Muza

R

Ronbill

Guest
Bauhaus - oczywiście a z jego dzieł polecam uwadze poniższe:

Podobno Peter Murphy przeszedł na islam? Szkoda typa...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Może marzył mu się idealny monoteizm, a nie chrześcijańska synkretyczna ściema, w której trzy typy zasiedlają Boską Jedność. Muzlimy do dziś mają bekę z Trójcy Świętej i gadają, że troi się we łbach chrześcijanom po winie mszalnym.

ps: Cat Stevens też się zmuźlił. Teraz jest jakimś Yussufem czy jak mu tam...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Niegdyś Cat Stevens, a teraz ...

YusufIslam.jpg

Ostatnia edycja:

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Zupełnie nie ze snobizmu, ani nawet dla jakiegoś religinego przeżycia - po prostu z zachwytu nad brzmieniem ludzkiego głosu i na spadek wkurwienia po ciężkim dniu by na spokojnie pomyśleć. Pomaga "wejrzeć w siebie", a na mnie działa lepiej niż 10 tabletek uspokajających. Jest też wiele innych stylów (np śpiew mnichów prawosławnych, albo tybetańskich). Do wyboru, do koloru.

• Like
Reactions: Alu

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
A ja myslałam ,że będzie wreszcie coś o ..miłości:)
Proszę bardzo:

A poza tym ma Pan śliczny awatar,:)
Bardzo dziękuję.
Bo co ja tu czytam?Jakieś "wieszanie na drzewach" i inne "sporty"rzucanie miąskiem też a o miłości zmysłowej, o tej niezwykłej czarodziejce, która ziemię w raj nam zmienia., ....nic a nic:(
Taki mamy klimat. Na miłość przyjdzie czas po wieszaniu na drzewach, proszę pani.
Ciekawa jestem czy doczekam sie tu od Panów opisów nieco frywolnych , swawolnych i doprawionych odrobiną pikanterii.Milego gawędzenia .
Polecam poczytać Krzysia - on najbardziej wyznaje się w takich opisach.

Do góry Bottom