Niemców pojebało, czy mają jakiś plan?

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 466
List wolontariuszki pracującej w jednym z ośrodków dla imigrantów:

Przychodzą do mnie i domagają się, bym im natychmiast załatwiła dom, szykowny samochód i świetna pracę. Bo przecież od tego jestem, a oni tu dotarli po to. Gdy im tłumacze, że to niemożliwe, stają się agresywni. Grożą samobójstwem, głodówką albo grożą, że odetną mi głowę. Z tego powodu policja ciągle tu przyjeżdża.

Jeden przyszedł do mnie z nakazem deportacji i pytał co będzie dalej. Wytłumaczyłam mu. W następny dzień podszedł do jednej z moich koleżanek z nowymi dokumentami tożsamości. Nazywał się zupełnie inaczej i zamiast zostać deportowanym, przeniesiono go do innego ośrodka.

70 proc. ludzi w ośrodku to samotni mężczyźni, tak w wieku między 20 a 25 lat. Zachowują się wobec nas kobiet w sposób, który jest nie do przyjęcia. W ogóle nie szanują kobiet. Nie słuchają nas gdy do nich mówimy. Gwiżdżą za nami i wołają coś w swoich językach. Nie wiem co, ale się domyślam. Śmieją się. To jest naprawdę nieprzyjemne. Fotografują nas też telefonami wchodząc za nami po schodach. Teraz jak poruszam się po ośrodku patrzę prosto przed siebie, nie uśmiecham się do nikogo, by ich nie prowokować. Niestety to nie pomaga. W ostatnich tygodniach sytuacja się jeszcze pogorszyła, ze względu na nagły napływ imigrantów z Maroka, Tunezji czy Libii.

Zakładam wyłącznie szerokie spodnie i bluzki zapięte pod samą szyję. Nie maluję się już w ogóle. Zachowuje się też inaczej. Nie chodzę już tam, gdzie przebywają większe grupy mężczyzn. Większość czasu spędzam w moim maleńkim biurze, czasami cały dzień stamtąd nie wychodzę. Nie jeżdżę też już metrem do pracy, bo ostatnio jeden z imigrantów molestował moją koleżankę w metrze. Jeżdżę więc samochodem.

Wiem jak to wszystko brzmi. To straszne. Ale co ja mam robić? Jaka jest alternatywa? Żeby dalej się na mnie gapili i mnie molestowali? Nie mam co liczyć na pomoc ze strony oficjalnej, ani od Federalnego Urzędu ds. Migracji ani od MSW. Przestali już odbierać od nas telefony. Pozostało mi w sumie już tylko złożyć wypowiedzenie. Wiele moich kolegów i koleżanek chce odejść. Mają dość. Nie są w stanie tego wszystkiego dłużej znieść. I jeśli będę szczera to ja również dotarłam do granic wytrzymałości.

Nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda, kurwa, gadać, szkoda strzępić ryja. Naprawdę. :)

The Silence

Well-Known Member
430
2 595
W Berlinie powstanie ośrodek dla imigrantów LGBT

Niemcy odpowiadając na potrzeby organizacji LGBT – stworzą w Berlinie specjalny ośrodek dla imigrantów o innych upodobaniach.

Ośrodek ma powstać w marcu w Treptow-Köpenick, w Berlinie i będzie tam mogło zamieszkać 120 „uchodźców LGBT”.
Federacja Gejów i Lesbijek w Niemczech (Lesben und Schwulenverband in Deutschland) – największa pozarządowa organizacja o tęczowym zabarwieniu w kraju – poinformowała o 95 przypadkach przemocy wobec imigrantów, którzy przyznają się do homoseksualizmu.
Liczba osób LGBT ubiegającym się o azyl w Berlinie szacowana jest na około 3,500. Są uważani przez rząd Angeli Merkel za grupę wymagającą szczególnej ochrony…
– Jesteśmy pewni, że tego typu ośrodek jest dobrym pomysłem – mówił w wywiadzie dla „Die Welt” Marcel de Groot dyrektor biura konsultacji dla osób homoseksualnych.

Angela najwyraźniej uznała, że stawiając zwykłe ośrodki dla uchodźców jest za mało tolerancyjna i doszła do wniosku, że jak walnie specjalny ośrodek dla homosiów to nikt nie będzie wątpił w jej nieograniczoną tolerancję. Podejrzewam, że ośrodek dla miłośników zwierząt hodowlanych cieszyłby się jednak większym zainteresowaniem.

Norden

Well-Known Member
723
900
Być może będziemy mieli kolejnego psychicznie chorego kozła ofiarnego, drugiego Marinusa van Lubbe.
Pokrywa się to z koncepcją Michalkiewicza - warto zauważyć, że zasugerował to wcześniej:

Zgodnie z powyższą hipotezą jest to próba odwrócenia procesu denazyfikacji Niemiec po II WŚ.
Import uchodźców ma ideologiczną wartość sterowniczą dla społeczeństwa - jest to nic innego jak ponowna próba rozbudzenia niemieckiego nacjonalizmu. Prawdopodobnie Niemcy chcą wyrwać się spod panowania USA. Zgodnie z relacjami byłego szefa zachodnioniemieckiego wywiadu Helmuta Komossa każdy kanclerz musi złożyć hołd poddańczy wobec byłych (i dzisiejszych) okupantów - tłumaczy to dlaczego każdy nowy kanclerz Niemiec najpierw wizytuje Waszyngton.

Druga wersja (jak poprzednio) to marksizm w wydaniu kulturowym. Innych, sensownych wyjaśnień tej narodowej próby samobójczej póki co nie widzę.

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
A

Antoni Wiech

Guest
Patrząc od diabelskiej strony, czyli eurokratów pociągnąłbym ją do odpowiedzialności za rozpętanie największego kryzysu unijnego od czasu powstania tego tworu. Jak w ogóle jakiś polityk unijny może sobie stwierdzić, że przyjmie milion ludzi kiedy pootwierane są granice? Przecież taka decyzja nie dotyczy de facto jego kraju tylko. A potem jeszcze oburza się, że inni nie chcą tych ludzi u siebie.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
W demokracji władza często uderza politykom na mózg, do tego niektórzy z nich w pewnym momencie, zaczynają wierzyć w głoszone przezeń frazesy.
nie tylko w demokracji i często dzieje sie to już zanim sie pojawią w wielkiej polityce...
merkelowa chciała wpierw tanim chwytem zyskać poparcie lewicowo nastawionych ludzi że przyjmie uchodźców wszystkich bo taki gest by podniósł jej prestiż nie tylko u lewaków autochtonów...
no ale zakładała że uchodźcy i tak nie dotrą na tę skale do niemiec bo coprawda niemieckie granice dookoła otwarte ale zewnętrzne unii zamnknięte miały być przecie, tak jest w umowach unijnych jak i schengn...
a tu grecy i serbowie zrobili niemcom psikusa i po prostu przepuścili bez problemu by se do niemieć poszli...

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Serbowie się odegrali za wojnę, to rozumiem. Ale co z tego przyszło Grekom?
serbowie 2 wś, grecy 2 wś
serbowie bombardowanie natowskie w którym udział brała luftwaffe + kosowo
grecy konflikt z niemcami o kase
serbia + grecja sympatyzują z putinem
putin jest po stronie assada
niemcy są przeciw assadowi...

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Niemiecki rząd promuje seks z uchodźcami
9 marca 2016 12:04:00
imigranciis_big.jpg

Niemiecki rząd wydał ilustrowany poradnik, który ma promować stosunki seksualne pomiędzy uchodźcami a etnicznymi Niemkami.

Znajduje się on na stronie internetowej i nazywa się "Zanzu - moje ciało w obrazkach i słowach". Wydał go departament Ministerstwa Zdrowia, zajmujący się edukacją medyczną. Do współpracy przyłączył się także rząd belgijski. Na filmie wprowadzającym autorzy pomysłu mówią, że jego celem jest "przekazanie porad na temat seksu uchodźcom, którzy wcześniej nie mieszkali w Niemczech". Poradnik podzielony jest na sześć części. Każda dotyczy innego aspektu seksualności. Wszystko zrobione jest w taki sposób, aby promować stosunki seksualne pomiędzy uchodźcami a białymi kobietami. Ponadto w poradniku zawarte są treści propagujące homoseksualizm, transgenderyzm i biseksualizm. Aby ułatwić imigrantom korzystanie z poradnika, został on przetłumaczony na arabski, turecki oraz francuski. Także niektóre hasła są wyraźnie skierowane do przybyszy z Bliskiego Wschodu. Dotyczy to m.in. pojęcia "seksualnej" lub "honorowej przemocy", która w krajach muzułmańskich skierowana jest przeciwko kobietom. Poradnik wyjaśnia, że takie czynności nie są akceptowane w Europie.

źródło: newobserveronline.com

Można by pomyśleć że to news z ASZ Dziennika, tyle, że to prawda...

Alu

Well-Known Member
4 634
9 695
Niemiecki rząd promuje seks z uchodźcami
9 marca 2016 12:04:00
imigranciis_big.jpg

Niemiecki rząd wydał ilustrowany poradnik, który ma promować stosunki seksualne pomiędzy uchodźcami a etnicznymi Niemkami.

Znajduje się on na stronie internetowej i nazywa się "Zanzu - moje ciało w obrazkach i słowach". Wydał go departament Ministerstwa Zdrowia, zajmujący się edukacją medyczną. Do współpracy przyłączył się także rząd belgijski. Na filmie wprowadzającym autorzy pomysłu mówią, że jego celem jest "przekazanie porad na temat seksu uchodźcom, którzy wcześniej nie mieszkali w Niemczech". Poradnik podzielony jest na sześć części. Każda dotyczy innego aspektu seksualności. Wszystko zrobione jest w taki sposób, aby promować stosunki seksualne pomiędzy uchodźcami a białymi kobietami. Ponadto w poradniku zawarte są treści propagujące homoseksualizm, transgenderyzm i biseksualizm. Aby ułatwić imigrantom korzystanie z poradnika, został on przetłumaczony na arabski, turecki oraz francuski. Także niektóre hasła są wyraźnie skierowane do przybyszy z Bliskiego Wschodu. Dotyczy to m.in. pojęcia "seksualnej" lub "honorowej przemocy", która w krajach muzułmańskich skierowana jest przeciwko kobietom. Poradnik wyjaśnia, że takie czynności nie są akceptowane w Europie.

źródło: newobserveronline.com

Można by pomyśleć że to news z ASZ Dziennika, tyle, że to prawda...

Yhy. A jak jest naprawdę? Oto obrazki:

086_missionaris_zanzu.jpg 087_opzijnhondjes_zanzu.jpg 088_bergbeklimmer_zanzu.jpg 089_lepelen_zanzu.jpg 116_amazone_zanzu.jpg

Jeśli coś to "promuje", to normalność (czyli nie bycie jebanym rasistą i że seks jest dla każdego).
Rozumiem, że dla białego rasisty najbardziej oburzający jest obrazek, że czarny rucha białą kobietę, stąd tę ilustrację wyciągnięto.

A w ogóle ten poradnik nie promocją seksu międzyrasowego, tylko edukuje o seksie, ciąży, higienie, przepisach prawa itd. No oczywiście skierowany jest głównie do imigrantów, ale w tym również np. do Polaków (jest również polska wersja).

Znowu wklejacie coś bez zastanowienia, a ja muszę te antyislamskie wypierdy prostować.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom