Niemców pojebało, czy mają jakiś plan?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Nie róbcie kurwy z logiki i sensownych metodyk, tylko dlatego że chcecie utwierdzić się w przekonaniu, że muslimy to pojeby.
Ja nie muszę niczego ekstrapolować ani też naginać do teorii. Nienawidzę religii monoteistycznych - muzułmańskiej, judaistycznej i chrześcijańskiej. W tej właśnie kolejności. Bardziej od wyżej wymienionych systemów gardzę już tylko wojującymi ateistami. Niezłe pojeby. Wszyscy.

Poza tym, Krzysio dobrze wyjaśnił o co chodzi i tylko zachodzę w głowę, jak można tego nie rozumieć.

L

Ludwiczek

Guest
OK zmieniam zdanie o imigrantach po tym co znalazłem przed chwilą

Imigrant zgwałcił i zabił 9-latkę w drodze do Wielkiej Brytanii
No i wszystko się zgadza - ciapata morda (Polska ma ciapatych genów też trochę)

calei.jpg

vast

Well-Known Member
2 745
5 808

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Vast, ale już na samym starcie dyskusja traci sens, bowiem jedną z jej przedmiotów stanowi religijna sfora popierdoleńców kamienujących kobiety za zdradę małżeńską - wedle swojej koszmarnie podupczonej kultury. Nie wiem, co gorsze, bo z jednej strony przecwelone europizdy, a z drugiej agresywne, sterowne, autorytarne i ekspansywne nacje semickie. Ci pierwsi zaczynają prezentować postawy kojarzące mi się ze przypadkiem morderstwa Kitty Genovese. Nikt na nic nie reaguje, tyle, że tam chodziło o rozproszenie odpowiedzialności, a tu chyba raczej lęk o łatkę rasisty.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
A kto mówi coś o odpowiedzialności zbiorowej?

Notabene, ciekawe czy jak Chińczycy dyskutują sobie o imigranckich gwałtach na jakimś chińskim forum, to czy też tam są pacjenci co wrzucają newsy o gwałcących Chińczykach jako kontrargument.

Jest to taka sama retoryka jak w przypadku postępackich spierdolin z USA - jak się mówi że czarni popełniają statystycznie najwięcej morderstw, to zaraz zaczyna się pierdolenie że biali przecież też, i że w ogóle to po kraju grasuje biały terroryzm.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Poza tym, Krzysio dobrze wyjaśnił o co chodzi i tylko zachodzę w głowę, jak można tego nie rozumieć.

A ja zachodzę w głowę, że nie można rozumieć, że ja krytykuję używanie takich filmów jako podparcia w argumentacji. O tym cały czas mówię, a nie o tym, jacy są muzułmanie. I wrzucanie co chwila jednostkowego przypadku, na dodatek w chuj niewiarygodnego, sprowadza to forum na poziom jakiś zjebanych nacjonalistycznych spierdolin czy innych lewackich zjebów.

Ale kontekst czego? Ja podałem tylko liczbę przypadków gwałtu w Polsce, jak przykład tego, że nam (białym, chrześcijanom) nie jest takie postępowania wcale kulturowo zupełnie obce. Inaczej mówiąc, u nas też występuje. Nie jest prawdą, że tylko oni gwałcą, a my (kolokwialnie) już nie.

D

Deleted member 427

Guest
tosiabunio napisał:
Nie jest prawdą, że tylko oni gwałcą, a my (kolokwialnie) już nie.

A kto twierdził, że tylko "oni" gwałcą?

Cały problem polega na tym, że na dowód "fali przemocy seksualnej" imigrantów przywoływane są filmiki i anegdotki, a nikt nie podaje statystyk ani żadnej innej syntetycznej miary zjawiska. Po części wina leży po stronie organizacji, które powinny zbierać takie statystyki - jeżeli w USA występuje zauważalne skrzywienie w raportowaniu przestępstw na niekorzyść białych, to w Europie skala nieraportowania przemocy popełnianej przez ciemnoskórych musi być bez porównania większa.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Cały problem polega na tym, że na dowód "fali przemocy seksualnej" imigrantów przywoływane są filmiki i anegdotki, a nikt nie podaje statystyk ani żadnej innej syntetycznej miary zjawiska.

No toż o tym mówię. Nie róbmy tego samego - jest wystarczająco dużo sajtów i for, w których co chwila podniecają się właśnie kolejnym "dowodem".

Wystarczy, że już mamy jednego, co na podstawie zdjęć robi analizy genetyczne.

D

Deleted member 427

Guest
Ja od samego początku protestowałem przeciwko takim praktykom. Teksty, że "codziennie w mediach słychać o kolejnym gwałcie" mają taką samą wartość poznawcza jak pokrzykiwania rozhisteryzowanych hoplofobów, że "codziennie w mediach słychać o kolejnej strzelaninie w USA".

Do góry Bottom