PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
No tak - ale jak komuna komuś zabiera i daje komuś, który czeka obok i tego żąda, razem z kumplami, którzy lubią ucinać głowy komuś, kto nie wyznaje ich religii. No to - przyznasz - można się trochę zniecierpliwić.

Skąd wiesz, że ktoś z imigrantów chce ucinać głowy?

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
No właśnie, przecież to nie ich wina że jakieś komuchy rozdają ukradzioną kasę.
A te obrazki z bitym grubaskiem - please. Mało to polskich łobuzów bije słabszych?

Hm - faktycznie. Generalnie nie ma problemu islamistów, którzy są agresywni. Zapewne w każdym przypadku o coś tam poszło - zupełnie jak u nas.

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
no to jasne że jak jakaś komuna rozdaje to sie idzie i bierze, bo czemu nie?

No właśnie, przecież to nie ich wina że jakieś komuchy rozdają ukradzioną kasę.
A te obrazki z bitym grubaskiem - please. Mało to polskich łobuzów bije słabszych?

To niech se kupiom bilet i polecom do tych komuchuw co rozdajom.

każdy orze jak może...

Urzędnik i administracja 3 rzeczpojebanej też? Bo mi się wydaje że uprzywilejowanie jakiejś grupy ludzi względem innej nie jest dobre... Dlaczego muslimek może przekroczyć bez papierów granice na legalu kiedy ja tego nie mogę? Bo tupnie nóżką? W takim razie związkowa hołota cebulacka może wyjść na ulicę z kilofami i zażądać podwyżki czy innych przywilejów i to wg. ciebie też będzie ok? Każdy orze jak może.

Ostatnia edycja:

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
nie nie przyznam...
wali mnie to...
każdy orze jak może...
pewnie zaroz bedzie że jak nie płace podatku to okradam ludzi...

prorok...

@GAZDA - tak, zaraz powiem, że okradasz ludzi, bo nie płacisz podatków. Proszę Cie - nie masz argumentów, że wymyślasz?

Prorok? No faktycznie, prawdopodobieństwo, że salafici wykorzystają setki tysięcy uchodźców do zwiększenia wpływów w EU jest pomijalnie małe. A że upierdolą komuś łeb to już w ogóle jakieś sf.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
no ale kurwa co to za pierdolenie że udchodźca to islamista i jedzie do europy ucinać głowy???
wszystkich traktować kolektywnie? prewencyjna odpowiedzialnosć zbiorowa?
miałeś jakiś uraz głowy czy co, bo kiedyś tak nie pierdoliłeś...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
no ale kurwa co to za pierdolenie że udchodźca to islamista i jedzie do europy ucinać głowy???
wszystkich traktować kolektywnie? prewencyjna odpowiedzialnosć zbiorowa?
miałeś jakiś uraz głowy czy co, bo kiedyś tak nie pierdoliłeś...

Ale gdzie jest odpowiedzialność kolektywna? Że nie chcę, żeby komuna która zagarnia mi kasę wynajdowała sobie kolejny, wybitnie pojebany powód, dla swojego istnienia?

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Prorok? No faktycznie, prawdopodobieństwo, że salafici wykorzystają setki tysięcy uchodźców do zwiększenia wpływów w EU jest pomijalnie małe. A że upierdolą komuś łeb to już w ogóle jakieś sf.

Muzułmanów jest już tylu w Europie zachodniej, że fundamentaliści nie potrzebują do niczego uchodźców (z których zresztą wielu nienawidzi Państwa Islamskiego). Poza tym czy to nie dziwne, że zapowiedzieli, że będą wśród nich przemycać terrorystów? Tak jakby chcieli uchodźcom zaszkodzić.

Ostatnia edycja:

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Muzułmanów jest już tyle w Europie, że ucinacze głów wcale nie potrzebują uchodźców (z których zresztą wielu nienawidzi Państwa Islamskiego).
Poza tymczy to nie dziwne, że zapowiedzieli, że będą wśród nich przemycać terrorystów? Tak jakby chcieli żeby uchodźcom się nie udało i z powrotem wpadli z spowrotem w łapska Państwa Islamskiego.

Moim zdaniem nie dziwne - widzą zjebizm EU i nie spodziewają się oporu. To jest komunikat: "idziemy cię zarżnąć spasiona świnio, twoje prawa nam pasują, nie jesteś w stanie ich zmienić".

Muzułmanów dużo, czemu nie może ich być więcej?

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
Poza tym czy to nie dziwne, że zapowiedzieli, że będą wśród nich przemycać terrorystów? Tak jakby chcieli zaszkodzić uchodźcom.

Ta a ci których już złapali bodajże w Serbii to aktorzy... Tak samo jak ten ziomeczek co był w FSA a teraz śmiga jako "uchodźca wojenny" w koszulce z napisem thank you.

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Ja się Ciebie pytam. Dla mnie żaden problem, że ktoś walczył z tym zjebem.
Wszyscy co byli w FSA przeszli na stronę Państwa Islamskiego? Masz na to jakiś dowód?
Odnośnie finansowania IS przez USA powtarzasz teorie spiskowe. Proponuję pozostać przy faktach.

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
Ja się Ciebie pytam. Dla mnie żaden problem, że ktoś walczył z tym zjebem.

Pytasz się czy są dla mnie problemem ludzie i organizacje które z pobudek religijnych dekapitują niewinnych ludzi? Oczywiście nie są dla mnie problemem, bo nie mieszkam w Syrii, ale nie uważam że to co robią jest moralne... Rozumiem że mordercy i złodzieje to dla ciebie nie problem i nie masz nic przeciwko? Nie masz nic przeciwko że walczą z Assadem, ucinają łby niewinnym, to pewnie i nie widzisz problemu w tym że ktoś w rzeczpojebanej musi płacić podatki, o ile sam ich nie płacisz.

Wszyscy co byli w FSA przeszli na stronę Państwa Islamskiego? Masz na to jakiś dowód?

Nigdzie nie napisałem że wszyscy. W drugą stronę - ty masz jakiś dowód że żaden bojownik FSA nie przeszedł do ISIS??

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Wydaje mi się, że rozmawiamy trochę o różnych rzeczach.

Bez wątpienia islam jest w dużym zakresie agresywny, a jakaś część jego wyznawców - agresywna w sposób skrajny. Bez wątpienia fala imigrantów zaproszonych przez Berlin to w przeważającej mierze islamiści.

Nie ma chyba wątpliwości, że z libertariańskiego punktu widzenia imigracja powinna być swobodna, także dla islamistów.

W czym zatem rzecz?

W tym, że ta imigracja jest finansowana przez państwo. Skoro ktoś to popiera, to powinien także popierać skarbówkę, ZUS, przywileje branżowe, zawodowe itd.

Do tego dochodzi fakt, że emeryt, rencista, górnik, taksówkarz czy urzędnik - z reguły nie chce mi ujebać łba za to, że nie walnę czołem w dywanik patrząc na Mekkę. Stąd i reakcja na ten rodzaj etatyzmu jest żywsza.

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Nigdzie nie napisałem że wszyscy. W drugą stronę - ty masz jakiś dowód że żaden bojownik FSA nie przeszedł do ISIS??
Nigdzie nie napisałem, że dekapitacja niewinnych osób to nie problem. Część bojowników FSA może i przeszła ale po pierwsze wielu prawdopodobnie nie miało wyboru (czy raczej mieli - bycie odjebanym) i przy pierwszej okazji by stamtąd spieprzyli gdyby tylko mieli szansę a po drugie co to ma do rzeczy w przypadku tego konkretnego muzułmanina? Masz dowód na to, że on przeszedł? Ma pan dowód?

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Proponuję zamienić w tej dyskusji słowo muzułmanin (i odmiany) na komuch i zobaczymy jak się potoczy...

Do góry Bottom