L
Ludwiczek
Guest
Pokaż swoją mordę, to ocenimy. A jak nie, to GTFO.
Proszę, to ja.
tylko niech ta fotka nie bedzie pretekstem do "chwili dla Maciusia", bo sobie tego nie życzę XD
Pokaż swoją mordę, to ocenimy. A jak nie, to GTFO.
Proszę, to ja.
tylko niech ta fotka nie bedzie pretekstem do "chwili dla Maciusia", bo sobie tego nie życzę XD
ale to ten jeden jebany filmik, który został wrzucony jako DOWÓD
ja krytykuję używanie takich filmów jako podparcia w argumentacji
Kurwa zwykła dzicz.
Oni mają takie koczownicze DNA
czyli rolnictwo (przejście z koczowniczego na osiadły tryb życia), pierwsze stałe osady, miasta, pałace, świątynie, irygacja, metalurgia, matematyka, astronomia, medycyna, prawo i takie tam,Wszelkie historyczne źródła wskazują, że oni zawsze tacy byli.
arab to nie koniecznie sunnita/szyita...Skąd ta obrona arabów na forum? Czy nie jest tak, że sunnici i szyici nie uznają rozdziały kościoła od państwa?
Osadnicy i rzemieślnicy zamieszkujący tamte tereny, na pewnym etapie dziejów zostali podbici przez koczowniczą dzicz.czyli rolnictwo (przejście z koczowniczego na osiadły tryb życia), pierwsze stałe osady, miasta, pałace, świątynie, irygacja, metalurgia,
Ponieważ islam szybko się rozprzestrzenił i objął duży obszar (od Gibraltaru po Indie), stąd dzięki wymianie, nastąpił gwałtowny rozwój nauki. Jednak ten rozwój głównie polegał na popularyzacji odkryć z różnych terenów opanowanych przez islam. Wczesny islam był inny od tego co znamy dziś. Był raczej inną odmianą chrześcijaństwa. Była to taka wojenna religia anty-bizantyjska.matematyka, astronomia, medycyna, prawo i takie tam,
A od ilu gwałtów można stosować odpowiedzialność zbiorową?
Prawda. Co nie zmienia faktu, że biali chrześcijanie też gwałcą. W Polsce w 2012 przez cały rok wszczęto 1 786 postępowań o zgwałcenie.
Podejrzewam, że duża liczba imigrantów chce robić handelek i ma dość islamskiego pierdololo, tylko boi się wychylić. Są zastraszeni przez agresywnych świrów ziomków i dotyczy to również (a może głównie) ich kobiet.
Według mnie dokładnie jest tak jak podejrzewasz. Gdyby pozwolili im zrobić bazary na ulicach, to wiele by się rozładowało. Można by wtedy wyłapać >90% islamistycznych zjebów. Ale zlewaczałe Niemcy na to sobie pozwolić nie mogą, bo to na taką skalę musiałoby oznaczać koniec państwa socjalnego.A wystarczy, że będzie to parę procent świrów w masie miliona osób i będzie to dziesiątki tysięcy pojebów.
Nie tak. W czasie starych cywilizacji ludy zamieszkujące te okolice miały inne haplogrupy. Dziś te geny stanowią mniejszość.pierwsze cywilizacje, miasta, powstały na terenach zamieszkiwanych przez semitów i tym podobnych w okolicy,
to w starożytności przeprowadzano badania dna na żyjącej tam ludności?Nie tak. W czasie starych cywilizacji ludy zamieszkujące te okolice miały inne haplogrupy. Dziś te geny stanowią mniejszość.
Nie. To dziś się robi badania DNA starym zwłokom.to w starożytności przeprowadzano badania dna na żyjącej tam ludności?
Otóż sprawa wygląda tak. Jest grupa N-ludzi i są w niej osobniki które gardzą ludźmi cywilizacji białego człowieka, na co wklejone filmy są dowodami.
Ależ wyraźnie zaznaczyłem, że to co napisałem nie jest dowodem w sensie logicznym. Ja jednak nie znam żadnego przypadku, by w podobnej sytuacji, w historii kiedykolwiek było inaczej.W obu przypadkach wniosek nie jest wiarygodny; niekoniecznie musi być nieprawdziwy, ale chodzi o to, że nie wynika z "dowodów".
Skąd ta obrona arabów na forum? Czy nie jest tak, że sunnici i szyici nie uznają rozdziały kościoła od państwa?