Krótkie pytanie od nooba - dlaczego Korwin jest tak nieskuteczny?

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Norma, Korwin lubi szokować.

Co do tego że się boją. Oni nie tyle się boją, co srają ze strachu.. Dziś był cały dzień maglowania

10275907_828960587131334_371149327053746713_n.jpg

Wybory do PE: wnuk nazisty ostrzega przed skrajną prawicą
Wnuk Rudolfa Hoessa – komendanta obozu Auschwitz – nagrywa poruszający spot na wybory do Parlamentu Europejskiego. Ostrzega Europę przed głosowaniem na skrajną prawicę, która staje się coraz bardziej popularna.
Jeśli nie wyciągniecie wniosków z historii – historia może się powtórzyć – mówi wnuk nazisty.

A po takim wstępie z szczuciem Hitlerem - tradycyjnie, przebitka na KNP i Wiplera xD Poziom lolcontentu w TVNie przekracza wszelkie normy.
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-onlin...ty-ostrzega-przed-skrajna-prawica,428784.html

A na sam koniec - maglowanie Wiplera przez Tadlę w TVP Info

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694

Szczerze mówiąc nawet nie obejrzałem do końca bo bałem się dalszego zażenowania, wyłączyłem po 25 sekundach.
Mam nadzieję, że nie dotrze to do Cejrowskiego, bo to dla niego drażliwy temat, jeszcze gotów wycofać jakiekolwiek miłe słowa o Korwinie. Ale chyba za późno, bo już nawet naTemat podchwycił temat
http://www.stefczyk.info/publicystyka/opinie/korwin-mikke-policja-w-prlu-roznie-dzialala,10631801547
http://natemat.pl/102337,janusz-kor...zemyka-dostal-pare-razy-pala-i-chudzina-zmarl

Widać, że grzebią w starych wypowiedziach Korwina i wyciągają co się da co może zaszkodzić KNP.
No i szczerze mówiąc to trochę tego jest, co lepsze kąski pewnie zostawią na parę dni przed wyborami.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jak media wyzywają kogoś od niebezpiecznych to musi być odwrotnie.

Sierpiński i media mówią jednym głosem - przypadek?

217.gif

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Wpierw do KNP dołączył Wipler, potem radny z Gdańska - Sylwester Pruś

http://radiogdansk.pl/index.php/wyd...-sylwester-prus-zmienia-barwy-polityczne.html

- Powodem takiej decyzji jest oświadczenie Donalda Tuska i przeproszenie wyborców za to, że nie będzie obniżał podatków. Już nie mam żadnego powodu, żeby wspierać Platformę Obywatelską i stąd moja rezygnacja. Janusz Korwin-Mikke stale mówi o obniżeniu podatków, więc zdecydowałem się poprzeć jego partię w nadchodzących wyborach, mówił pomorski radny na konferencji prasowej.

Dziś wieczorem, na twitterze oraz facebooku - swoje przystąpienie zadeklarował również prof. Stanisław Karpiński, znany biotechnolog

ibiIzEqewmKupy.jpg

Krulewski orszak rośnie w siłę ;)

Ah, no i:

Donald Tusk: moje zadanie to nie dopuścić do zwycięstwa eurosceptyków

Ja mam za zadanie - jako szef rządu i Platformy - by eurosceptycy nie wygrali; uważam, że to jest naprawdę poważne zagrożenie - mówił Tusk. Według niego to zagrożenie "nie polega na tym, że PiS w europarlamencie czy Korwin-Mikke rozbiją nam w ciągu kilku miesięcy UE, ale że staną się niebezpiecznym dopełnieniem dla innych partii eurosceptycznych".

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...kow,wid,16607137,wiadomosc.html?ticaid=112bb7

Korwin celnie zripostował: "Mam tylko pytanie: od kogo p.Tusk otrzymał to zadanie?"

Ostatnia edycja:

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Wobec powyższego, istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo sfałszowania wyników wyborów. Coś nieprawdopodobnego, że FAKTYCZNIE mainstream dostał wścieku dupy!!

Machina służb ruszyła, to nie ulega wątpliwości. Jest akcja jest reakcja.

Hitch

3 220
4 876
I dobrze. Szczerze mówiąc, miałem nadzieję, że to na wieść i widok PL będą takie reakcje. Żółte, skrzydlate logo powinno się jeszcze wiele nauczyć. Pierwsza rzecz to mieć trzy razy mocniejsze zdecydowanie w wypowiedziach i działaniach niż Korwin. Druga to dodać te cholerne rewolwery do symbolu, coby nie było wątpliwości jaki jest jedyny słuszny sposób dyskutowania z komuchami u władzy. Powinni mieć tylko jedną możliwość odpowiedzi - wykrwawienie się po huku libertariańskiej argumentacji. Argumentacji kaliber .45 :)

• Like
Reactions: fds

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
PL jest jeszcze za słabe i zbyt świeże, na razie jest traktowane jak jakaś Partia Miłośników Piwa. Do tej pory Korwin był tak traktowany.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Żakowski przestrzega przed Korwinem i nawołuje do zwarcia szeregów:

PiS i PO muszą się zjednoczyć w koalicji przeciwko Korwinowi Mikke. Korwin Mikke jest groźny.
To jest ten polityk, który zgłosił uchwałę lustracyjną która była wykwitem kompletnie chorego umysłu i zniszczyła polską politykę na lata.
-Ale przecież PO to obóz zdrady narodowej dla PiS?
Mamy jeszcze rok, a już ja ostatnio o obozie zdrady narodowej - nie słyszę.

Poza tym - z wywiadu z Żakowskim możemy się m.i.n dowiedzieć, że Korwin postuluje kamieniowanie kobiet.

xD

Sztabowcy PO opracowali i rozdystrybuowali wśród medialnych twarzy partii kilkunastostronicowy materiał z najbardziej kontrowersyjnymi wypowiedziami JKM. Ma im on służyć do przywoływania cytatów z JKM przy okazji medialnych dyskusji o wzroście Nowej Prawicy.

http://300polityka.pl/news/2014/05/...ilizacji-elektoratu-i-zwiekszenia-frekwencji/

Ostatnia edycja:

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
@dataskin, sapacz-mlaskacz już zaczyna judzić i szukać sposobów, by zmienić sytuację. Agentura wrzuca kolejny bieg, a będzie jeszcze gorzej. Ale czy możliwa jest koalicja PO-PiS przeciwko Korwinowi? Ja pierdolę - dół, wapno i na koniec trawa.

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Na moim kompie jego strona nadal nie działa, a wszystko inne działa. Dziwne.

A tu menda obrzydliwa z tego kurskiego:

M

Matrix

Guest
Na moim kompie jego strona nadal nie działa, a wszystko inne działa. Dziwne.

A tu menda obrzydliwa z tego kurskiego:

Nie działa strona JKM , a ta pani redaktor jest strasznie denerwująca. nie da się oględąć jak ona zadaje pytania, jakim cudem dostała się do telwizji? I co wniósłten wywiad,Kurski ukradł nazwę Nowa Prawica, i cały czas wyśmiewali Korwina,

Do góry Bottom