyś pastuchem na dzikiej prerii, albo byś zdechł przy porodzie. Byłoby dobrze gdybyś o tym pamiętał za każdym razem kiedy snujesz swoje gimbusiarskie teorie.
Słaby troll, ale jedno mnie zaintrygowało. Państwo polskie odbierało poród mojej matki?!

Do góry Bottom