tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Dla Kelthuza
Taki mamy klimat. Na miłość przyjdzie czas po wieszaniu na drzewach, proszę pani.
Polecam poczytać Krzysia - on najbardziej wyznaje się w takich opisach.
po pierwsze nie trzeba po drugie w polsce i chyba nawet całej europie nie ma czegoś takiego jak czas zimowy...Za chwilę trzeba będzie zmienić czas na zimowy
Taka sytuacja społeczna się wytworzyła. Coś jak z pogodą - gdy gdzieś dużo pada można albo się wyprowadzić, obawiając się powodzi albo przygotować się, dbając o irygację, wały i inne zabezpieczenia. Wypruwanie flaków i wieszanie jest społecznym odpowiednikiem dbania o system kanalizacji odprowadzający nieczystości. Zwłaszcza, gdy nieczystości zagrażają wolności.Nie wiem dlaczego chcecie "wyprować flaki,wieszać" itp metody stosować
To forum poświęcone kwestiom jakby na to nie patrzeć - (a)politycznym, zaś polityka to ściek. Czego się niby spodziewałaś?To nie mój klimat
To zależy na czym ma polegać ich wyimaginowana przez Ciebie Prawdziwość.Myslalm ,ze są tu Prawdziwi Mężczyzni ,pomyliłam się chyba ..?.
Ostatnio ktoś mi powiedział, że muzycznie odseparowałem się od społeczeństwa i tak zupełnie odcinając się od mainstreamowej muzyki i prostego grania stracę możliwość nawiązywania kontaktów międzyludzkich. Bo o czym zagadam? Coś w tym jest, więc w ramach ćwiczeń socjalizujących postaram się przypomnieć, cóż takiego głownonurtowego znam z czasów, gdy słuchałem tego co wszyscy, to jest z dzieciństwa. Więc będzie lokalnie, polsko i dotkniemy tematyką tutejszych spraw. W sumie pod względem merytorycznym teksty wcale się nie postarzały.Lady Pank, Manaam, Perfect - sami epigoni. Ba, nawet Rysiu Rynkowski Więc trochę mi się przejadło.
Nie znasz powiedzenia "nie oceniaj Forum Libertarian po sekcji propertariańskiej"?Nie wiem dlaczego chcecie "wyprować flaki,wieszać" itp metody stosować
To nie mój klimat
Myslalm ,ze są tu Prawdziwi Mężczyzni ,pomyliłam się chyba ..?
Ludzie, którzy blubrają o miłości i szacunku ZA NIC, nie mają miejsca w moim życiu. Od razu się wymiksowuję z takiego układu, bo to szczyty hipokryzji i dobryzmu. To są osoby niegodne najmniejszego choćby zaufania.Teraz wyrzuciłbym z tego trochę pretensjonalnego tekstu o kochaniu za nic