NoahWatson
Well-Known Member
- 1 297
- 3 205
Po tym fragmencie przestałem czytać:
"treści propagujące homoseksualizm"
"treści propagujące homoseksualizm"
Bo to kobieta dobiera sobie partnerów, a nie odwrotnie.To dlaczego biały nie kopuluje z murzynką, ale murzyn z białą to normalność?
To dlaczego biały nie kopuluje z murzynką, ale murzyn z białą to normalność? No to kto tu jest rasistą?
Jeśli coś to "promuje", to normalność (czyli nie bycie jebanym rasistą i że seks jest dla każdego).
Rozumiem, że dla białego rasisty najbardziej oburzający jest obrazek, że czarny rucha białą kobietę, stąd tę ilustrację wyciągnięto.
Posłuchajmy co rasista Muhammad Ali miał do powiedzenia w tym temacie:
Czyli rasizm, ale czarny to już nie taki zły, bo to tylko black power? A white power to ju rasizm, bo czarni to były bidulki.Myślę, że tu nie chodziło rasizm jako taki, ale o black power.
No ja jebie...Czyli rasizm, ale czarny to już nie taki zły, bo to tylko black power? A white power to ju rasizm, bo czarni to były bidulki.
Antoni Wiech napisał:I w tym momencie nie wartościuję tego, po prostu wydaje mi się, że tak to od strony psychologicznej wyglądało.
Serio, wam też poprawność polityczna zżarła mózgi?
Posłuchajmy co rasista Muhammad Ali miał do powiedzenia w tym temacie:
Myślę, że tu nie chodziło rasizm jako taki, ale o black power. To były czasy, gdzie duma z bycia czarnym dopiero przeżywała swój rozkwit. Młodzi czarni zrzucali poczucie, że są ludźmi gorszego sortu.
Bo nikt nie chce kopulować z murzynkami. Nawet murzyni:
Pewny nie jestem, ale wydaje mi się, że to były czasy gdzie czarni jeszcze nie odpierdalali tak jak było to w późniejszych latach. Dlatego, że jeszcze wtedy policja mogła urwać im prawie na legalu ryja. Największe gangi w USA (a przynajmniej najbardziej znane) powstawały dopiero w tym czasie (Creeps w 1969, Bloods w 1972 - za wiki).Jakbym był co bardziej kumatym czarnuchem, to bym się wstydził że moje ziomki kradną, gwałcą, robią burdy i ogólnie przynoszą wstyd Ameryce.