GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
mocie trochu folkloru z moich okolic...
Już myślałem, że to będzie jakiś muzak z windy w ZUSie........ ten utwór i taniec wprowadza mnie w atmosferę i klimat, który pozwala poczuć wartość oddania i piękno zniewolonej duszy
A ja myslałam ,że będzie wreszcie coś o ..miłościA poza tym ma Pan śliczny awatar,Już myślałem, że to będzie jakiś muzak z windy w ZUSie...
to jest temat o muzyce a nie podwyższonym poziomie dopaminy i powiązanych z tym faktem irracjonalnych kretyńskich zachowań...A ja myslałam ,że będzie wreszcie coś o ..miłości
to jest temat o muzyce a nie podwyższonym poziomie dopaminy i powiązanych z tym faktem irracjonalnych kretyńskich zachowań...
Fajny teledysk do fajnej muzyki.
Znalazłem cos prawdopodobnie o miłościA ja myslałam ,że będzie wreszcie coś o ..miłości
A ja myslałam ,że będzie wreszcie coś o ..miłości .
Początki Type O Negative to taki Biohazard w krainie Gotów. Kurna, jak nienawidzę tzw rocka gotyckiego, to ten numer uwielbiam, podobnie jak całkiem sporo płyt Lacrimosy, ale oni zawsze byli mocno oryginalni.Jak już miałbym czegoś słuchać do usranej śmierci, to byłby to utwór "Black nr. 1" wykrętów z TYPE'O'NEGATIVE..