Niemców pojebało, czy mają jakiś plan?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Aluzci, tani chwyt. Analogia zwykłego ulicznego śmiecia, który prawdopodobnie nie zyskałby kwalifikacji do psychiatryka, z seryjnym mordercą i gwałcicielem o profilu sadystycznym, bohaterem licznych publikacji akademickich. Odsetek typów pokroju Trynkiewicza jest nieporównywalnie mniejszy od zwykłych łajdaków. Dodatkowo, względy kulturowe. Tam, skąd pochodzą kozie pojeby, kobieta to ruchomy przedmiot.

Poza tym, nie piszemy tu akurat o polskich zjebach ulicznych tylko o semickich zjebach ulicznych. Białasy jakoś ostatnio nie gromadziły się masowo, by molestować czarne lub śniade kobiety w innym kraju. Piszesz te pierdoły z nudów? Jeśli z nudów, to źle - powinieneś na nich zarobić. Podpowiem: ludzie są tak otumanieni, że łapią się na takie bajdurzenie.

Wujaszek Ilicz

Well-Known Member
231
706
I tak nie przebije Polaka z dziada pradziada Trynkiewicza...
uwielbiam to
czarnodupiec chwali sie zbiorowym gwaltem, nie ma podstaw zakladac ze lze(wyciagajac wnioski z zaobserwowanych ostatnimi czasy newsow), a taki alzuci brutalista przyjdzie i sie przyjebie o to ze ww. zostal nazwany imigrantem, choc byc moze formalnie nim nie jest
pare lat temu jacys turcy napadli na pewien berlinski squat zwiazanych ze scena hc/pank. zajscie bylo udokumentowane. na jednym z forumkow okolopankowych pewien czlowiek o ksywie(nomen omen) matol, powiazany ze squotem znany w srodowisku lewacki pies, usilowal zatuszowac sprawe i odwlec uwage od narodowosci agresorow argumentami typu "mieszkaja w niemczech wiec sa niemcami"
ot, anegdotka, jakos tak mi sie skojarzylo

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Nie wierzcie wszystkiemu, co jest na YT.
fakt, że ktoś sie chwali gwałtem wskazuje z czym (nie z kim) mamy do czynienia.

Ja nie wkleiłem tego wideo dla tego że jest prawdziwe. Czy prawdziwe czy nie, nie wnikam. Wkleiłem to dlatego, by pokazać jak te muzułmańskie kozojebce nas traktują. Wkleiłem też z innego powodu, bo ten skurwiel na pewno znajdzie naśladowców. I ci naśladowcy zrobią to i gorsze rzeczy naprawdę.

Ostatnia edycja:

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Ale wiarygodność tego wideo jest bliska zeru. W jaki sposób miałoby dowieść czegokolwiek?

Ja się zgadzam z tezą, jak nas traktują, ale litości - to ma być dowód?

military

FNG
1 766
4 727
Ale sam fakt że dla niego powodem do dumy byłby udział w gwałcie pokazuje jego nastawienie, right? To tak jakby jakiś dzieciak twierdził, że spuścił wpierdol księdzu za katedrą, a ty powiedziałbyś, że to nie dowód pogardy do kościoła, bo wcale nikomu nie wpierdolił.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 695
Ale nie ma sensu ekstrapolować paru gwałtów na wszystkich imigrantów (których w ciągu roku przyjechało do Niemiec ile, milion?) A ten film to w ogóle nie wiadomo kiedy był zrobiony i czy koleś nie urodził się w Niemczech i nasiąknął kulturą niemieckich blokowisk a nie żadnego "islamu".

W ogóle zabawne, że jak Arab kogoś zgwałci to zaraz wszyscy przekonani, że to typowy muzułmanin, a jak Polak to psychopata i wariat. Przydałoby się trochę obiektywizmu.

Ostatnia edycja:

military

FNG
1 766
4 727
Miałeś setki arabów naplywowych macających i gwałcących. To nie jest projekcja na wszystkich arabów, tylko na imigrantów. Jak to ktoś ładnie powiedział: za Hitlera większość Niemców nie była fanatycznymi nazistami, ale w takich przypadkach większość nie ma znaczenia.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 695
To są po prostu środowiska przestępcze. W Koloni przede wszystkim kradli zegarki, pieniądze. W każdej masowej imigracji są takie grupy. Wśród Włochów, Irlandczyków, Żydów, Polaków i innych narodowości napływających do USA też tacy byli. Do tego nie można pominąć wpływu alkoholu, do którego ci ludzie nie przywykli (choć oczywiście nie usprawiedliwia ich to).

W Koloni 90 kobiet zgłosiło groźby, rabunek albo molestowanie a tylko jedna gwałt.
Tymczasem powoli urasta to do legendy o setkach gang bangów islamistów.

Ostatnia edycja:

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Wśród Włochów, Irlandczyków, Żydów, Polaków i innych narodowości napływających do USA też tacy byli
No ale stosunek do kobiet w Islamie, u Arabów, ogólnie na szerokim bliskim wschodzie się raczej diametralnie różni od tego co mamy w Europie, prawda? Bo według mnie problemem nie jest to, że to są imigranci, tylko, że są z zupełnie obcej i średnio kompatybilnej z europejską cywilizacji. No i po drugie socjalizm: jak ktoś dostaje hajs za darmo, to prawdopodobieństwo, że w wolnym czasie, którego ma mnóstwo będzie się włóczył po mieście i szukał zaczepki, albo łatwego ruchania jest spore.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
No ale stosunek do kobiet w Islamie, u Arabów, ogólnie na szerokim bliskim wschodzie się raczej diametralnie różni od tego co mamy w Europie, prawda?

Prawda. Co nie zmienia faktu, że biali chrześcijanie też gwałcą. W Polsce w 2012 przez cały rok wszczęto 1 786 postępowań o zgwałcenie. Skoro na podstawie tych statystyk (trochę bardziej wiarygodnych niż filmik z YT) nie ektrapolujemy, że generalnie Polacy to gwałciciele, którzy nie szanują kobiet (to robią feministki), to nie róbmy tego na podstawie jednego filmu z YT.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Wszyscy gwałcą, kobiety też :)
Kwestią jest jaka grupa gwałci stosunkowo często, a która rzadko, ja podejrzewam, że imigranci z bliskiego wschodu gwałcą częściej, z tych względów o których pisałem wyżej. Co to zmienia, że oni gwałcą częściej? W praktyce właściwie nic, po prostu nie podoba mi się stawianie mnie z nimi w jednym rzędzie i mówienie, że jakbym uciekał przed wojną, to też bym gwałcił, ze stresu.
Osobna kwestia to odpowiedzialność, kara za te ich czyny - nie chcę, żeby ich ktoś edukował jak się zachowywać w stosunku do kobiety, chcę, żeby ich szybciutko wsadzali za kraty za gwałt, tak jak to się robi z każdym "starym" europejczykiem.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Ale nikt nie robi awantury z powodu akurat tego jednego, specyficznego filmiku. To po prostu kolejna cegiełka w szerokim szeregu zajść i czynów dokonywanych przez imigrantów. W zasadzie co chwila mamy jakieś newsy i doniesienia że imigranci kogoś zgwałcili, ostatnio było o wydymanym 16 latku, wczoraj o 3 letnim dziecku... Nie mówiąc już o tym co się dzieje w Szwecji czy Norwegii. W dodatku sprawy są tuszowane przez policję (jak chociażby ta w UK, gdzie gang palestyńskich imigrantów dokonał bodajże 1000 gwałtów). Jakiś czas temu było głośno o gwałcie na jakiejś nieletniej, gdzie sprawca miał rzekomo mówić do ofiary "black dick is expensive". Tego jest cała masa, więc jest z czego ekstrapolować do diaska... I jest to jak najbardziej uzasadniona ekstrapolacja.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Ale tu nie chodzi o to, kto gwałci częściej, ale to ten jeden jebany filmik, który został wrzucony jako DOWÓD - patrzcie! gwałcom! I jeszcze artykuł. I jeszcze opowieść znaleziona w sieci. Nauczcie się co to jest cherry picking fallacy. Nie róbcie kurwy z logiki i sensownych metodyk, tylko dlatego że chcecie utwierdzić się w przekonaniu, że muslimy to pojeby.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Ale tu nie chodzi o to, kto gwałci częściej, ale to ten jeden jebany filmik, który został wrzucony jako DOWÓD - patrzcie! gwałcom! I jeszcze artykuł. I jeszcze opowieść znaleziona w sieci. Nauczcie się co to jest cherry picking fallacy. Nie róbcie kurwy z logiki i sensownych metodyk, tylko dlatego że chcecie utwierdzić się w przekonaniu, że muslimy to pojeby.

Ok, ale kto uznaje go za dowód? Bo dla mnie to nie jest żaden dowód. To najprawdopodobniej imigrancki trolling. Jestem prędzej w stanie uwierzyć w to, że jakaś grupa nacjonalistów wyreżyserowała ten klip niż w to, że co on tam mówi to prawda. Ale rozumiem też czemu takie filmiki wywołują oburzenie. Bo ludzie nie lubią chorych pojebów i zboczeńców ogólnie... A ostatnio bardzo często sami imigranci udowadniają że są popapranymi zbokami. Tak więc nie wiem czemu jest wkurw, kiedy ludzie wyciągają dosyć słuszne wnioski z takich materiałów.

D

Deleted member 427

Guest
W Polsce w 2012 przez cały rok wszczęto 1 786 postępowań o zgwałcenie.

Kontekst:

przemoc_wobec_kobiet.jpg

przypis nr 6: http://www.hoplofobia.info/czy-polacy-sa-agresywni/

Do góry Bottom