Niemców pojebało, czy mają jakiś plan?

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229
To dlaczego biały nie kopuluje z murzynką, ale murzyn z białą to normalność? No to kto tu jest rasistą?

Bo nikt nie chce kopulować z murzynkami. Nawet murzyni:

qcXIWaT.png

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
Ja myślałem, że znaczenie, ma to że broszura została wydana za pieniądze podatników. Jak można lajkować coś co zostało wydane za pieniądze odebrane ludziom pod lufami karabinów, żeby promować jakikolwiek światopogląd?

Alu

Well-Known Member
4 634
9 695
Chyba są poważniejsze problemy niż to, że jakieś państwo umieściło w necie poradnik o seksie?
Gdybym robił listę czym się oburzać, to na pewno nie byłoby to w pierwszej setce.

Swoją drogą... macie linka http://zanzu.de/pl

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
lepiej niech wydawają na jakieś poradniki dla dziczy co chce zaruchać w nowym obcym kraju, niż na środki egzekwowania komuszych pomysłów...

Non Serviam

Well-Known Member
834
2 251
Ale to nie jest broszura promująca, niby ma imigrantom pokazywać jak uprawiać seks...
To tak jakby dać im broszurę pokazującą jak pić napoje z puszki, a wy byście napisali, że rząd reklamuje coca-colę

A

Antoni Wiech

Guest
Posłuchajmy co rasista Muhammad Ali miał do powiedzenia w tym temacie:

Myślę, że tu nie chodziło rasizm jako taki, ale o black power. To były czasy, gdzie duma z bycia czarnym dopiero przeżywała swój rozkwit. Młodzi czarni zrzucali poczucie, że są ludźmi gorszego sortu. I w tym momencie nie wartościuję tego, po prostu wydaje mi się, że tak to od strony psychologicznej wyglądało. Swoją drogą, znów wydaje mi się, że w okolicach lat 70 było więcej wolności słowa w mediach publicznych niż jest teraz. Oczywiście nie biorę pod uwagę PRL.

A

Antoni Wiech

Guest
Czyli rasizm, ale czarny to już nie taki zły, bo to tylko black power? A white power to ju rasizm, bo czarni to były bidulki.
No ja jebie...

Przeczytaj jeszcze raz to zdanie:
Antoni Wiech napisał:
I w tym momencie nie wartościuję tego, po prostu wydaje mi się, że tak to od strony psychologicznej wyglądało.

Serio, wam też poprawność polityczna zżarła mózgi?

Najpierw przeczytaj dokładnie coś zanim skomentujesz i nie twórz chochoła. I na marginesie, jestem biały i jestem z tego dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny (cytując klasyków).

tolep

five miles out
8 579
15 478
Dla odmiany coś poważnego.

(fragment)

Wobec „prawicowego terroru” – pisze – politycy powinni „nie ględzić, pisać i argumentować”, ale „formować społeczeństwo”. A jak? „Jeśli trzeba, to przy pomocy ustaw wyjątkowych przeciw nieznającemu zahamowań, rozbestwionemu motłochowi. Trzeba zakazać manifestacji przed ośrodkami dla azylantów. Telefony demonstrantów Pegidy i innych związków radykalnej prawicy muszą być na podsłuchu”. Od razu też wskazuje, wobec kogo życzy sobie tych środków: są to Thilo Sarrazin, który „przygotował grunt pod salonowy rasizm w Niemczech”, a dalej Bernd Lucke, Hans-Olaf Henkel, Hans-Werner Sinn, Botho Strauß, Rüdiger Safranski, Peter Sloterdijk i Heinz Buschkowsky.

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Myślę, że tu nie chodziło rasizm jako taki, ale o black power. To były czasy, gdzie duma z bycia czarnym dopiero przeżywała swój rozkwit. Młodzi czarni zrzucali poczucie, że są ludźmi gorszego sortu.

Jakbym był co bardziej kumatym czarnuchem, to bym się wstydził że moje ziomki kradną, gwałcą, robią burdy i ogólnie przynoszą wstyd Ameryce. I to nie jest dla mnie żadne usprawiedliwienie że niewolnictwo, segregacja rasowa i tak dalej. Ta, a moi pra-pradziadkowie byli chłopami pańszczyźnianymi i co, mam o to winić cały świat? To było dawno, a skoro współcześni Afroamerykanie w większości do tej pory się nie ogarnęli - przy tych możliwościach jakie dawała im Ameryka, to znaczy że są chujowymi ludźmi i tyle.

PS. Ali też przesadza. Nie wiem jak WASP-y, ale ja bym nie miał nic przeciwko, jakby moja córka związała się z murzynem. Jej sprawa.

Ostatnia edycja:

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Bo nikt nie chce kopulować z murzynkami. Nawet murzyni:

qcXIWaT.png

Jaki wiek badanych? Według https://www.psychologytoday.com/blo...-less-attractive-our-independent-analysis-the różnica w ocenie atrakcyjności młodych kobiet różnych ras zanika we wczesnej dorosłości. ten link to kontra na mocno kontrowersyjną publikację japońskiego naukowca http://www.humanbiologicaldiversity...er Women?" Psychology Today, May 15, 2011.pdf
z wikipedii o tym japończyku
In response to ongoing controversy over views such as that African countries suffer chronic poverty and illness because their people have lower IQs and that black women are objectively less attractive than other races, he was dismissed from writing for Psychology Today.

A

Antoni Wiech

Guest
Jakbym był co bardziej kumatym czarnuchem, to bym się wstydził że moje ziomki kradną, gwałcą, robią burdy i ogólnie przynoszą wstyd Ameryce.
Pewny nie jestem, ale wydaje mi się, że to były czasy gdzie czarni jeszcze nie odpierdalali tak jak było to w późniejszych latach. Dlatego, że jeszcze wtedy policja mogła urwać im prawie na legalu ryja. Największe gangi w USA (a przynajmniej najbardziej znane) powstawały dopiero w tym czasie (Creeps w 1969, Bloods w 1972 - za wiki).

Gorszy sort wtedy raczej nie miał związku z przestępczością, ale traktowaniem czarnych jako przygłupich byłych niewolników. Podejrzewam, że czarni z pokolenia rodziców Allego sami się tak też postrzegali.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Niemcy: Imigranci odmawiają jedzenia w zamian żądają pieniędzy

W ośrodku dla uchodźców w Niemczech wybredni imigranci wywołali oburzenie lokalnych władz, gdy odmówili darmowego posiłku twierdząc, że po takim jedzeniu są „chorzy”.

W Offenburgu ponad 60 mężczyzn z Pakistanu, Gambii i Indii zainstalowało się w kontenerze gdzie przygotowywało własne posiłki bojkotując przez ponad tydzień czasu jedzenie serwowane na stołówce. Teraz zaczęli domagać się udostępnienia na ich potrzeby kuchni oraz dodatkowych pieniędzy na kupno potrzebnych produktów żywnościowych.
...
Pakistańczyk relacjonuje: „Nie tolerujemy tego jedzenia, bo to nie jest ‚nasze jedzenie’ i od niego chorujemy. Albo dostaniemy inne jedzenie albo umrzemy. Gotowanie jest ważnym elementem naszej kultury, to jedyny czas kiedy nie dochodzi do kłótni pomiędzy różnymi grupami mieszkającymi w tym ośrodku. Powinniśmy otrzymywać więcej pieniędzy by móc kupować jedzenie”.
...
Wszyscy z nich podkreślają, że ich protest nie ma nic wspólnego z religijnymi przykazaniami odnoszącymi się do jedzenia.​

Jak im nie smakuje, to niech nie jedzą, a jak im się nie podoba gościna, to niech wypierdalają tam skąd przyjechali. Nie dość że dostają darmowe żarcie, darmowe legowisko i kieszonkowe większe niż średnia krajowa w Polsce, to jeszcze im mało.

Do góry Bottom