Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 695
W zasadzie co chwila mamy jakieś newsy i doniesienia że imigranci kogoś zgwałcili
A gdyby informować o każdym gwałcie Polaka, to mielibyśmy te newsy średnio 5 razy dziennie.
W zasadzie co chwila mamy jakieś newsy i doniesienia że imigranci kogoś zgwałcili
A gdyby informować o każdym gwałcie Polaka, to mielibyśmy te newsy średnio 5 razy dziennie.
Ja nie muszę niczego ekstrapolować ani też naginać do teorii. Nienawidzę religii monoteistycznych - muzułmańskiej, judaistycznej i chrześcijańskiej. W tej właśnie kolejności. Bardziej od wyżej wymienionych systemów gardzę już tylko wojującymi ateistami. Niezłe pojeby. Wszyscy.Nie róbcie kurwy z logiki i sensownych metodyk, tylko dlatego że chcecie utwierdzić się w przekonaniu, że muslimy to pojeby.
No i wszystko się zgadza - ciapata morda (Polska ma ciapatych genów też trochę)OK zmieniam zdanie o imigrantach po tym co znalazłem przed chwilą
Imigrant zgwałcił i zabił 9-latkę w drodze do Wielkiej Brytanii
OK zmieniam zdanie o imigrantach po tym co znalazłem przed chwilą
Imigrant zgwałcił i zabił 9-latkę w drodze do Wielkiej Brytanii
dla niewprawionego oka to słowiański przygłup, dla wprawionego - ciapakParszywa gęba polskiego przygłupa a nie żadna ciapata morda.
najwięcej przestępstw popełniają przestępcy.
Poza tym, Krzysio dobrze wyjaśnił o co chodzi i tylko zachodzę w głowę, jak można tego nie rozumieć.
Kontekst:
tomkiewicz napisał:z przypadkiem morderstwa Kitty Genovese
tosiabunio napisał:Nie jest prawdą, że tylko oni gwałcą, a my (kolokwialnie) już nie.
dla niewprawionego oka to słowiański przygłup, dla wprawionego - ciapak
Cały problem polega na tym, że na dowód "fali przemocy seksualnej" imigrantów przywoływane są filmiki i anegdotki, a nikt nie podaje statystyk ani żadnej innej syntetycznej miary zjawiska.